Şimdi Ara

iphone aldım yeni lütfen yardım edin!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Adam 1.1.2 kirmayi bilmiyor ama gittigidiyor' a kirarim diye ilan mi veriyor. Pes ya bu kadarida olmaz ya. Hangi cesaretle bu isi yapabiliyor bu adam. Bir de bu kadar insan yardimci olmaya calisiyor. Yazik ya yazik.
  • valla son nicki kvkshop tu bana söylediği kadarıyla başka birisi kullanıyormuş msn adresini bana bişeyler sorarken msn nicki iphone hospital filandı .

ahahah valla şaka gibi:) en azından sölediklerini doğru olarak kabul etsemde bu sefer aklıma şu geliyor peki bu kadar bilgili bir arkadaşın var her derde deva nie senin msn adresini kullanıyor ? sonraki de senin msn adresni kullanacak kadar yakın sana neden sana yardım etmiyor ?

bunlara anlam veremedim ama robby robby diorum başka bişey demiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xendaba -- 20 Ocak 2008; 23:16:42 >
  • o zaman DJGOLDE arkadasa sunu demek lazım hallederız bırader senın ısını ama 55 ytl alırız...donanım haberın hesabına gonder:)
  • lan beyinsiz herif bana attığın pm deki gibi 150usd yemi halledicen işimi lavuk herif seni la he yukardaki canım benim sana iki laf etmeden geçeiycem malesefki yani sana msn de gerekli açıklamayı yapmadımmı ben sen kendini ne zannediyosun başbakan felanmı he ..

herkes işini yapsın kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyoruz ona göre akıllı olun insan olun adamın canını sıkmayın
    quote:

Orjinalden alıntı: drktazbaby

o zaman DJGOLDE arkadasa sunu demek lazım hallederız bırader senın ısını ama 55 ytl alırız...donanım haberın hesabına gonder:)
  • he bide dostum şunuda eklemeden geçemicem senin delikanlılığın bumu bana pm atıpta 150 usd ye hallederiz kardeşim kendin yaparsan bozarsın cihazı turbo sim felan işlemler 150 usd he vay anasını........ sayın seyrciler ya alex golü çaktı şerefsizim he :):):)

günde 2 müşteri alsan demek böle 150 usd*2= 300 usd *30 ayda =9000 usd dostum sen kalpazanmısın be yaww hehehe:):) 1 ay yap bırak işi valla yatır bankaya faizini ye anasını satim ya ne uğraşıyon böle ......

o kadar yardım sever olsaydın zaten pm ile değilde foruma yazardın 150 usd diye he

Bu da sana koltuk altı olsun + kapak olsun hadi by hehehehehe zuhahaha

• quote:

Orjinalden alıntı: drktazbaby

o zaman DJGOLDE arkadasa sunu demek lazım hallederız bırader senın ısını ama 55 ytl alırız...donanım haberın hesabına gonder:)

vay vay 150 usd haa anasını stimm i para valla :) biz ufak yaıomuşuz bu işleri millet ne voleler vuruyo:)
  • Bunlara para verenlerde hata... İnsan olun insan.!!! Birileri sizden yardım istiyor diye bunların yapılması çok ayıp burası yardımlaşmak için açılan bi site ticaret yapmak istiyosan git başka yerde yap elbet enayi bulursun. Ama senin gbiler bi yardım istediğindede alırsın karşılığını sadece burası için değil. Umarım anşamışsındır
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratpadir

Bunlara para verenlerde hata... İnsan olun insan.!!! Birileri sizden yardım istiyor diye bunların yapılması çok ayıp burası yardımlaşmak için açılan bi site ticaret yapmak istiyosan git başka yerde yap elbet enayi bulursun. Ama senin gbiler bi yardım istediğindede alırsın karşılığını sadece burası için değil. Umarım anşamışsındır

daha cihaz eline gelmeden ve forumun ilk sayfasında ADIM ADIM 1.1.2 KIRMA REHBERI varken boyle bır konunun acılması yanlıs

ayrıca 150 usdlık arkadası kınıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkyn -- 22 Ocak 2008; 3:09:01 >

• çorba olmuş bura yaw... tamam arkadaş hata yapmış. niye parlıyosunuzki. Tamam olabilir. yardımcı olun ne olmuş yani yanlış yere yazmışsa. sitemi çöktü. nekadar Agresif bi milleti ya... hiç bi yabancı sitede böyle saçma parlamalar görmüyorum. neyse haddimi aşmayım. herkesin hayat felsefesi işte......

Arkadaşım "Zipphone" indir. Gerisini ona bırak. uuraşma hiç;) yapamazsan p.m at
  • aradan 6 ay geçmiş belki ama .

forum kullanmayı bilmeden , en üstte bangır bangır yazılar yazılırken onları okumadan bana bu oldu yardım edin demesin kimse orada yazılı olana baksın bi önce..

şimdi 2.0 çıkacak update edenler kitleyenler

geri dönüş nasıl yapılır adam gibi yazan çıkacak en üstte yer alacak ama bir atında yeni başlıkta kitledim ne yapayım soruları olacak 2 gün kaldı görün bakın bunlar olacak.

forum paylaşım demekse paylaşılmış olanı öğrenmeye çalışmak gerek, hazırından biri gelsin ban anlatsın daha önce anlatılanlar beni germez dersen birilerini gerer bu davranış..

burada bir çok bilgili arkadaş var elbet bak arat o arkadaşlar yabancı forumlarada üyedir burayada ama hiç böle başta saçma başlık açmamıştır . hazırı varsa okumuş bakmıştır

ayı şey 20 kere anlatılmışken birisi size deseki bidaha bana anlatsana ne dersinşiz ..

ben git işine be kardeşim
    20 kere anlatılmış az zahmet etde oku şunları derim ..

yok öle burası forum isteyen istediğini yazar demek iphone konu başlığında 1000 başlık varsa belki 700 tanesi hep birbirinin aynısı ve bazı çok gerekli bilgiler bu birbirinini aynısı konular yüzünden belki 10 belki 15 sayfada arayıp bile bulamıyor insan ..

bunları önlemek için böle bir kültüre herkesin sahip olması gerek..

bir enayi bana anlatsından ziyade okumayı bilen bir insanım bak benm sordugum şeyi zaten anlatmışlar mantıklı olanı yapayım hali hazırda var olanı okuyup anlama yoluna gideyim denmeli..

bilmem belki fikir verebikmişimdir..

• SANA TAMAMEN KATILIYORUM.. AMA O KÜLTÜR HALA ÇOĞUMUZDA YOK. İNŞALLAH ZAMANLA ONLARDA ÇÖZÜLÜR.
  • ya hakikaten adam yeni kullanıcı bir de bole ahkam kesmiş evet acıkca belli ki bilmiyor forum kullanmayı önüne gelen pat diye konu araştırması yapmadan konu açsaaa ohoooo zaten yeterince başlık var bir de bunlar yüzünden kirlenicek..töbeee
  • arkadaslar bende yeni İphone 3g aldım...ama iTunes ten indirdigim hic bir itemi [ application] u telefonuma atamıyorum...Ve VireLes baglantım var..Telefonda baglı gorulmesine ragmen yinede internete girmeyi denedgim zaman [orneginwww.google.com] internet baglantınız yoktur diyor....halbuki yukarıda simgesi gorunuyor Lutfen acil cvp verin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.