Şimdi Ara

iPhone baseus şarj kablosu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce baseus şarj kablosu satın aldım telefonum artık şarj olurken aşırı ısınıyor ve şarjı çok çabuk bitiyor. Orijinal şarj aletine geçeyim dedim orijinal şarj aletini taktığımda telefonum şarj olmuyor. Farklı orijinal şarj kablosu da denedim yine şarj olmuyor telefonum sadece bu baseus şarj kablosu ile şarj oluyor. O da telefonumu aşırı ısıttığı için kullanmak istemiyorum. Orijinal şarj kabloları neden şarj etmiyor çok acil yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benmarul B kullanıcısına yanıt
    Aynı problemden muzdaripim
    Uslion marka manyetik kablo kullanıyordum
    Kablo çalışıyor ama soketi görmüyor şarj etmiyor kabloyu başka üç ile denedim ordan çalıştığını biliyorum.
    Sonra
    Orjinal Kablo ve adaptörünü denedim görmüyor şarj etmiyor.
    Sonra
    Ttec marka Kablo denedim kabloyu taktiğimda logolu bölümü okumuyor. Diğer bölümü ile şarj ediyor. Ama yavaş şarj ediyor ve telefon çok isiniyor pili çabuk bitiyor aslında pil sagligi %100
    Muhtemelen biz şarj soketini bozduk bende yardım bekliyorum şimdi konu açacaktım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şarj soketinin içi pislik dolmuş orijinal kablo o yüzden şarj soketindeki pinlere yetişmiyor olabilir. Baseus kabloların pin uzunluğu daha fazla o yetişiyordur muhtemelen. Bir dikiş iğnesi yardımıyla soketin içini temizlemenizi öneririm.

• emree27 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkürler orijinal kabloyu yeni açtım sıfır paketten yine de dediğiniz gibi olabilir mi? Farklı bir orijinal kablo daha denedim o da şarj etmiyor sadece baseus kabloyla şarj oluyor. Onunla şarj olurken de aşırı ısınıyor telefon ve şarjı çok çabuk bitiyor. 🤔

• Murattimeister kullanıcısına yanıt
    İki tane farklı orijinal Apple şarj kablosunu denedim ama şarj olmuyor sadece baseus şarj ediyor. O da çok ısınıyor ve şarjı çok çabuk bitiyor. 🤔 bataryayı mı bozdu acaba. Ama diğer şarjlar neden etmiyor anlamış değilim. Oysaki farklı telefonlar da o şarjlar da çalışıyor @Murattimeister

Yarın servise gidicem çok sıkıntı bir olay 😕

Beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim ben de gitmeyi düşünüyorum. Telefon fazla ısıdan patlatacak diye korkmaya başladım :( @Murattimeister

Bilgilendiririm 👍🏼 sarj ederken buz paketi koyuyorum 😅

• Teşekkürler 👍🏼

Bu uygulamayı yükledim pil kalibrasyon yaptım sarj ederken isinmiyor şuan bir dene istersen

Tekrar merhaba uygulama pil sağlığı için mi? Bir de servise götürdünüz mü acaba@Murattimeister

• Yukarıdaki arkadaşın söylediği yöntem doğru mudur bilmiyorum ama siz herhalde tam okumadınız konudan bağımsız bir cevap vermişsiniz.

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Kusıra bakmayın anlamadım bana mı yazdınız

Isınma için

Bana mı dediniz? Yardımcı olacağınız konu varsa yazın yoksa boşa post kasmayin yıl olmuş 2020

• Yukarıda emreee27 nikli arkadaş temizlikle ilgili tavsiye yapmış onu denediniz mi? Konu sahibi arkadaşa verdiği güzel cevaptan ötürü teşekkür ederim diğer arkadaş post kassın ardarda mesajlar atarak ona yazmadım

Faydası olmadı :( sorun hala devam ediyor bende

Temizledim ama işe yaramadı. Hala orijinal şarj kabloları telefonumu şarj etmiyor çakma kablo ediyor o da aşırı ısıtıyor telefonu ve şarjı çok çabuk bitiyor batarya bozuldu sanırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.