Bildirim
iPhone'da çektiğim fotoğraflarımı neden bilgisayarımda göremiyorum?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
Kullanmadığım için kesin cevap veremem ama iCloud yedeklemesi yaptınız mı?Ayrıca iCloud > Fotoğraflar> iCloud Fotoğraf Arşivi özelliği açık mı?
Bunları yaparsanız fotoğrafların iCloud'da görünmesi gerekir.Bunun dışında alttaki video fotoğrafları toplu halde PC'ye indirmeyi gösteriyor.Belki işinize yarar?SANAL DARBEyoutubeiCloud'dan Toplu Halde Bilgisayara Fotoğraf İndirmehttps://www.youtube.com/watch?v=6XeR5Cd0RuI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 11 Mart 2018; 23:41:18 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Video'daki gibi yaptım, 7 fotoğraf görüyor, indirdim onları da. Halbuki totalde 31 fotoğraf ve 2 video var??? Siz de mi iPhone kullanıyorsunuz? Ben ilk defa iPhone kullanıyorum, hiç alışık değilim. O yüzden her şeyi farklı geliyor, sürekli yeni bir problemle uğraşıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wadawada
Video'daki gibi yaptım, 7 fotoğraf görüyor, indirdim onları da. Halbuki totalde 31 fotoğraf ve 2 video var??? Siz de mi iPhone kullanıyorsunuz? Ben ilk defa iPhone kullanıyorum, hiç alışık değilim. O yüzden her şeyi farklı geliyor, sürekli yeni bir problemle uğraşıyorum.
Ben iPhone 5s kullanıyorum. Neden eksik çıkıyor bilemiyorum. Bence başka bir servis kullanın. Ben OneDrive kullanıyorum mesela.
Zaten PC’ye fotoğraf aktarmak için illa iCloud kullanmaya gerek yok. Bunu bazı programlarlada yapabilirsiniz. Mesela SHAREit isimli bir uygulama var.
SHAREit - Connect & Transfer, SHAREit Technologies Co. LtdApp StoreSHAREit - Connect & Transferhttps://itunes.apple.com/tr/app/shareit-connect-transfer/id725215120?l=tr&mt=8
Dediğim gibi ben iCloud kullanan biri değilim. (Ayrıca yukarıdaki uygulamayıda kullanmıyorum)Bence sizin sorun yedekleme ile ilgili olabilir.
İlk önce Ayarlara girin. En üstteki Apple Kimlik bölümünden iCloud’a tıklayın. Sonra Fotoğraflara girin ve iCloud Fotoğraf Arşivini açın.Alttaki Fotoğraf Yayınımıda açın.
Sonra geri gidip alttan iCloud Yedeklemeyi açıp yedekleme yapın. (Yedekleme biraz uzun sürer. )
Bunları denedikten sonra bütün video ve fotoğrafların iCloud’da görünmesi gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şimdi uyandım ve tekrar baktım, bu sefer 31 fotoğraf ve 2 video'yu görüyor. Sıkıntı yok. Niye dün sadece 7 fotoğrafı gördü, hiçbir fikrim yok. Ayarlardaki iCloud Fotoğraf Arşivi zaten açık. Ancak orada Fotoğraf Yayınım diye bir şey yok. Nette de gördüm bunu, ancak bende öyle bir şey o yerde yok. Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim bu arada.
quote:
Şimdi uyandım ve tekrar baktım, bu sefer 31 fotoğraf ve 2 video'yu görüyor. Sıkıntı yok. Niye dün sadece 7 fotoğrafı gördü, hiçbir fikrim yok. Ayarlardaki iCloud Fotoğraf Arşivi zaten açık. Ancak orada Fotoğraf Yayınım diye bir şey yok. Nette de gördüm bunu, ancak bende öyle bir şey o yerde yok. Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim bu arada.
