Şimdi Ara

İphone çift sim kullanım hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, SE 2020 model telefonum var ve e-sim/fiziksel sim olarak çift simi olduğunu yeni öğrendim.

Şirket hattı ve kişisel hattım olarak iki adet hattım var.
    Kişisel hattımın yalnızca arama/sms özelliklerini, şirket hattımın ise yalnızca hücresel veri kısmını kullanabileceğim bir konfigürasyon yapabiliyor muyum?
    “Kardeşim aç ayarları kendin dene” diyenler olabilir, sormamın sebebi şu anda iki hattın da fiziksel sim olması. Sorunun cevabına göre birini e-sim e çevirerek kullanacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Öncelikli hat olarak birincil veya ikincil diye seçenek seçiyosun
    Hücresel veriyi istediğin zaman birincilden ikincile çekebilirsin
    Öncelik birincil iken arama alanından ikincili seçip diğer hattan arayabilir veya ortak rehberde belirli kişileri seçip yalnızca şu hattan arama yapmasını da seçersin

• Cadmium C kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkürler.
    Anladığım kadarıyla öncelik bilgisini sürekli kaydırabiliyoruz.
    Daha spesifik bir örnek olması açısından, kişisel numarama ait whatsappım üzerinden mesajlaşırken şirket hattımın internetini kullanabiliyor muyum? Yani aradığımda kişisel hat, sadece internet hizmeti için şirket hattı olacak şekilde kullanabilir miyim? Yoksa bu işlem için sürekli ayarlardan öncelik sırasını kaydırmalı mıyım?

• Antikapc kullanıcısına yanıt

sık sık geçiş yapmanız gerekiyor hocam, usanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam, önden öğrenmek iyi oldu sayende e sim işine girişmeyeceğim.

Hocam geçiş falan yapmaya gerek yok. Ben şu an Türk Telekom ve Vodafone hattını aynı telefon üzerinde kullanıyorum. Aramalarımı ve görüşmelerimi genelde Türk Telekom üzerinden, internet kullanımını da Vodafone dan yapıyorum. Sadece bir defa ayarlıyorsunuz ve kullanıyorsunuz. Arama esnasında da fotoğraftaki gibi kolaylıkla istediğiniz numara üzerinden seçim yapabilirsiniz

İphone çift sim kullanım hk

gayet kolay bir şekilde yapabiliyorsun, ben yurtdışına çıktığımda sadece bölgesel internet paketi alıyorum e-sim olarak aldığım hattı kuruyorum ve whatsapp tan bütün görüşmeleri yapıyorum. Şu anda da şirket hattım e-sim kendi hattımla birlikte kullanıyorum. İkisi de açık ikisine de arama geliyor sadece arama yaparken hangi hattan yapacağımı ben seçiyorum. Kısacası sıfır sıkıntı ve mükemmel bir özellik. Şiddetle tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.