arkadaşlar iphoneyi 2 farklı bilgisayarda çalıştıramıyomuşuz....bunun bi çözümü var mı??
Bilgisayara bağlantıdan kastını tam olarak anlamadım, iTunes tan işlem yapmayı kastediyorsan evde 2 pc dede kullanabiliyorum, mağazadaki pc de kullanıyorum vb.
ben laptoptan yaptım ilk aldığımda butun işlemleri fakat şimdi masaustune bağladığım zmn "bu iphoneyi çalıştıramazsınız" anlamında bi yazı çıkıyor ituneste
Merhabalar,
iTUNES ile iPhone için 5 makinaya kadar yetki verebilirsiniz.Bunun için iTunes'u açın STORE sekmesini açın orada " Authorize Computer" kısmına tıklayın kullanıcı adınızı ve parolanını girin ve kullanmaya başlayın ( iTunes veya AOL paralosı ve şifresi ) Bu işlemi kullandığınız 5 farklı makinaya kada uygulayabilirsiniz.
Saygılar
peki birde başka itunes te application atıldıysave şimdi değişik bir bilgisayarda ve başka bir versiyonunda application atmak isteyince telefondaki applictionlar silinecek diyor.silinmeden yeni app.eklemek mümkün değilmi? yardım ederseniz sevinirim.
Evet,Silinecek der.AppleShare'den attığınız applicationlarda böyle bir silinme genelde söz konusu olmuyor.Çünkü dosya sistemlerininin numarası Appstore da satılan uygulamalarının izinleriyle aynı hale getiriliyor.Bir de uygulamaları oradan yükle istersen