Selamlar daha once 20 nin uzerinde iphone kırdım 0.8 versionundan itibaren yanlız bu sefer 3.1.2 2g bir iphone a Blackra1n yaparken iphone öldü .. telefon açılmıyor ekranı simsiyah kaldı bilgisayara bağlayınca yanıt vermiyor sarja takıncada ekran simsiyah kalıyor home ve power tuşuyla yapılabilecek herseyi denedim ekrana herhangi bir görüntğ gelmedi bu yüzden bana iyi bir servis lazım kadıköy civarında yardım olabilecek servis bilen varmıdır?
Hocam ben bilmiyorum ne kadar saglam ne kadar kötü googleden arattim
caddeiphone diye bi yer var oraya gitmede nereye gidersen git
edit : dfu moda almayı denedinmi aleti ? yada dfu modda kalmış olabilir reset atıp dfu ya sokmayı dene tekrar
Elbette dfu mode a almayı denedım lol. Sagolun bakıcam..
quote:
Orijinalden alıntı: ers1n
Elbette dfu mode a almayı denedım lol. Sagolun bakıcam..
insallah en kısa zamanda düzeltirsin telefonu gecmiş olsun hocam
quote:
Orijinalden alıntı: fatih_h
quote:
Orijinalden alıntı: fatih_h
caddeiphone diye bi yer var oraya gitmede nereye gidersen git
edit : dfu moda almayı denedinmi aleti ? yada dfu modda kalmış olabilir reset atıp dfu ya sokmayı dene tekrar
Senin Kendi Servisin var diye diğer servisleri kötülemek zorundamısın ? Belkide bu yüzden uzaklaştırıldın
kardeşim eger izmirde yaıyorsan yada yakınsan sana dijitalcepservisi öneririm adamlar işininm ehli benim genpaya götürüpte yaptıramadıgım makinamı 2 saate eskisi gibi herşeyi calışır olarak yapıp teslim etiler bilgin olsun umarım benimgibi memnun kalırsın sana telini veriyorum görüş istersen .. 0232 4830055
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme