Şimdi Ara

İPHONE CULAR BURAYAA..BOMBA GİBİ MAŞALLAH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çıktı, çıkacak derken sonunda Apple'ın CEO'su merakla beklenen telefonu tanıttı. Özelliklerinin yanı sıra fiyatı da oldukça ilgi çekici olan telefonu bakalım beğenecek misiniz?

O sadece telefon değil. Hem geniş ekranlı ve dokunmatik kontrol düğmelere sahip bir iPod, hem de kablosuz internet sunan iletişim aygıtı. 3 özelliği de barındıran iPhone'da işletim sistemi olarak OS X kullanılıyor. 4 GB ve 8 GB olmak üzere 2 farklı modelde kullanıcılarla buluşacak olan üründe bir de 2 megapiksellik dahili kamera mevcut. 5 saat aralıksız konuşabileceğiniz ya da film izleyebileceğiniz iPhone ile 16 saat kesintisiz müzik

ALET HAKKINDAKİ BİLGİLERİMİZİ BURADA PAYLAŞALIM LÜTFEN

Tüm teknik özellikler
    :: Ekran genişliği: 3.5 inç
    :: Çözünürlük: 320x480
    :: Kontrol: Dokunmatik tuş sistemi
    :: İşletim sistemi: OS X
    :: Dosya kapasitesi: 4GB ve 8GB
    :: 4 Band GSM: (MHz: 850, 900, 1800, 1900)
    :: Kablosuz ağ: Wi-Fi (802.11b/g) + EDGE + Bluetooth 2.0
    :: Kamera: 2.0 megapixels
    :: Pil ömrü: 5 saat Konuşma/Video izleme/İnternette sörf, 16 saat müzik dinleme
    :: Ölçüler: 115 x 61 x 11.6mm
    :: Ağırlık: 135 gram

apple ana sitesi buradan

arkdaşlar bu ne yaaaaaaa....of of of şu siteye bir bakın istersenizz...

iphone lar süper yaaaa...buradan
    SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverwindowsX -- 10 Ocak 2007; 20:04:45 >

• nie kimse bakmıyor yaa..bir yerde hatamı yapıyorum ..yada çok mu ümitlendim:D
  • yaw bu süper birşeye benziyo.ekran görüntüleri falan süper.

ama çok pahalı olur tahminimce.baksanıza döt kadar ipodlar dünyanın parası kimbilir bu nekadardır
  • Yurtdışı fiyatı uygun görünse de, 4 GB'lık modelin
    Türkiye fiyatının 499 Euro + KDV olmasını bekliyoruz.

yazıyor:D bir sitede
  • işletim sisteminin osX olması sorun olur mu yaa...ne biliyim programlarda filan
  • bütün herkesı heveslendıren bu urunle ılgılı bır kotu duyum aldım umarım apple ıpodlardakı gıbı bunu da boyle yapmamıstır...kotu haber de su kı pili değiştirilemiyor :(
  • Bence de pille ilgili bir sorun olacakmis gibi geliyor degistirilemiyor degilde degistirmesi biraz zor gibi olacak diyelim biz ona
  • filament reklam süpermişşşşşşşşşşşşşş. alet güzel bişey ama beklemeye değer mi bilmiyorum. türkiyeye 2007nin sonunda girmesi plananmaktayış. daha başında olduğumuza göre 1 sene oooooo arada bir telefon daha eskir. fiyatta 499 fln zannetmiyorum kesin uçarlar havalardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Bence de pille ilgili bir sorun olacakmis gibi geliyor degistirilemiyor degilde degistirmesi biraz zor gibi olacak diyelim biz ona

Kullan at telefon olabilir...
  • Windows mobile kullanana adamı bozar böyle boncuklu şeyler. Biz program yükleriz modifiye ederiz windowsumuzu ne güzel
  • iphone un patladıgı soylentileri var cunku konusma suresi sadece 5 saatmiş. Pil omru cok az.
  • arkadaşlar gerçekçi olalım apple'ın en ucuz bırakın ipod unu bırakın imac ini kılıfları bile 100 eurodan satılıyor bu cihaz türkiyeye gelirse emin olun güç yetmez
  • korkunç fiyat (artık ben diyim 3.000 siz deyin 4.000 ytl mesela) yanında pil bile değiştirilemiyor olması tam bir oyuncak sınıfına sokuyor cihazı..

apple ürünleri her zaman çok tuzluydu...

bu diğerlerini hem fiyat olarak çok aşacak hem de kullanıcıya fazla cihaz üzerinde oynama yapma şansı tanımayacak muhtemelen (ne yüzlerce programı deneme nede modifiye edilmiş ROM kurma nede cihazın hızını arttırmaya çalışma... bunların hiçbirini yapamayacak bu ürünü kullanacaklar.)

