Şimdi Ara

iPhone da film izlemek için hangi format ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
23.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oplayer kullan bence . Yada handbrake . Tavsiyem Oplayer çevirmeden izlersin
  • Bir de arkadaşlar önemli bir soru. 2GB'lik bir filmi iPod için çevirdiğimde kaç MB' ye düşer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfir3

2GB'lik bir filmi hangi formata,hangi programla çeviririm. Peki 2GB'lik film kac MB'ye düşer?

Filmin boyutu önemli değil, önemli olan süresi. aynı filmin 20gb'lik versiyonu da 700mb'lik versiyonu da aynı ayarlarda aynı boyuta düşer. iPhone'da iyi kalitede bir filmin boyutu 450mb olmalı ortalama. Daha aşağısı kötü kalite verir. Video Bitrate ayarı 600'ün altına inmemeli convert sırasında.

Hazır film arayanlar skatyiphone.net adresine bakabilirsiniz..
  • mp4 e Çevirmelisin. Sothink Video Converter Öneririm. Yada 2.99 Dolara AVPlayer Alabilirsin. Bence AVPlayer ı Bi Araştır.
  • Avplayer wifi dosya aktarımını tek gecerim, hiç bir programa gerek yok film atmak icin.
  • WinAVI Mp4 Converter bu program ile Tam iphone un ekranına göre çevirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzel -- 29 Temmuz 2011; 22:22:05 >
  • Ne converti yav?
    Kurun Avplayer. Divx, Xvid, Avi, MKV hepsini seyredin işte.
  • Allah'tan bir iki arkadaş söylemiş. Avplayer varken ne gerek var lamı cimi yapmaya :-) iphone'unuzun KM Player'ı gibi düşünün :-)
  • Şimdi ilk basta film peogrami atıyorum mesela oplayer ve başka programları yüklüyorsun sonra itunese girip uygulamalara Giriyon altta attığın program var onun icine filmini gelip atıyorum istebukadar
  • Bazı insanlar;Varolan soruların yine varolan cevaplarını arayıp bulabileceği halde,forumu kirletmeyi tercih edip ''nasılsa birileri araştırmıştır cevap verir'' mantığını sürdürmeye devam ediyor.

Tebrik ediyorum sizleri...
  • Film izlemek istiyorsanız nokia n8 alın.Her formatı direkt destekliyor , ayrıca altyazıları gömmeklede uğraşmıyorsunuz

7+1 destekli hdmi çıkışıda cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 31 Temmuz 2011; 13:36:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Film izlemek istiyorsanız nokia n8 alın.Her formatı direkt destekliyor , ayrıca altyazıları gömmeklede uğraşmıyorsunuz

7+1 destekli hdmi çıkışıda cabası

Ne alaka?
    Konu başlığını okumadın sanırım!
  • Format Factory.. Elmayı armuta bile çevirebilir !! hem de ücretsiz bir program. kullanımını ve download linkini google'dan kolaylıkla bulabilirsin. Bu normal converter işlemlerinize bile cevap verebilir. Üstelik türkçe dil desteği var. Sadece iphone değil tüm mobil telefonlara özel kendi ayarları ile çevirme yapabiliyor. Biraz kurcalarsanız alt yazı bile gömebilirsiniz videolarınıza. Tabi font ayarlarından türkçe ayarını yapmayı unutmayın yoksa türkçe yazıyı çinceye benzeyen saçma karakterlerle izlersiniz :)
  • Mp4 + vlc. Tam ekran donmadan film izleme keyfini yaşa. Çok şey denedim en iyisi bu ikili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avplayer yukle istedigin formatta izle iphone da ipadde vs. Bosuna ugrasma converlemeyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avplayer

Avi, mp4, mkv filan ne varsa açıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytur

AV player... bu kadar basit.
    bilgisayardaki videoyu nasıl vat ap aracılığı ile ablamın tlf gönderdim iphone da açılmadı ne yapmak lazım hangi proğram indirilmelidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.