Apple Store'da iPhone dan İMKB'yi ve döviz kurlarını YTL cinsinden takip edebileceğim bir uygulama arıyorum. Ancak şu ana kadar bulamadım. Bloomberg i yükledim. Onda neredeyese tüm dünya bordaları ve kurları var. Ama malesef TR ile ilgili ne borsa nede kurlar var. Konu ile ilgili olarak tavsiyelerini ve yardımlarınızı bekliyorum!
imkb 100 ve döviz kurları için wap.garanti.com.tr
quote:
Orijinalden alıntı: iphonefan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
@iphonefan
çok teşekkürler sayende bloomberg in yeni özelliklerini keşfettim
quote:
Orijinalden alıntı: tonaran
@iphonefan
çok teşekkürler sayende bloomberg in yeni özelliklerini keşfettim
Alıntıları Göster
stocks programı da doğru kodlarla ytl kurlarını gösteriyor. imkbyi de gösteriyordur sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: rockyy
stocks programı da doğru kodlarla ytl kurlarını gösteriyor. imkbyi de gösteriyordur sanırım.
Alıntıları Göster
iPhone ana menüsünde Stocks - Borsa ikonunu belkide hiç kullanmazsınız , hatta nasıl kaldırabileceğinizi bile düşünmüş olabilirsiniz. Bu menüyü biraz işimize yarayacak hale getirelim . Stocks - Borsa uygulaması NASDAQ da işlem gören hisse senetlerini kapsadığı için İMKB Borsası'nda işlem gören şirketlerin tümünü görüntüleyemezsiniz . Ancak Stocks- Borsa uygulaması üzerinden döviz kurlarını takip edebilirsiniz.
Kablosuz Internet'in veya Edge'in aktif durumda olduğuna emin olun . Ana menüde Stocks - Borsa uygulamasını çalıştırın. Sağ altta bulunan (i) ikonuna tıklayın. Sonra sol üstte (+) ikonuna tıklayın. Arama penceresine görüntülemek istediğiniz kurun kodunu aşağıdaki gibi girin. örn : usdtry=x ( Birleşik yazılmalıdır , büyük harf -küçük harf ayrımı yoktur ) Döviz kodları : USDTRY=X (1 ABD DOLARI) EURTRY=X (1 EURO) GBPTRY=X (1 İNGİLİZ STERLİNİ) AUDTRY=X (1 AVUSTRALYA DOLARI) DKKTRY=X (1 DANİMARKA KRONU ) CHFTRY=X (1 İSVİÇRE FRANGI) SEKTRY=X (1 İSVEÇ KRONU) CADTRY=X (1 KANADA DOLARI) KWDTRY=X (1 KUVEYT DİNARI) NOKTRY=X (1 NORVEÇ KRONU) SARTRY=X (1 SUUDİ ARABİSTAN RİYALİ) JPYTRY=X (100 JAPON YENİ) SYPTRY=X (1 SURİYE LİRASI) JODTRY=X (1 ÜRDÜN DİNARI) RONTRY=X (1 YENİ RUMEN LEYİ)
KOLAY GELEEE.....)
quote:
Orijinalden alıntı: iphone-bursa
iPhone ana menüsünde Stocks - Borsa ikonunu belkide hiç kullanmazsınız , hatta nasıl kaldırabileceğinizi bile düşünmüş olabilirsiniz. Bu menüyü biraz işimize yarayacak hale getirelim . Stocks - Borsa uygulaması NASDAQ da işlem gören hisse senetlerini kapsadığı için İMKB Borsası'nda işlem gören şirketlerin tümünü görüntüleyemezsiniz . Ancak Stocks- Borsa uygulaması üzerinden döviz kurlarını takip edebilirsiniz.
