Daha önceki telefonum Nokia E71'di. QWERTY full klavyesi vardı. Bir telefonda yazı yazmak bundan rahat olamaz diyordum. iPhone'a geçince tükürdüğümü yalamak durumunda kaldım. :) Sanal klavye ama kullandığım tüm gerçek telefon klavyelerinden daha hızlı yazıyorum.
Tek dezavantaj bakmadan yazılamaması. Tuşlu telefonda tuşların yerine alışınca bakmadan da yazabilirsin. iPhone'da her zaman ekrana bakmalısın. Araba kullanırken mesaj atıp da sağ kalmak imkansız. Ona göre... Yok ben zaten o kadar aşmadım, ekrana bakmadan mesaj yazmam zaten diyorsan merak etme, iPhone bu konuda da en iyisi.
araba kullanırken mesaj atmakmı süper yaa
iphone mi mesajmı hadi ama dostum yapma bunu derdin ne senin ha tabiki yazabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: deck
biri mesaj atsa da cevap atsam diye düşünüp durucaksın. ya da durmadan sen mesaj atıcaksın. o kadar diyim sana niyazi onbaşı..
Gülmekten öldüm niyazi onbaşı he
onbaşı niyazi kurtuluş savaşında telgrafın düşmanın kontrolünde olduğunu anladı ve sabırsızlıkla mesaj atmak için beklediği iphonunu çıkarıp bir çırpıda koordinatlarını gps den öğrenip mustafa kemal paşaya sms yardımıyla attı. mms atacaktı ama 2 g kullanıyordu onbaşı niyazi yazılımını indirmemişti
quote:
Orijinalden alıntı: defakto01
onbaşı niyazi kurtuluş savaşında telgrafın düşmanın kontrolünde olduğunu anladı ve sabırsızlıkla mesaj atmak için beklediği iphonunu çıkarıp bir çırpıda koordinatlarını gps den öğrenip mustafa kemal paşaya sms yardımıyla attı. mms atacaktı ama 2 g kullanıyordu onbaşı niyazi yazılımını indirmemişti
ulen pis pot kırdık 2g de gps yoktu yaw
ya bende i phone almayi dusnuyorum acaba nokiada oldugu ibi t9 turkce sozluk varmi bu alettte?? mesaji sozluk ile yazabiliyormuyuz yani tskler
quote:
Orijinalden alıntı: batuhansayin
ya bende i phone almayi dusnuyorum acaba nokiada oldugu ibi t9 turkce sozluk varmi bu alettte?? mesaji sozluk ile yazabiliyormuyuz yani tskler
Var.
valla iphone 1 numara cok rahat herkese tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme