Şimdi Ara

iphone Arkadas bulucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aradim ama bulamadim forumda boyle birsey varmi iphone olan arkadaslarinin o an nerede olduklarini haritadan gorecegim bir program

• kimse bu konu hakkinda birsey bilmiyormu yani ?
  • Boyle bir program mevcut değil. Ancak facebook'tan "locations" ' ı kullanarak arkadaslarının yerlerini gorebilirsin(Tabii arkadasların konumlarını paylaşırsa). Fakat daha Türkiye'de aktifleşmedi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 24 Kasım 2010; 21:00:18 >
  • sagol dostum cevap icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: da_ral_dim

arkadaslar aradim ama bulamadim forumda boyle birsey varmi iphone olan arkadaslarinin o an nerede olduklarini haritadan gorecegim bir program

programcıların işine yarayabilir

adınıda ben koyum

çöpçatan
  • Yer paylaşımı yapan programlar mevcut, mesela Glympse var fakat bunda da taraflardan birisi yerini paylaşırsa görebilirsiniz ancak. Fakat bir fonksiyonu var programın; diyelim ki arkadaşınızla birbirinizi sürekli izlemek istiyorsunuz, bu durumda programa belli bir zaman dilimi için sürekli yer paylaş diyorsunuz, o da paylaşıyor Denemediğim için okuduğum kadarını yazdım. İsterseniz bir deneyin.

Bir de şu alternatif var; iphone'u olan arkadaşlarınızla beraber whatsapp kuruyorsunuz, her an elinizin altında oluyorlar. Share location deyip kendi yerinizi gönderiyorsunuz, onlar da size gönderiveriyorlar bir dokunuşla
  • google maps de var bu özellik . gmail hesabınız varsa .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.