Bildirim
iphone arama listesi ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Recent Call Log Delete. Cydiadan yükleyebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
Recent Call Log Delete. Cydiadan yükleyebilirsin.
4.1 ve bu programı 2-3 kere indirmeyi denedim olmadı, callclear ile sildiğimdede üyelik istiyor, acaba 4.1 ile uyumlu değil mi, teşekkürler tekrardan -
repo.insanelyi.com source'undan indirmeyi deneyin. Ben iOS 4.2.1 yüklü 3gs üzerinde sorunsuz olarak kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
repo.insanelyi.com source'undan indirmeyi deneyin. Ben iOS 4.2.1 yüklü 3gs üzerinde sorunsuz olarak kullanıyorum.
bunu nerden yapıyoruz :) cydia yada installous dan değil sanırım, bu adresi nereye yazmalıyım :) ?? biraz acemiyimde -
quote:
Orijinalden alıntı: minimalfreak
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
repo.insanelyi.com source'undan indirmeyi deneyin. Ben iOS 4.2.1 yüklü 3gs üzerinde sorunsuz olarak kullanıyorum.
bunu nerden yapıyoruz :) cydia yada installous dan değil sanırım, bu adresi nereye yazmalıyım :) ?? biraz acemiyimde
source(kaynak) kısmına -
Bende bu sorunun cevabını merak ediyordum teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: mmengi
Bende bu sorunun cevabını merak ediyordum teşekkürler
Cydia'yi actiginda en alt sagdan ikinci simge "manage/source/edit/add/ok" ;-) -
tamamdır, çok teşekkürler......
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X