Neden icloud ile uğraşıyorsunuz? Şarj kablosunu bilgisayara bağlayın, diğer ucunu da telefona. Bilgisayarım klasörüne girin, Flash disk takmışsınız gibi fotoğrafları alın. :)
Dün Bilgisayarım'da herhangi bir şey algılamamıştı. Bugün sen yazınca tekrar denedim, bu sefer oldu. Ancak fotoğrafları kopyala diyorum, yapıştırmıyor bilgisayarıma. Ben de kes dedim, o zaman yapıştırdı. Bu sefer de telefondaki fotoğraflar gitmiş oldu. Geri de yüklenmiyor oraya. -
quote:
Dün Bilgisayarım'da herhangi bir şey algılamamıştı. Bugün sen yazınca tekrar denedim, bu sefer oldu. Ancak fotoğrafları kopyala diyorum, yapıştırmıyor bilgisayarıma. Ben de kes dedim, o zaman yapıştırdı. Bu sefer de telefondaki fotoğraflar gitmiş oldu. Geri de yüklenmiyor oraya.
Kes demeseydiniz keşke, ben kopyala yapıştır yapıyorum her zaman ve oluyor. -
Bilgisayardan iPhone'a fotoğraf atamıyorum. iTunes'tan atmayla ilgili video'lara baktım, onlarda çıkan şeyler bende çıkmıyor. Android'de yaptığım gibi kabloyla telefonu bilgisayara bağladım. 'Bilgisayarım' içerisinde çıkan klasörün (o da birkaç kez takıp çıkarınca lutfedip ancak belirdi) içine ne bir şey kopyalanabiliyor, ne de kesip yapıştırılabiliyor. iPhone'u alalı bir ay oldu, hala bilgisayar ve iPhone arasında nasıl veri aktarılır, çözemedim. Sinirden çıldıracağım. -
quote:
Bilgisayardan iPhone'a fotoğraf atamıyorum. iTunes'tan atmayla ilgili video'lara baktım, onlarda çıkan şeyler bende çıkmıyor. Android'de yaptığım gibi kabloyla telefonu bilgisayara bağladım. 'Bilgisayarım' içerisinde çıkan klasörün (o da birkaç kez takıp çıkarınca lutfedip ancak belirdi) içine ne bir şey kopyalanabiliyor, ne de kesip yapıştırılabiliyor. iPhone'u alalı bir ay oldu, hala bilgisayar ve iPhone arasında nasıl veri aktarılır, çözemedim. Sinirden çıldıracağım.
iTunes programı gerekiyor öncelikle. Öbür türlü kopyala yapıştır yapamazsınız. Yarın uygun bir zamanda Teamviewer ile yardımcı olabilirim isterseniz. -
Hocam siz yeni iphone a geçtiniz sanırım androidlerideki gibi kes yapıştır yok itunes ile yapmanız lazım
Bu video'da iTunes yoluyla bilgisayardan iPhone'a fotoğraf atmayı gösteriyor. Problem şu ki video'da 'Şuradaki fotoğrafları kopyala' yazan yer bende yok. Onun yerine şunların yazdığı bir yer karşıma çıkıyor: 'iCloud Fotoğraflar Açık / iPhone iCloud'daki fotoğraflara erişebilir. Fotoğraflar Wi-Fi veya hücresel ağ üzerinden aygıtınıza indirilebilir.' Yorumlarda da benimle aynı sorunu yaşayanlar var, ancak bir çözüm göremedim. Bu arada Windows 7 kullanıyorum. Ayrıca 2 hafta önce yazdığınız cevaplarda kopyala yapıştır yaparak fotoğrafları aktarabileceğimi söylemiştiniz. Şu an tam tersini söylüyorsunuz veya ben yanlış anlıyorum. Aklım karıştı açıkçası, ilk defa bir Apple ürünü kullanıyorum, birçok şeyi bilmiyorum.
