Şimdi Ara

iPhone'da çektiğim fotoğraflarımı neden bilgisayarımda göremiyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
92.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bunun en güzel çözümü "Documents" adlı uygulama ve Wifi bağlantısı. İndirip bana tekrar yazın çok basitleşsin artık bu işleminiz. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet indirdim.. Bu arada sorunumu okudunuz mu? ekran görüntüsünü atmıştım usb den telefonu pc ye bağladığımda bir sürü apple ve cloud klasörü çıkıyor.. resimleri sıralamalı bulamıyorum.. son çektiğim resmi dahi tek tek klasörlere bakarak buluyorum. document uygulaması neyi değiştirecek? sizi dinliyorum ve indirdim uygulamayı :)
  • huseyin_elk kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzda aşırı fotoğraf olduğu için o klasörler öyle, bende de çok biriktirdiğimde öyle oluyor. Ben biriktirmiyorum ama 2 klasör bile olmadan pcde yedekliyorum telefonda tutmuyorum.

Documents'i kullanmak için programı açın, servicese basın alttan. Connect computer deyin. Pc'den doctransfer adresine gidin telefonda kod gösterecek, o kodu girin. Pc ve telefon aynı wifi ağına bağlı olsun yoksa olmaz. Karşınıza telefondaki her içerik gelecek ve sıralamalı olacak. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Telefonda 174 fotoğraf ve video var. DCIM klasöründe 1. klasörde 2 fotoğraf 2. klasörde 68 fotoğraf 3. klasörde 9 fotoğraf var.

Benim fotoğraflar nerede?

İcloud da var oradan indirdim ama kalitesi düşük mb leride düşük Benim telefon içindeki fotoğraflara ihtiyacım var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.