Bildirim
İphone'da böyle birşey var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İos 7 de o özellik gelecek diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: farukclkk
İos 7 de o özellik gelecek diye biliyorum.
Apple çok önden gidiyor öyleyse, yıl 2013 sonbaharı arama / mesaj engelleme gelecek daha özellik olarak. -
Hücresel veri kısmından istediğimiz herhangi bir internet gerektiren uygulamayı kapatabiliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hücresel veri de öyle bir şey göremedim, daha açık yazabilir misiniz ? -
Mobil veri hizmetini kapatma özelliği yok mu ? Ciddi misiniz ? Note2 kullanıyorum, mobil veri hizmetini açmadan kesinlikle internete hat üzerinden bağlanmıyor. Engelleme modu da var. -
quote:
Orijinalden alıntı: AERN
Mobil veri hizmetini kapatma özelliği yok mu ? Ciddi misiniz ? Note2 kullanıyorum, mobil veri hizmetini açmadan kesinlikle internete hat üzerinden bağlanmıyor. Engelleme modu da var.
mobil veriyi kapatma özelliği tabi ki var.
ben sadece bunu program program yapabiliyor muyuz onu merak ediyorum. Mesela sadece whatsapp ın bağlantısını kesebilir miyim, sorum o :) -
quote:
Mobil veri hizmetini kapatma özelliği yok mu ? Ciddi misiniz ? Note2 kullanıyorum, mobil veri hizmetini açmadan kesinlikle internete hat üzerinden bağlanmıyor. Engelleme modu da var.
tabiki var
İOS 7 ile istediğimiz sadece bir uygulamanın internete bağlanmasını engelliyoruz ..
quote:
Orijinalden alıntı: 4everGehenna
quote:
tabiki var
İOS 7 ile istediğimiz sadece bir uygulamanın internete bağlanmasını engelliyoruz ..
Pardon o zaman :) Ben yanlış anlamışım. Uygulama bazında bağlantı engellemesi umarım gelir. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 4everGehenna
quote:
tabiki var
Pardon o zaman :) Ben yanlış anlamışım. Uygulama bazında bağlantı engellemesi umarım gelir.
geldi geldi bizim gibi internet paketlerine güzel paralar veren insanlar için gerçekten güzel birşey ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Android de var mı öyle birşey ? -
Bilgi veren arkadaşlar için teşekkür ederim.
Güzel bir özellik olacak öyleyse :) -
quote:
biz ne diyoruz bu ne diyor arkadaş :d
iOS 6'da da olması lazım -
ios 6 için bana bunun ismi lazım lütfen tweak veya programın ismini biliyorsanız söyleyin face paketi aldım ama mb gidiyor -
iOS 7 ile geldi o özellik. -
işte bana ios 6 için lazım ios 7 de jb yok cydia da kesin vardır bu ama ismi ne
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X