Şimdi Ara

iphone alırken taksit yapılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler tek çekimle elektronik mağazasından telefon alıp sonra o telefonu bankadan taksit yaptıranlar var mı aranızda ?

• Garanti ticari kart ile 3 taksit verdi bankdan +3 taksit daha yaptim 120 tl fark ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu şekilde alırsın bankan sonradan taksitlendirme için vade farkı koyar.

• Ever yaptım
    Teknosa’dan 3.500 liraya 9 ay taksitle aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklınızda bulunsun nakit avans çekerseniz de kredi kartınıza o kadarlık limit blokesi koyuyor ve taksitle geri ödeyebiliyorsunuz.

ben en son ip11 için 8bin tl çektim 280 tl faiz ödeyeceğim sadece 5 taksit yaptım. 12 ay a kadar da taksit yapılıyor o zaman 480 tl civarıydı sanırım faizi. Banka kartım Yapı kredi.

• Paraf hepsiburadayı elektronik olarak gördü ve o dönemki “peşin harcamaya 3 taksit” kampanyasına dahil etti faizsiz. Se yi öyle aldım.

Bir de hbde yine çift kart ile ödeme yapıp 3000i Enpara ile ödersiniz 6 taksite kadar bölersiniz. Diğer kartı da Enpara bulursanız eşten dosttan bir 3 bin de oradan gelir. Tabi iPhone se alacağınızı düşünüyorum. 11 filan alacaksanız faizsiz taksit limiti yetmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Aklınızda bulunsun nakit avans çekerseniz de kredi kartınıza o kadarlık limit blokesi koyuyor ve taksitle geri ödeyebiliyorsunuz.

ben en son ip11 için 8bin tl çektim 280 tl faiz ödeyeceğim sadece 5 taksit yaptım. 12 ay a kadar da taksit yapılıyor o zaman 480 tl civarıydı sanırım faizi. Banka kartım Yapı kredi.

Güzel fikirmiş, daha az faiz ödenir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.