Bildirim
iphone alırken taksit yapılır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Garanti ticari kart ile 3 taksit verdi bankdan +3 taksit daha yaptim 120 tl fark ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu şekilde alırsın bankan sonradan taksitlendirme için vade farkı koyar.
-
Ever yaptım
Teknosa’dan 3.500 liraya 9 ay taksitle aldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklınızda bulunsun nakit avans çekerseniz de kredi kartınıza o kadarlık limit blokesi koyuyor ve taksitle geri ödeyebiliyorsunuz.
ben en son ip11 için 8bin tl çektim 280 tl faiz ödeyeceğim sadece 5 taksit yaptım. 12 ay a kadar da taksit yapılıyor o zaman 480 tl civarıydı sanırım faizi. Banka kartım Yapı kredi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paraf hepsiburadayı elektronik olarak gördü ve o dönemki “peşin harcamaya 3 taksit” kampanyasına dahil etti faizsiz. Se yi öyle aldım.
Bir de hbde yine çift kart ile ödeme yapıp 3000i Enpara ile ödersiniz 6 taksite kadar bölersiniz. Diğer kartı da Enpara bulursanız eşten dosttan bir 3 bin de oradan gelir. Tabi iPhone se alacağınızı düşünüyorum. 11 filan alacaksanız faizsiz taksit limiti yetmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pink FloydAklınızda bulunsun nakit avans çekerseniz de kredi kartınıza o kadarlık limit blokesi koyuyor ve taksitle geri ödeyebiliyorsunuz.
ben en son ip11 için 8bin tl çektim 280 tl faiz ödeyeceğim sadece 5 taksit yaptım. 12 ay a kadar da taksit yapılıyor o zaman 480 tl civarıydı sanırım faizi. Banka kartım Yapı kredi.
Güzel fikirmiş, daha az faiz ödenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X