Şimdi Ara

iphone arama listesi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki binlerce kere sorulmuştur ama forumlarda bulamadım, 3gs cihazımda son arama listesinden tek tek numara silme şansım var mı, jb yaptım böyle bir uygulama, program vs var mı?

teşekkürler...

• Recent Call Log Delete. Cydiadan yükleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Recent Call Log Delete. Cydiadan yükleyebilirsin.

4.1 ve bu programı 2-3 kere indirmeyi denedim olmadı, callclear ile sildiğimdede üyelik istiyor, acaba 4.1 ile uyumlu değil mi, teşekkürler tekrardan
  • repo.insanelyi.com source'undan indirmeyi deneyin. Ben iOS 4.2.1 yüklü 3gs üzerinde sorunsuz olarak kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

repo.insanelyi.com source'undan indirmeyi deneyin. Ben iOS 4.2.1 yüklü 3gs üzerinde sorunsuz olarak kullanıyorum.

bunu nerden yapıyoruz :) cydia yada installous dan değil sanırım, bu adresi nereye yazmalıyım :) ?? biraz acemiyimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalfreak

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

repo.insanelyi.com source'undan indirmeyi deneyin. Ben iOS 4.2.1 yüklü 3gs üzerinde sorunsuz olarak kullanıyorum.

bunu nerden yapıyoruz :) cydia yada installous dan değil sanırım, bu adresi nereye yazmalıyım :) ?? biraz acemiyimde

source(kaynak) kısmına
  • Bende bu sorunun cevabını merak ediyordum teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmengi
    Bende bu sorunun cevabını merak ediyordum teşekkürler

Cydia'yi actiginda en alt sagdan ikinci simge "manage/source/edit/add/ok" ;-)
  • tamamdır, çok teşekkürler......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.