Şimdi Ara

iPhone arayan çağrı gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
62.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6 arkadaşım aradı numarasını rehbere eklemek için aradıktan sonra numara gözükmüyor. Ne ekranda gelen arama olarak gözüküyor ne de gelen arama bölümünde gözüküyor bunun nedenini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'da Gelen Aşamalar Gözükmüyorsa Çözümler

iPhone'unuzda gelen aramaların görünmemesi, kullanıcılar için can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorunla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

• Cihazınızı Yeniden Başlatın: Cihazınızı yeniden başlatmak, geçici yazılım hatalarını giderebilir.
    • Son Çağrıyı Gizle Özelliğini Kontrol Edin: "Ayarlar" > "Telefon" > "Son Çağrıları Gizle" seçeneğinin devre dışı olduğundan emin olun.
    • Rahatsız Etmeyin Modunu İnceleyin: "Ayarlar" > "Rahatsız Etmeyin" seçeneğinin devre dışı olduğundan emin olun.
    • Ağ Ayarlarını Sıfırlayın: "Ayarlar" > "Genel" > "Sıfırla" > "Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğini kullanın.
    • Yazılımı Güncelleyin: Cihazınızda en son yazılım sürümünün yüklü olduğundan emin olun.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, aşağıdaki ek önerileri deneyebilirsiniz:

• Servis Sağlayıcınızı Arayın: Sorunun mobil ağ sağlayıcınızdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek için servis sağlayıcınızı arayın.
    • Donanım Arızası Kontrolü: Donanım arızası olasılığını ekarte etmek için cihazınızı yetkili bir Apple servis merkezine götürün.

Bu adımları izleyerek, iPhone'unuzda gelen aramaların görünmemesi sorununu büyük olasılıkla çözebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • escape_454 kullanıcısına yanıt
    arkadaşın telefonunda numara göstermeyi kapatmış olabilir. çözümü ayarlar-telefon-numaramı göster aktif olacak yani yeşil renkte olacak. eğer telefon ayarıyla ilgili değilse operatör ayarında numarayı gizletmiş olabilir....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha detay verirseniz iyi olacak.Operatör ve sürüm ne mesela?

Sizi aradıktan sonra numarası "Bilinmeyen numara" gibi mi görünüyor?
    Anladığım kadarıyla o sizi arayabiliyor ama onun numarası hiç bir şekilde görünmüyor mu?

Rahatsız Etme özelliği açık mı kapalı mı?
    Bildirimlerden Telefon ayarlarınıza bakın.Hepsi açık mı?https://support.apple.com/tr-tr/HT204027

Edit:Hattın ayrıca gelen - giden aramalara açık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 8 Mayıs 2017; 22:42:9 >
  • Vodafone kullanıyorum..

Şimdi arkadaşım beni aradı kapattı. ekrana cevapsız arama gelir ya o yok ve son arayanlara da gelmiyor..

Normal çağrı geliyor onda bir sıkıntı yok ayarlara dokunmadım hiç..

Ayrıca 2 tane telefoncuya gösterdim anlamadılar direk format at dediler..
  • Vodafone forumunda bir kişi şöyle yazmış.İstersen bir dene.Ben Turkcell kullandığım için denemedim.

*30# yazıp aramaya basın, gelen yanıtın ardından cihazı bir defa yeniden başlatın ve test edin.

https://forum.vodafone.com.tr/t5/T%C3%BCm-Servisler/Arayan-Numara-G%C3%B6z%C3%BCkm%C3%BCyor/td-p/133634

İnternette aradığım zaman çoğu kişi Restore et diyor telefonu.Yazılım sorunu olabilir.
    Olmazsa Restore edin.Bir de önce bir reset atın isterseniz.(Resette hiç bir şey silinmez merak etmeyin).Kilit ve Home tuşlarına beraber 5-6 saniye basılı tutun.

• Çok şükür telefonu yeniden başlattım düzeldi..

Teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape_454

Çok şükür telefonu yeniden başlattım düzeldi..

Teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonun tarih saat ayarları bozuksa ondan da yapar aklınızda bulunsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.