Şimdi Ara

iPhone Cihazlar Neden Vowifi desteklemiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmeyenler için vowifi telefonun çekmediği veya az çektiği yerlerde aramayı wifi üstünden yapmanızı sağlayan bi özelliktir. Böylece kapalı mekanlarda hattan düşmezsiniz.

Şuan operatörler arasında sadece Turkcell destekliyor bu hizmeti ve sadece :
    http://www.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama

- LG G4
    - LG G5

cihazlarında çalışıyor.

Bilgisi olan ?

• s6 da destekliyor...

ayrıca voLTE de dahil olmak üzere bu teknolojilerin şimdilik daha kullanılmamasını önerim...çünkü hâlâ daha tam oturmuş değil..örnek vermek gerekirse volte yüzünden kimi zaman meşgul olarak iletiliyorum karşı tarafa..kim aramış gibi servis voLTE aktif iken doğru dürüst çalışmıyor..vowifi kimi zaman 1 dk içinde kendi kendine hattı kesebiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 17 Eylül 2016; 1:53:06 >
  • Note 5 te neden yok anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    O eski teknoloji. :)

Telefonda olsa da şebekenin de desteklemesi gerek...
  • 3310 da niye yok anlamış değilim.. Taş gibi telefon 😕

• VoLTE Turk telekom'da da var, HD ses kalitesi diye geciyor.

Samsung S6 & EDGe, S7 & EDGe, Note 5 & 7 modelleri VoLte destekliyor.

4,5G'ye geçeli daha 6 ay oldu. Sistemin yerleşmesi çıkacak sorunların çözülmesi için bir süre daha geçmesi gerekiyor.

Apple iPhone bağlamında ise Apple şirket politikası gereği yeni çıkan teknolojilerin piyasa şartlarında iyileşmesini bekler ve gerek görürse ürünlerine mükemmelleştikten sonra koyar. En basit örnekleri NFC ve Hızlı Şarj olayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    s6 s6 edge den neyi eksik note 5 in ya :) ama gelmeyecegine kesin gözle bakıyorum o ayrı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Gelecek olsa şimdiye kadar gelirdi ya.
    Donanımsal eksiklikten ziyade yazılımla ilgili eksiklik var muhtemelen. Eski yazılımların da güncellenmesi gerek muhtemelen ki operatörlerin üreticilere bunu yaptıracak gücü yok.
  • Eğer note 7 üretimi durur ve note 5'e yazılım güncllemesi ile voLTE ve voWİFİ gelirse note 5 alabilirim. Ayrıca TurkTelekom'un da giga 4.5G'ye geçtiği gibi voWİFİ'ye de geçmesini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 10 Ekim 2016; 19:35:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

VoLTE Turk telekom'da da var, HD ses kalitesi diye geciyor.

Samsung S6 & EDGe, S7 & EDGe, Note 5 & 7 modelleri VoLte destekliyor.

4,5G'ye geçeli daha 6 ay oldu. Sistemin yerleşmesi çıkacak sorunların çözülmesi için bir süre daha geçmesi gerekiyor.

Apple iPhone bağlamında ise Apple şirket politikası gereği yeni çıkan teknolojilerin piyasa şartlarında iyileşmesini bekler ve gerek görürse ürünlerine mükemmelleştikten sonra koyar. En basit örnekleri NFC ve Hızlı Şarj olayı.

Kaç model geçti üzerinden Apple gibi firma hala mükemmeli mi arıyor :) Apple her konuda ağırdan alıyor , VoLTE'de de öyle. Bakın neredeyse iPhone 7S (ya da nasıl adlandıracaklarsa) çıkacak ama hala VoLTE'den ses yok.

• iPhone'da VoLTE var ama Türkiye'de sadece Vodafone kullanıyor şuan.Ben diğerlerinin de yakında başlayacağını düşünüyorum.

iPhone'da VoWifi da var ama bizim burada kullanan operatör yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv -- 5 Ocak 2017; 12:54:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa96

iPhone'da Volte var ama Türkiye'de sadece Vodafone kullanıyor şuan.Ben diğerlerinin de yakında başlayacağını düşünüyorum.

Vodafone bu hizmeti vermeye başladığı için Turkcell'de olmamasının sebebi Apple mi yoksa Turkcell mi anlamadım şimdi :)
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    Volte TURKCEL'de var dandiPhone'da yok diye yok sanmayın GM 5 PLUS al onda var TURKCELL ile aktif olaraka kullanabilirsin tabi 2222'ye HD ses yazıp yollarsan sms ile uyarmıştı...
  • VodaFone VoLTE kullanımı için iPhone'Lere piRoFiL yüklüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.