Şimdi Ara

iphone aldım yeni lütfen yardım edin!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar ben yeni iphone aldım henüz ama iphone önceden alınmış yani yüksek ihtimal ile 1.1.2 diyorum çüni akşama elimde olur cihaz

şimdi buna bir x-sim kart alıyorum

cihaz eline ulaştığında ne yapmam gerekiyor sanırım active jebarek filan işlemleri vardır

sitede bir çok rehber var ancak x-sim ile kullanıcam ve cihazımı tamamen kullanıma açmak için hangi rehberi uygulamam lazım en sonundada x-simi takıp kullanmak için

bu konuda yardımlarınızı bekliyor saygılarımı sunuyorum

forumda bulunan hangi rehberi adım adım uygulayıp en sonunda x-simi takıp kullanmaya başyalabilirim arkadaşlar

• yokmu bana bu konuda bir cvp yazabilecek arkadaşlarımız forumda
  • 1.1.2 adım adım kırma rehberi var forumda ordan jailbreak işlemini yap sonra sim kartını aldığın x-sim parçaya entegre ederek tak ve kullan
  • sen telefonunu bi al o adim adim kirma anlatimli topictekileri aynen uygula takildigin yerlerde don, ben kendim yaptim sadece 1.1.2 ye cikartirken ufak sorun yasadim okadar. bildigim olcude yardimci olmaya calisirim. iyi bilenlerde burda seni yanliz birakmazlar
  • yani kardeş o rehberde sadeve 1.1.2 yapıldıktan sonra olan jealbreak işlemini yapıp x-sim imi takmam lazım version düşürüp yeniden yükseltmem filan gerekmiyormu kardeş sadece rehberdeki jealbreak işlemimi yapılması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: predouret

1.1.2 adım adım kırma rehberi var forumda ordan jailbreak işlemini yap sonra sim kartını aldığın x-sim parçaya entegre ederek tak ve kullan
  • yuh diyorum sana artık gördüğüm kadarıyla 1 aydır burada yazıyorsun okuyorsun hala saçma saçma nasıl kıracam die soruyorsan sende bi sorun var kardeşim okumada sorunların olabilir yada algılamada .. o kadar okudun okadar rehber yazmış millet yaw bi okuduklarını uygula bakalım olmazsa derdin neyse bakarsın eğer bulamazda çözemezsen o zaman dersinki yardım edin daha telefonun eline gelmemiş ..

okdara yazı var nasıl yapılacağına dair okumamışsın hemen konu başlığı aç ..

ahh moderatör olacam ben burda forumun yarısını silerim valla böyle başlıkmı olur nerde bu mod lar. uyyumayın alooooooooo..
  • bu forumun moderetörü hiç çalısmıyor hiç sabit başlıklar yok gerekli başlıklar biraz aşagı iniyor yeni üyeler hemen bi konu açıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJGOLDE

yani kardeş o rehberde sadeve 1.1.2 yapıldıktan sonra olan jealbreak işlemini yapıp x-sim imi takmam lazım version düşürüp yeniden yükseltmem filan gerekmiyormu kardeş sadece rehberdeki jealbreak işlemimi yapılması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: predouret

1.1.2 adım adım kırma rehberi var forumda ordan jailbreak işlemini yap sonra sim kartını aldığın x-sim parçaya entegre ederek tak ve kullan

forumda arasan bulsan sorun kalmıcak aslında :D orda adım adım anlatılmış burda kalabalık yapmaya gerek yok
  • siz buarda birine yardım edeceğinize hemen yargılamaya geçmişsinzi ayrıca bir arkadaşımız okuma yazmada yada algılamada problemim olduğunu ima etmiş bak arkadaşım burası bir forum sayfası dileyen istediği konuyu açabilir dileyen istediği yardımı almak için konu açabilir biz senin ve diğer kullanıcılar gibi dünyanın parasını verip bu cihazı aldık tabiki bu yüzden çok tedirginim bunu anlayışla karşılamanı beklerdim ama gördüğüm kadarı ile anlayış denen ibare kalmamış

forumda adım adım kırma konusun bir çok konu açılmış bir çok rehber verilmiş senin yapman gereken şey ise tam olarak benim belirttiğim şartlar ile elime gelicek olan 1.1.2 iphone ve x-sim için ne yapmam gerektiğini buraya bir link yardımıyla al kardeşim bek buradaki adımları baştan sona uygula tek tek sonrasında x-simi ni tak kullan demek olmalıydı bu kadar rehber var aynı başlıkta yapmam gerekeni buraya link olarak koymak bu kadar zormuyduda hemen eleştirilere geçtinzi ALLAH aşkına arkadaşlar yani tedirginim tırsıyorum yani napim yalanmı söliyim size arkadaşlar

