Şimdi Ara

iPhone batarya değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
35.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gktgknk

Arkadaslar bataryami degistirdim edge ile 5 saat 15 dk boyunca internet kullandim  araliksiz ve bitti full sarj. bekleme saati yok sarjdan soker sokmez kullanmaya basladim 3dkda %1 sarj dusuyordu normalmi bu durum??

bence değil yani bitane arkadaş demiş ya 5$ lık pilden hayır gelmez diye aynen öle ya sen ucuz bi pil taktırdın yada orjinal sandığın pil yan sanayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

quote:

Arkadaslar bataryami degistirdim edge ile 5 saat 15 dk boyunca internet kullandim  araliksiz ve bitti full sarj. bekleme saati yok sarjdan soker sokmez kullanmaya basladim 3dkda %1 sarj dusuyordu normalmi bu durum??

bence değil yani bitane arkadaş demiş ya 5$ lık pilden hayır gelmez diye aynen öle ya sen ucuz bi pil taktırdın yada orjinal sandığın pil yan sanayı

Ewet ucuz bataryalardan aldim taktim hattim vodafone sinyal bar 3 u gecmiyor sayfalar baya zor aciliyor 5 saat araliksiz nette dolstim bitti
  • quote:

quote:

Ben telefonu alalı 1 hafta oldu. Sıfır 4s, 5.1 yüklü arkadaşın anlattığından hiç bir farkı yok 3dk da bir %1 şarj yiyor internette. iphone da şarj gerçekten büyük sorun.
  • Ben geçen seneydi sanırım, iPhone 3G'i mi yetkili servise vermiştim batarya değişimi için 110TL ye değişmişlerdi ve 3 gün sürmüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Ben geçen seneydi sanırım, iPhone 3G'i mi yetkili servise vermiştim batarya değişimi için 110TL ye değişmişlerdi ve 3 gün sürmüştü

batarya değişimi 3 dakkalık bir iş neye 3 gün sürmüş onu anlamadım
    yalnız deneme içinmi acaba beklettiler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06_messi_06

quote:

quote:

Arkadaslar bataryami degistirdim edge ile 5 saat 15 dk boyunca internet kullandim araliksiz ve bitti full sarj. bekleme saati yok sarjdan soker sokmez kullanmaya basladim 3dkda %1 sarj dusuyordu normalmi bu durum??

Ben telefonu alalı 1 hafta oldu. Sıfır 4s, 5.1 yüklü arkadaşın anlattığından hiç bir farkı yok 3dk da bir %1 şarj yiyor internette. iphone da şarj gerçekten büyük sorun.

Sebekede cok fark yaratiyormus bnm vodafone hattim sinyal 3 bar ustune cikmiyor 3g hic cekmiyor edge ile 5 saat internette dolasiyor.. Sizin 3g acik mi kapalimi birde kullandiginiz operator ne?

avea kullanıyorum, 3G yi artık sürekli açık tutmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Ben geçen seneydi sanırım, iPhone 3G'i mi yetkili servise vermiştim batarya değişimi için 110TL ye değişmişlerdi ve 3 gün sürmüştü

batarya değişimi 3 dakkalık bir iş neye 3 gün sürmüş onu anlamadım
    yalnız deneme içinmi acaba beklettiler

Hocam performansını ve sorun olup olmadığını test ediyorlar o süre içinde

• Riskli oldugu için servise taktirmak istiyorum, 3Gs im var ve 1,5 saat internet kullanımında bitiyor bataryam. İzmirde veya turkiye genelinde nerede güvenli bir sekilde batarya degisimi yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezo87

Riskli oldugu için servise taktirmak istiyorum, 3Gs im var ve 1,5 saat internet kullanımında bitiyor bataryam. İzmirde veya turkiye genelinde nerede güvenli bir sekilde batarya degisimi yapabilirim?

