Şimdi Ara

iPhone çok kota yiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Zamanında Android kullandım, 2 yıldır kesintisiz iDevice kullanıcısıyım. Böyle bir şey kesinlikle yok!

4GB internetim var. Günde 2-3 saat olmak üzere ayın 30 günü spotify/sosyal ağlar/safari kullanıyorum ve bitiremiyorum. Ay sonu geldiğinde kota yenilenmeden önce Appstore'a girip ne varsa 3G ile indiriyorum öyle bile 800-900mb kalıyor.

6+ Avea

Klasik Türk mantığı: "Madem parasını verdim, sonuna kadar kullanırım." Hocam nedir, ne olacak 800-900 MB kotayı da aveaya bırakıversen.

Bu arada ben de avealıyım ve iPhone 5 ile 3 seneliğine sözleşme yaptığımız ve 8 Gb aylık kotası olan hattımda çoğu ayda 5-6 GB boşta kalıyor ve şu anda aylık 2 Gb internet bile yetiyor. Yetiremeyen arkadaşlar ne yapıyor, cidden merak ediyorum. Belki de iOS'deki kota yiyen ufak tefek şeyleri kapatmayı bilmiyorlardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• c_e_m22 kullanıcısına yanıt
    15 tl ye 3gb ek paket nasıl satın alıyorsunuz hocam? bana da söyleyebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Zamanında Android kullandım, 2 yıldır kesintisiz iDevice kullanıcısıyım. Böyle bir şey kesinlikle yok!

4GB internetim var. Günde 2-3 saat olmak üzere ayın 30 günü spotify/sosyal ağlar/safari kullanıyorum ve bitiremiyorum. Ay sonu geldiğinde kota yenilenmeden önce Appstore'a girip ne varsa 3G ile indiriyorum öyle bile 800-900mb kalıyor.

6+ Avea

Klasik Türk mantığı: "Madem parasını verdim, sonuna kadar kullanırım." Hocam nedir, ne olacak 800-900 MB kotayı da aveaya bırakıversen.

Bu arada ben de avealıyım ve iPhone 5 ile 3 seneliğine sözleşme yaptığımız ve 8 Gb aylık kotası olan hattımda çoğu ayda 5-6 GB boşta kalıyor ve şu anda aylık 2 Gb internet bile yetiyor. Yetiremeyen arkadaşlar ne yapıyor, cidden merak ediyorum. Belki de iOS'deki kota yiyen ufak tefek şeyleri kapatmayı bilmiyorlardır.

neden 800-900 mb avea'ya bırakıversin. 4gb aldıysa harcamak hakkıdır kardeşim. harcamayınca avea paranı geri veriyor mu? hayır. hatta sömürüyorlar insanı

• samsunlusemih S kullanıcısına yanıt
    o olayı biliyorum hocam. turkcell de yapıyordu açıp kapayınca 100kb yiyordu. yani akla mantığa sığmayan bir olay.

twitterda resim çözünürlüğünü nasıl normale alıyorum ayarları nerede hocam? resimlerin önizlemesini kapatmayı öğrendim daha az kota gidiyor ancak bu özelliği de bulursam daha cok tasarruf yapabilirim sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgahanekiz

o olayı biliyorum hocam. turkcell de yapıyordu açıp kapayınca 100kb yiyordu. yani akla mantığa sığmayan bir olay.

twitterda resim çözünürlüğünü nasıl normale alıyorum ayarları nerede hocam? resimlerin önizlemesini kapatmayı öğrendim daha az kota gidiyor ancak bu özelliği de bulursam daha cok tasarruf yapabilirim sanırım

şimdi baktım o özellik kapanmış twitter güncellenince . öndecen resimler olarak kaliteye gelip yüksek-normal-düşük diye seçilebiliyordu. şimdi onun yerine resim önizlemesini kapatmak çıkmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 30 Mayıs 2015; 12:41:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahanekiz

quote:

6+ Avea

avea da hangi paketi kullanıyorsunuz hocam?

Pro 1200 hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    saolun hocam.

• samsunlusemih S kullanıcısına yanıt
    resim önizlemesini kapatmak da bir nebze işe yarıyor. teşekkürler yardımınız için

• Hocam mesaj bu

Tarifenizdeki 1GB internet kotaniz bitmek uzere! Ayda sadece 15TLye yurticinde gecerli ek 3GB Maksi Internet Paketi icin hemen MAKSI INTERNET yazip 5555e gonderin. Ustelik 3GB sonrasinda 96 kbps hizla internet keyfiniz sinirsiz devam edecek.

• c_e_m22 kullanıcısına yanıt
    hocam bu cok iyiymiş. peki faturalı için mi faturasız için mi? sanırım faturalı için

• Opera mini kullan. Safari kadar stabil degil bu aralar ama kota dostu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok girerim ana 1.5gb bana yetiyor

• Benim hat faturali ama faturasiz icin oluyor mu bilmiyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.