Şimdi Ara

Iphone Backup Şifre Sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 3GS'imi IOS 4.2.1'den IOS 6.0.1'e upgrade ederken Itunes şifre koymadığım halde backupı şifrelemiş.
    Telefonumu restore backup yapmak istediğimde, oluşturulan backup için şifre istiyor.
    Forumlarda araştırdım ve standart olan 0000, 1234, 1111, 9999 gibi tüm şifreleri ve ayrıca benim koymuş olabileceğim tüm şifreleri denedim.
    Oluşturulan backup içerisinde en çok ihtiyaç duyduğum bilgi binlerce telefon numarası olduğundan sadece o bilgilere ulaşsam benim için yeterlidir.

Backup'ı windows işletim sistemli bir bilgisayarda oluşturdum, keychain ile Mac üzerinden şifreyi bulabilir miyim diye backup folderını mac yüklü bir bilgisayara yükledim.
    Ancak şifre Mac tabanlı bilgisayarda yaratılmadığı için keychain işe yaramadı. Itunes backupı görüyor ancak şifreyi keychain ile bulamıyorum.

ABD Apple supportu aradım ancak yardımcı olamayacaklarını yeni bir Iphone olarak setup yapmam gerektiğini söylediler.
    İnternette birkaç program buldum ancak 150$ civarındalar ve garanti vermiyorlar.

Bildiğiniz herhangi başka bir yöntem veya program var mıdır?
    Yardımcı olmanızı rica eder, teşekkür ederim,
    Selamlar,

• hocam emin misin şifre koymadığına kendi kendine koymaz diye düşünüyorum
  • Biri sana kötü bir şaka yapmış :) Şifreyi hatırlamadağın sürece bir çözümü yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.