Şimdi Ara

İphone 'Bu aygıt artık ücretsiz İCloud hesabı oluşturmak için uygun değil' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakdaşlar yaklaşık 3-4 ay önce iphone 4s aldım.i cloud servisini daha önce kullanmamıştım.Kullanmak için telefon üzerinden i cloud hesabı oluşturmak istediğimde ise "Bu aygıt artık ücretsiz İCloud hesabı oluşturmak için uygun değil" uyarısını alıyorum.

Araştırdığım karadıyla bi cihazda sadece 3 adet hesap açılabiliyormuş sanırım bu sınır dolmuş.

Bu sayacı nasıl sıfırlayabilirim.Cihazı baştan kuruncada sıfırlanmıyormuş galiba.

Teşekkürler.

• Güncel.
  • Başka bi cihazdan açman gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum kendi cihazımda hiç bir şekilde açamıyorum yani doğrumuyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr_yvc

Anlıyorum kendi cihazımda hiç bir şekilde açamıyorum yani doğrumuyum.

Öyle olması gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendirme için yazıyorum mutlaka başkalarınında böyle sorun gelecektir.....3 yada 4 kere yanlış harf yada karakter yada başka hesap acarsanız otomatik telefonu güvensiz kabul ediyor...sıfırlasanız bile kabul etmiyor..çaresi basit başka bir cihazdan kayıt acıcaksınız bende ıpad vardı ordan yeni hesap açtım telefona tanıttım..
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler bende sizin dediğiniz şekilde ama farklı bir yöntem kullandım mac'imden icloud'a sadece appstore da kullanmış olduğum hesapla giriş yaptım,daha sonra hesabımda i cloud etkinleşti ve hesapla telefondan i cloud'a girişi yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.