Şimdi Ara

iPhone çok kota yiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar twitter, facebook veya safaride gezinirken iPhone 5c telefonum çok internet yiyor. yani twitter uygulamasında 15 dakika gezinsem 50 mb a yakın gidiyor. (video vs. izlemiyorum sadece gezinti) ve bu canımı çok sıkmaya başladı 2gb internet yetmiyor. evde de malum sorunlardan dolayı internet alamıyoruz. sürekli ek paket almak zorunda kalıyorum. eskiden kullandığım iPhone 4 bu kadar internet harcamazdı. sorun telefonda mı kullandığım tarifede mi bilemiyorum. ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
    Kullandığım operatör ve tarife;

Avea woops süper fırsat paketi.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Androidten geçtim iphone 6 ya 1 gb yetiyordu. Şuan 6 gb zor dayanıyor.

• Hocam uygulamalardan girince çok gidiyor opera mini felan indir onda takıl ondan face youtube felan gir safari felan çok yiyiyor benimde yetmiyor arada giriyorum uygulamalara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4GB benim de dayanmıyor. Muhtemelen Instagram'a çok takıldığım içindir. Boyuna yeni fotoğraflar gösterilince kota su gibi gidiyor. Lanet olsun bu hayat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 29 Mayıs 2015; 20:18:38 >
  • iphone'un sucu oldugunu sanmam bana 2 gb yetiyor hatta artiyor bile kullaniciyla alakali

• Ben bazen 2GB' ı su gibi harcayıp bazen 1GB bitiremiyorum.
    Kullanıcıyla alakalı

• kaplan11 kullanıcısına yanıt
    hocam androidde hem uygulama boyutu düşük, hem de az internet harcıyor. ios neden bu kadar çok harcıyor cidden anlamlandıramıyorum. sanırım hattımı turkcell e taşıyıp sınırsız paketleri deneyeceğim. yavaş olsa da girer en azından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptv kaç mb internet yiyor?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    emin olun her dakika bakıyorum veri kullanımına tasarruf etmeye çalışıyorum ama olmuyor

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız hocam özellikle snapchat ve instagram su gibi götürüyor. mesela instagramın gösterdiği fotoğrafların kalitesini düşürebilme şansımız var mı veya snapchat in. en azından çok gitmesin

• RushBerry kullanıcısına yanıt
    hocam bu yazıyı opera mini turbo moddan yazıyorum vallahi bu uygulamanın da sorunları var arada takılıyor falan. ah sorunlar bitmiyor

• Bnedede ip6 var, 2GB paket bana yetıyor ama evde wifi var...
  • Aynen hocam çok sorunlu opera bendede takılıp duruyor

• Hocam icloud falan yiyiyor olabilir yada otomatik güncellemeler de hücresel açıksa.
    Onun dışında safari çok yiyor diye biliyorum ama alıştım bende bu tarayıcıya vazgeçemiyorum

• 5dk'da bir instagrama giren insansınız. iPhone'da sorun yok, sorun sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 29 Mayıs 2015; 23:24:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Android kullandım, 2 yıldır kesintisiz iDevice kullanıcısıyım. Böyle bir şey kesinlikle yok!

4GB internetim var. Günde 2-3 saat olmak üzere ayın 30 günü spotify/sosyal ağlar/safari kullanıyorum ve bitiremiyorum. Ay sonu geldiğinde kota yenilenmeden önce Appstore'a girip ne varsa 3G ile indiriyorum öyle bile 800-900mb kalıyor.

6+ Avea

• Bende internette okumuş i6+niçin yiyormuş grafiğinin kalitesinden falan kaynaklıymış android cihazımla artırırken 4 gb i6+ yetmez oldu eve gelir gelmez wifi tek carem 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Zamanında Android kullandım, 2 yıldır kesintisiz iDevice kullanıcısıyım. Böyle bir şey kesinlikle yok!

4GB internetim var. Günde 2-3 saat olmak üzere ayın 30 günü spotify/sosyal ağlar/safari kullanıyorum ve bitiremiyorum. Ay sonu geldiğinde kota yenilenmeden önce Appstore'a girip ne varsa 3G ile indiriyorum öyle bile 800-900mb kalıyor.

6+ Avea

avea da hangi paketi kullanıyorsunuz hocam?

• Avea iphone da hakkaten cok kota yiyor.. 15 tl ye 3 gb ek satin aliyorum toplam 5 gb yetmiyor arkadas😒

• Benim evde wifi varken 4 gb fazla geliyordu. Evde interneti iptal ettirdim şimdi 4 gb 12 gün gidiyor. Video izlememe rağmen. 1 saat ekşide dh de takıldımmı 100 mb gidiyor

• ben htc one x kullanırken yetmiyordu iphone 5s te bırak doldurmayı yarısı ancak doluyor. o kadar fark etti bende. Birde ek bilgi olarak şu var İnterneti hücreseli acıp kapayınca bazı telefonlarda acıp kapanmaya 100kb kesin alıyor kaç kb aldığını unuttum ama kullan kullanma belli bir miktarı kullanmasanda alıyor. Baska fikrim olarak arka uygulamalar ve ekran boyutu çok önemli bir faktör. Twittere çok giriyorsan resim çözünürlülüğünü kaliteliden normale al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.