ALLAH rızası için biri çıkıp al kardeşim senin 1.1.2 cihazına adım adım uygulayaıp en sonunda x-simini takıp kullanmak için gereken rehberin bu diyemezmi yani arkadaşlar link koyun yani hemen eleştiri oklarınızı çıkarmayın ayrıca insanları forumda bir aylıkı yok yeni üye gelmiş yeni başlık açıyo diye küçük düşürmeyin lütfen bu aciz insanların tavrıdır hiç yakışmıyor

dediğim gibi lütfen biri yardım etmek istiyorsa al kardeşim bunları adım adım yap en sonunda x-sim ini tak kullan diye şu rehberin linkini koysun yani ne var bunda

saygılar

• her önüne gelen iphone aldım yardım edin diyecekse vay halimize her yerin yerşeyin bi yolu yordamı vardır!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

yuh diyorum sana artık gördüğüm kadarıyla 1 aydır burada yazıyorsun okuyorsun hala saçma saçma nasıl kıracam die soruyorsan sende bi sorun var kardeşim okumada sorunların olabilir yada algılamada .. o kadar okudun okadar rehber yazmış millet yaw bi okuduklarını uygula bakalım olmazsa derdin neyse bakarsın eğer bulamazda çözemezsen o zaman dersinki yardım edin daha telefonun eline gelmemiş ..

ahh moderatör olacam ben burda forumun yarısını silerim valla böyle başlıkmı olur nerde bu mod lar. uyyumayın alooooooooo..

djgolde okumus anlamamis boylemi demek gerek , adam apple-iphone da baslik acip kirlilik yaratmis sende batirmis donanimhaberde kirlilik yapmissin

• arkadaşım bizde youlan yordamına göre yapıyoruz zaten bak başlık açtık insan gibi istedik insanları çileden çıkartmayın ya bilgi vermiceksen ne işin var burda yaniş alla alla ya
    quote:

Orjinalden alıntı: oldcurse

her önüne gelen iphone aldım yardım edin diyecekse vay halimize her yerin yerşeyin bi yolu yordamı vardır!!

• saol kardeşim bu foruma senin gibi insanlar lazım yardım olmasada en azından destekleyici ve apıcı bir yanın var saol varol kardeşim bunlar işte herkesten çok fazla şey bildikleri için kendilerini havada gören insanlardan bazıları anca eleştirriler adam gibi yazdık insan gibi yardım istedik nedeninide yazdık ama anlayış hoşgörü nerdee

quote:

Orjinalden alıntı: belmont

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

yuh diyorum sana artık gördüğüm kadarıyla 1 aydır burada yazıyorsun okuyorsun hala saçma saçma nasıl kıracam die soruyorsan sende bi sorun var kardeşim okumada sorunların olabilir yada algılamada .. o kadar okudun okadar rehber yazmış millet yaw bi okuduklarını uygula bakalım olmazsa derdin neyse bakarsın eğer bulamazda çözemezsen o zaman dersinki yardım edin daha telefonun eline gelmemiş ..

djgolde okumus anlamamis boylemi demek gerek , adam apple-iphone da baslik acip kirlilik yaratmis sende batirmis donanimhaberde kirlilik yapmissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJGOLDE -- 20 Ocak 2008; 0:04:03 >

• he bide sana bi cvp daha kardeşim sen iphoneni doğuştanmı aldın yoksa Buraya gelip iphone aldım yardım edin diye başlık açmadınmı iphoneyi kullanmayı onunla bişler yapmayı doğarkenmi örendin güzel kardeşim onun için başkalarını suçlarken kendinede bakıcaksın
    quote:

her önüne gelen iphone aldım yardım edin diyecekse vay halimize her yerin yerşeyin bi yolu yordamı vardır!!

