Şimdi Ara

iPhone almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay icinde iphone 4s almak istiyorum. Sizce almalimiyim? iPhone 4s beni ne kadae goturur? Ortalama kac TL'ye bulabilirim? Cevaplarinizi bekliyorum iyi geceler

• Hocam nasıl kullanacaginiza bagli yeni büyük oyunlari falan akıcı oynamak istiyorsanız yeterli gelmeyebilir ama mesaj,internet içinse götürür istediginiz yere kadar. Son ios destegini bu sene aldı bidaha buyuk ihtimal ios guncellemesi de gelmeyecek
  • Son ios bükücü IPhone 4s
    Boşver kardeşim en az 5 almalısın parana yazık
  • 5c sıfırı 1300tl en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

5c sıfırı 1300tl en mantıklısı
    Hala almadım şuan s3 kullanmaktayım pek memnun olduğum söylenemez. 1 milyar civarı önerileriniz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgurHanli

Hala almadım şuan s3 kullanmaktayım pek memnun olduğum söylenemez. 1 milyar civarı önerileriniz varmı?

Lg g2 32gb
  • G2,mx4,s4,g7 de dusunebilirsin
  • Günümüz için iphone 4s çok eskidi.Bütçeni söyle yardımcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jelena

Günümüz için iphone 4s çok eskidi.Bütçeni söyle yardımcı olalım.
    max şuanda 700 tl çünkü birtakım sıkıntılarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlSultan

max şuanda 700 tl çünkü birtakım sıkıntılarım var

Alıntıları Göster
    Karışmak gibi olmasın fakat sıkıntılarınız biraz fazla ise iPhone, samsung vs almak yerine idarelik bir telefon alın derim. Sıkıntılarınız geçtiğinde 5 ve üstü telefon tercih edin. 4 ve 4S hala canavar fakat kullanıma bağlı ( Güncel uygulama ve oyunlar ) olacak ise yeterli olmayacaktır.
  • 700-800 TL civarında 2. El iPhone 5 alabilirsiniz.
  • Iphone 4s kullanıyorum gayet akıcı bence iyi ama sizi en fazla 1,5 sene idare eder bence
  • En aşağı 5 almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnolg

En aşağı 5 almalısın
    çöpe atma paranı 5 al olsun bitsin ya da G2 alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Karışmak gibi olmasın fakat sıkıntılarınız biraz fazla ise iPhone, samsung vs almak yerine idarelik bir telefon alın derim. Sıkıntılarınız geçtiğinde 5 ve üstü telefon tercih edin. 4 ve 4S hala canavar fakat kullanıma bağlı ( Güncel uygulama ve oyunlar ) olacak ise yeterli olmayacaktır.

Sadece whatsapp instagram twitter vs kulanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgurHanli

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Sadece whatsapp instagram twitter vs kulanıcam

4s in vadesi çoktan bitti. Eğer maddi olarak çok çıkamıyorsan sana tavsiyem 2.el 5 ya da 5c alman

Ha tabi ille de iphone olsun demiyorsan androidde çok fazla seçeneğin var bir bak istersen.
  • Hocam 4s alma. LG iyi bir seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.artvinli

Hocam 4s alma. LG iyi bir seçenek

Ustacım andorid'lerde bir süre yavaşlıyor ne yapacağız onu
  • hocam 4s çok edildi eskidi. donanımı yetersiz
  • G2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.