arkadaşlar konu açmaya değer mi değmez mi bilemedim ama, iphone'da son günlerdeki en büyük eğlencem olan "zynga live poker" adlı oyunu daha düne kadar sorunsuz oynuyordum, oyunu bilenler blir, facebook hesabınıza bağlanıp oradaki chip'ler ile poker oynayabiliyorsunuz, dün gece uygulamayı açınca "unable to connect, register again" gibi bir uyarı aldım, register a dokundum, "facebook"u seçtim açılan yerden, facebook üye bilgilerimi girip log in olmaya çalışınca, ekran bi garipleşiyor, bu oyunu oynayıp benzer bir hatayla karşılaşan arkadaşların yardımlarını bekliyorum ...
not: bu arada uygulamayı defalarca hem iphone'daki app store'dan hem de pc'mdeki itunes'tan indirdim baştan kurdum olmuyor olmuyor!!!
ben dun ındırdım herseyı yazıyorum logın deyınce beyz bır ekran gelıp yanıp sonuyor nedenı nedır bılmiyorum bende...
quote:
Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit
ben dun ındırdım herseyı yazıyorum logın deyınce beyz bır ekran gelıp yanıp sonuyor nedenı nedır bılmiyorum bende...
Demek istediğim o ekrandı. Demekki sizde de öyle bir sorun olduğuna göre, facebook platform'da sorun olabilir, yine de aramaya devam, yalnız olmadığımı görmek mutlu etti beni
sanıyorum server de bır sorun var
ben hemen hemen her gece oynuyorum ama bende ücretli versiyonu var 0.99$ olan delüx edition var arada oyunun donup tüm çiplerimi kaybetmesini saymazsak problem yok