• modların ve admin lerin iyi calıstıgı hicbir forum kirlenmez. buraya girenler bir topic acıp cevaplarını hemen alırsa yada bir link verilerek yol gosterilirse ve son olarakta acan arkadas sorun cozulmustur cevabı yazarsa adminler 6 ayda bir bu topicleri silerler.tabi calısıyorlarsa. ne kirlilik olur ne birikme.tabi bazı topiclerin sabitlenmesi gerektigide muhakkak

saygılar
  • quote:

he bide sana bi cvp daha kardeşim sen iphoneni doğuştanmı aldın yoksa Buraya gelip iphone aldım yardım edin diye başlık açmadınmı iphoneyi kullanmayı onunla bişler yapmayı doğarkenmi örendin güzel kardeşim onun için başkalarını suçlarken kendinede bakıcaksın
    quote:

büyük ihtimalle bu arkadaş doğuştan almamıştr iphonu konu başlığıda açmamış sadece var olan konu başlığını okuyup onları uygulayıp başarı elde etmiş kirlilik yaratmamıştır..

arkadaşım bak bu siteye dielimki günde 20 bin giriş var bu 20binkişi konu başlığı açsa kim kjime yardım edebilir haa git bi anlatım konu başlığı altına yaz deki benim durmum bu bu dedikleriniz benim zavazingoya olurmu ok bi nevi anlarım kiadamlar zten senin durumdakiler için olduğunu zaten yazıyor .

yani senin yazdığının aynısını yazıp bu durumdakiler kullansın derken ..

snn hala benim durumum bu olurmu acaba dieye sormana gerek varmı ..

sana bi örnek fırına gittin fırıncı bağırıyor ekmek bunlar ekmek die , sen gidip adama diyorsunki ben ekemek alacam ama bundan mı almam gerek.. bu kadar saça yani yazdığın konu başlığı.. bak elli tane ekmek buradadie bağıran başlık var onları al bence olmazmı..

moderatörler iş yapmıyor deniyorda benim anlamadığım moderatör varmmıki burada ..sanırım 2 kişi kurmuş bu siteyi alabildiği kadar reklam alıyor yan gelip yatıyorlar .. ulen adam gibi bakın bu konu başlığı altında bilen anlayanlar ar deyinki kardeş biliyon sen sen mod olmak istermisin ver ellerine gönüllü temizlesin derli toplu tutsunlar değilmi ..

böyle oktan bi site görmedim elin aşk şiir die dandirik site yapanlarında bile 5-10 tane mod var ..

sonu hayır olsun bakalım ..

her gelen 20 bin kişi inşallah ben iphone aldım ne yapacam die başlık açarda günde 20 bin başlık açılan bi sayfa hit rekoru kırar aynı soruya günde 2bin başlık ii olurmu kardeş:)

• quote:

he bide sana bi cvp daha kardeşim sen iphoneni doğuştanmı aldın yoksa Buraya gelip iphone aldım yardım edin diye başlık açmadınmı iphoneyi kullanmayı onunla bişler yapmayı doğarkenmi örendin güzel kardeşim onun için başkalarını suçlarken kendinede bakıcaksın
    quote:

hayır iphone aldım diye hiç başlık açmadım açtıgım başlıklarda millete yardım eden cinstendir sorularımı diger başlıklara sıkıştırdım(SSS).

ben daha iphoneyi almadan burdaki tüm başlıkları okudum Alaha şükürde birkere okudugumu anlıyabiliyom.

• peki güzel kardeşim madem sen bu işi biliyorsun o zaman senden ricam bana destek olman mümkünmü senin için acaba msn adresimi pm olarak atıyorum sana kardeşim bana ufak bir yardım edersen sevinirim

bu arada indirdiğim versionlar bilgisayarımda niye zip dosyası halinde görünüyor arkadaşalar ya yani normalse böle setup vb gibi kutu halinde görünmesi lazım değilmi benim forumdan indirdiğim versionlar pcimde zip dosyası halinde görünüyor ve zipi açtığımda içindetek tek dosyalardan oluşan bişeler var ama benim bildiğim setup tarzı görünmesi lazım niye böle zip görünüyor indirirken farklı bişeymi yapıcaktım anlamadımki
    quote:

quote:

quote:

hayır iphone aldım diye hiç başlık açmadım açtıgım başlıklarda millete yardım eden cinstendir sorularımı diger başlıklara sıkıştırdım(SSS).

ben daha iphoneyi almadan burdaki tüm başlıkları okudum Alaha şükürde birkere okudugumu anlıyabiliyom.

• hahaha beni eklediğin msn adresi gittigidiyoırda robbyrobby die iphone yardım merkesi 24 saat die 55 ytl ye bişeler satan kişi msn ..

hem bunları sorup hem nasıl bunları satıyosun vallaha pazarlama dehası diyebilirim sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.