Bu sorunun cevabını verebilecek var mı? İzmir'de bir kaç yer var ama bildiğiniz yer olursa içimiz rahat olur en azından.
  • Arkadaşlar 1 hafta önce iphone 5'imin pil sorunları vardı, teknik servise götürdüm. Garantisi falan yoktu çünkü. İçini açtı, pil şişmesi vardı yeni pil taktı 90 tl'ye, 90 gün de garanti verdi. Ama 1 haftadır telefon hiç yüzde 100 şarjı görmedi ve istatistiklere baktığımda kullanım ve beklemede - işareti var. Şimdi 0'a kadar tüketip kapanıp tekrar şarja takmayı deneyeceğim.

Yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Arkadaşlar 1 hafta önce iphone 5'imin pil sorunları vardı, teknik servise götürdüm. Garantisi falan yoktu çünkü. İçini açtı, pil şişmesi vardı yeni pil taktı 90 tl'ye, 90 gün de garanti verdi. Ama 1 haftadır telefon hiç yüzde 100 şarjı görmedi ve istatistiklere baktığımda kullanım ve beklemede - işareti var. Şimdi 0'a kadar tüketip kapanıp tekrar şarja takmayı deneyeceğim.

0' kadar bitirio sonra şarj ettinmi? eğer hala sorun varsa batarya arızalıdır geri götür madem garanti vermiş.

ben geçen hafta zorlu avm de ki apple store'a gittim batarya değişimini sordum. iphone 5 için. garantim bittiği için 160 tl + kdv karşılığında değiştirebileceklerini söylediler. çinden 10 dolara batarya alıp 100 liraya takan teknik serviscilere duyrulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

quote:

Arkadaşlar 1 hafta önce iphone 5'imin pil sorunları vardı, teknik servise götürdüm. Garantisi falan yoktu çünkü. İçini açtı, pil şişmesi vardı yeni pil taktı 90 tl'ye, 90 gün de garanti verdi. Ama 1 haftadır telefon hiç yüzde 100 şarjı görmedi ve istatistiklere baktığımda kullanım ve beklemede - işareti var. Şimdi 0'a kadar tüketip kapanıp tekrar şarja takmayı deneyeceğim.

0' kadar bitirio sonra şarj ettinmi? eğer hala sorun varsa batarya arızalıdır geri götür madem garanti vermiş.

ben geçen hafta zorlu avm de ki apple store'a gittim batarya değişimini sordum. iphone 5 için. garantim bittiği için 160 tl + kdv karşılığında değiştirebileceklerini söylediler. çinden 10 dolara batarya alıp 100 liraya takan teknik serviscilere duyrulur.

Benim sorun düzeldi hocam fakat apple store'un verdiği fiyat da iyiymiş gerçekten, baya uygun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

quote:

Benim sorun düzeldi hocam fakat apple store'un verdiği fiyat da iyiymiş gerçekten, baya uygun.

usta senin batarya durumun nasıl şuan ? kaç saat gidiyor ortalama ?

• beyler gaziantep de nereye verim teli batarya değişimi için
  • Batarya değişimi yapacağım
    Tahmini bir fiyat var mı acaba ?
    Bir de nerde yaptırayım Ankara'da oturuyorum kentpark lydia var en yakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiseUpp

Batarya değişimi yapacağım
    Tahmini bir fiyat var mı acaba ?
    Bir de nerde yaptırayım Ankara'da oturuyorum kentpark lydia var en yakın

en fazla 50TL ve 5dk da halledilmesi gerek.
  • 1 9 0 7 kullanıcısına yanıt
    Herhalde 3 er yıldan 30-35 yıl kullanır.
  • ıphone 5s im var dün apple store gittim pil ömrü bitmis dedikleri halde bataryayı değiştirmediler
    cihaz 11 aylık daha değiştirmeleri gerekmezmiydi.. cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: selinaks

ıphone 5s im var dün apple store gittim pil ömrü bitmis dedikleri halde bataryayı değiştirmediler
    cihaz 11 aylık daha değiştirmeleri gerekmezmiydi.. cevaplarınız için teşekkürler

merhabalar. son durum nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.