Kablosuz Internet'in veya Edge'in aktif durumda olduğuna emin olun . Ana menüde Stocks - Borsa uygulamasını çalıştırın. Sağ altta bulunan (i) ikonuna tıklayın. Sonra sol üstte (+) ikonuna tıklayın. Arama penceresine görüntülemek istediğiniz kurun kodunu aşağıdaki gibi girin. örn : usdtry=x ( Birleşik yazılmalıdır , büyük harf -küçük harf ayrımı yoktur ) Döviz kodları : USDTRY=X (1 ABD DOLARI) EURTRY=X (1 EURO) GBPTRY=X (1 İNGİLİZ STERLİNİ) AUDTRY=X (1 AVUSTRALYA DOLARI) DKKTRY=X (1 DANİMARKA KRONU ) CHFTRY=X (1 İSVİÇRE FRANGI) SEKTRY=X (1 İSVEÇ KRONU) CADTRY=X (1 KANADA DOLARI) KWDTRY=X (1 KUVEYT DİNARI) NOKTRY=X (1 NORVEÇ KRONU) SARTRY=X (1 SUUDİ ARABİSTAN RİYALİ) JPYTRY=X (100 JAPON YENİ) SYPTRY=X (1 SURİYE LİRASI) JODTRY=X (1 ÜRDÜN DİNARI) RONTRY=X (1 YENİ RUMEN LEYİ)
KOLAY GELEEE.....)
Alıntıları Göster
peki bu bloomberg programı döviz kurlarınıda gösteriyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber
Alıntıları Göster
programın ipa dosyası elinde olan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurdonanimhaber
Kurları gösteriyor ancak YTL bazında göremiyorsun!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurdonanimhaber
Kurları gösteriyor ancak YTL bazında göremiyorsun!
Alıntıları Göster
stock uygulamasında imkb 100 borsasını nasıl görebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: crabflickr
stock uygulamasında imkb 100 borsasını nasıl görebilirim?
Alıntıları Göster
valla arkadaşlar programlar abd için olduğunda bizim piyasa bilgileri bence tam karşılamıyorlar. Size tavsiyemhttp://wap.ataonline.com.tr hem kullanımı kolay hemde herşey var
quote:
Orijinalden alıntı: iphonefan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
yapi kredinin uygulaması çok güzel olmuş . haberler bölümü de çok detaylı ve güncel herkese tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: GALATARSENAL
yapi kredinin uygulaması çok güzel olmuş . haberler bölümü de çok detaylı ve güncel herkese tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
Evet bende çok beğendim harika çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mertcenk
Alıntıları Göster
program bedava idi... iTunes ustunden direkt arattirip buldur yukle ve sync yap
quote:
Orjinalden alıntı: mertcenk
quote:
Orijinalden alıntı: cK2oo7
program bedava idi... iTunes ustunden direkt arattirip buldur yukle ve sync yap
quote:
Alıntıları Göster
program süper olmus. bir eksiklik daha tamamlandı cihazda.
quote:
Orijinalden alıntı: tergunt
program süper olmus. bir eksiklik daha tamamlandı cihazda.
Alıntıları Göster
ykb nin programını bende kurdum. güzel yapmışlar. sorunsuz çalışıyo.
quote:
Orijinalden alıntı: atlantiq
ykb nin programını bende kurdum. güzel yapmışlar. sorunsuz çalışıyo.
Alıntıları Göster
ykb menkul değerlere üye olmak gerekiyor mu peki,YKB finans programını kullanmak için?
quote:
Orijinalden alıntı: mertcenk
ykb menkul değerlere üye olmak gerekiyor mu peki,YKB finans programını kullanmak için?
Alıntıları Göster
Hayır hiçbiryere üye olmaya gerek yok
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jackal73
Hayır hiçbiryere üye olmaya gerek yok
quote:
Alıntıları Göster
YapıKredi'nin app'si inanılmaz derecede kaliteli. Bende tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: MuzoGS1905
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MuzoGS1905
Bende dün yükledim. Çok başarılı olmuş!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MuzoGS1905
Bende dün yükledim. Çok başarılı olmuş!
Alıntıları Göster
programdaki alarm kurulduğunda program kapanınor sizdede bu sorun varmı?