Bu cihazı alan kişi zaten sadece süs gibi taşır zannediyorum.
  • üzerinde oynama yapılamayabilir çünkü apple biraz daha derli toplu bir firma,hani olurya aradan 10 yıl geçer bi arkadaşınıza veya oğlunuza bak bir zamanlar bunu kullanıyordum,ozamanlar meşhurdu diyecebileceginiz ürünler üreten bir firma..

fiyat konusunda okadar da kötü olacağını düşünmüyorum,suan 1000ytl den daha aşağı doğru dürüst pda varmı?? bence yok..

biraz yaygınlaştıktan sonra program oyun vs olaylarına da girileceğini düşünüyorum..

ancak rom olayına girilmesini istemem açıkcası,çünkü ms smartphone ve pda kullandım ve rom vs olayları denince aklıma stabil çalışmayan arada bir kilitlenen cihazlar geliyor

ipod lar herzaman şıklığı ve kalitesiyle göz doldurmuştur,iphone'da da aynısı olacağına eminim...

• aslında pille ilgili sıkıntı iPodtada var ve herkez apple'ı pil için yeni cihaz almaya zorunlu bırakıyorlar diye suçluyor inşallah bu telefonda böyle birşey olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: mertcenk

korkunç fiyat (artık ben diyim 3.000 siz deyin 4.000 ytl mesela) yanında pil bile değiştirilemiyor olması tam bir oyuncak sınıfına sokuyor cihazı..

bu diğerlerini hem fiyat olarak çok aşacak hem de kullanıcıya fazla cihaz üzerinde oynama yapma şansı tanımayacak muhtemelen (ne yüzlerce programı deneme nede modifiye edilmiş ROM kurma nede cihazın hızını arttırmaya çalışma... bunların hiçbirini yapamayacak bu ürünü kullanacaklar.)

• Bir Apple kullanıcısı olarak;

Ben hem ipod hem macbook kullanıorum. ve de 2sindede pil sorunum hiç yok. özellikle macbook için diyebilirim ki, hayatımda böyle bir pil performansı görmdim. en az 6 saat kullanabiliorum. full+full performansta bu süre 4 saate düşüo en az. apple pillerininn performansı kalibrasyon yaptıınız takdirde azalmaz hatta artar.

iphoneun pilinde sorun olacağını sanmıorum, bana göre tek eksiği QWERTY klavye. vıcık vıcık her tarafın parmak izi olması insanın tadını kaçırıo. ama apple resmi sitesinde bu telefon için iletişim komisyonundan izin çıkmadığı ve telefonun bir ihtimal hiçbi zaman satışa çıkmayabileceği yazıo..

Bu telefonun iznini geciktirmelerini, rakip firmalara avantaj sağlamak açısından yaptıkları gibi bi komplo teorim war. ör: samsung f700, LG Prada.. her ne kdr wi-fi onlarda olmasa da, ilk bakıştaki benzerlik küçümsenecek gibi değil.

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet999

aslında pille ilgili sıkıntı iPodtada var ve herkez apple'ı pil için yeni cihaz almaya zorunlu bırakıyorlar diye suçluyor inşallah bu telefonda böyle birşey olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: mertcenk

korkunç fiyat (artık ben diyim 3.000 siz deyin 4.000 ytl mesela) yanında pil bile değiştirilemiyor olması tam bir oyuncak sınıfına sokuyor cihazı..

• Iphone almak isteyenler gittigidiyor.com a bakın. Orda satıyolar. Ben kendime aldım çok acayip bi alet...
  • HTC touch ile kiyasladim alacagim dukkanda ikiside yanyanaydi,htc touch u tercih ettim,zaten ikisinide netten takip ediordum ama htc touch daha sicak ve hos geldi,kisacasi ben begenmedim,begenen begensin alsin hayirl olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.