-
Kardeşim, NakahNiyesuh'a şu an yazdığım mesajdaki problem var. O yüzden iTunes'la olmuyor. Dediğin gibi iPhone'a yeni geçtim, ilk kez kullanıyorum ve birçok şeyi bilmiyorum. -
Valla hocam dolu dolu 8 senedir iphone kullanıyorum itunes bir türlü çözemedim aslında gerek de duymadım icloud var her şey orada yedekli çok fotoğraf çeken birisi de değilim sanırım o yüzden ihtiyaç duymadım
iCloud yoluyla bilgisayardan iPhone'a veya iPhone'dan bilgisayara kolaylıkla fotoğraf, video veya başka bir dosya aktarabilir miyim peki? Bilgisayarım'da iCloud Fotoğrafları diye (C:) ve (D:) gibi sabit bir yer oluştu. Onun içinde de 3 klasör var: İndirilenler, Yüklenenler ve Paylaşılan diye. Mesela dün yüklenenlerin içine bilgisayardan bir fotoğraf attım. Bakıyorum telefona, bir türlü göremiyorum. Az önce gördüm, çalışma prensibini çözebilmiş değilim. Bir netlik yok. -
quote:
iCloud yoluyla bilgisayardan iPhone'a veya iPhone'dan bilgisayara kolaylıkla fotoğraf, video veya başka bir dosya aktarabilir miyim peki? Bilgisayarım'da iCloud Fotoğrafları diye (C:) ve (D:) gibi sabit bir yer oluştu. Onun içinde de 3 klasör var: İndirilenler, Yüklenenler ve Paylaşılan diye. Mesela dün yüklenenlerin içine bilgisayardan bir fotoğraf attım. Bakıyorum telefona, bir türlü göremiyorum. Az önce gördüm, çalışma prensibini çözebilmiş değilim. Bir netlik yok.
aynen öylewww.icloud.com girdiğinizde fotoğraflar linkini açın istediğinizi seçip indir denemiz yeterli
-
quote:
Bu video'da iTunes yoluyla bilgisayardan iPhone'a fotoğraf atmayı gösteriyor. Problem şu ki video'da 'Şuradaki fotoğrafları kopyala' yazan yer bende yok. Onun yerine şunların yazdığı bir yer karşıma çıkıyor: 'iCloud Fotoğraflar Açık / iPhone iCloud'daki fotoğraflara erişebilir. Fotoğraflar Wi-Fi veya hücresel ağ üzerinden aygıtınıza indirilebilir.' Yorumlarda da benimle aynı sorunu yaşayanlar var, ancak bir çözüm göremedim. Bu arada Windows 7 kullanıyorum. Ayrıca 2 hafta önce yazdığınız cevaplarda kopyala yapıştır yaparak fotoğrafları aktarabileceğimi söylemiştiniz. Şu an tam tersini söylüyorsunuz veya ben yanlış anlıyorum. Aklım karıştı açıkçası, ilk defa bir Apple ürünü kullanıyorum, birçok şeyi bilmiyorum.
İlk defa kullanırken karışık geliyor haklısınız. Benim bahsettiğim şey, telefondan bilgisayara aktarmaktı. Telefondan bilgisayara aktarırken flash bellek takmış gibi kopyala yapıştır yapabiliyorsunuz. Ancak bilgisayardan telefona atmak için itunes gerekiyor.
Şöyle yapalım, itunes programını açıp telefonu kablo ile bilgisayara bağladığınızda, itunes programındaki fotoğraflar sekmesine tıklayın ve ekran görüntüsünü buraya koyun. Yardımcı olayım.
-
-
Yeterli hafızan var yada aylık icloud üyeliğin varsa pc denwww.icloud.com üzerinden istediğin resmi çekebiliyorsun değil mi? -
Eğer telefondan icloud'a upload işlemi yapıldıysa evet.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- iphone ekran çizik giderme
- iphone arama tuş sesi kapatma
- no caller id ne demek
- iphone 15 ısınma sorunu
- iphone 11 batarya önerisi
- iphone birbirine yaklaştırınca
- ios 15 indir
- iphone 16 ram
- telefona müzik indir ücretsiz
- uygulama indirmeden karekod okutma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X