Bildirim
İPHONE'da rahat mesajlasılır mı ????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok rahat edeceğine kuşku yok... tabi dokunmatik telefon kullanabileceğine inanıyorsan al... bende günde 75-100 arası msj atarım çok rahat ediyorum iphone la özellikle yan tutunca çok daha rahat oluyor. iki el ile çok seri yazılabiliyor. şu kadar söyleyeyim bilgisayarda ne kadar seri yazıyorsam iphone'da da durum aynı -
kullanımı çok kolay , ve hızlı yazı yazılabiliyo. -
Rahattan kastın bakmadan yazmaksa imkanı yok onun.
Ama msj yazmak tuşlu telefonlardan çok daha kolay. İnsanın parmaklarını yormuyor. iPhone'a alıştıktan sonra tuşlu telefon ile 2 msj yaz parmaklarının yorulduğunu hissedersin. -
kesinlikle çok rahat. ben eski telefonlarımda hep yavaş mesaj yazdığım için mesaj atmayı pek tercih etmeyen biri olarak iphone la mesaj yazmaya alıştım ve hiç yazmadığım kadar hızlı ve çok mesaj yazıyorum. düz tutunca biraz zor olabilir ama yan tutup iki elle yazarsan hiçbir normal telefonla kıyas kabul etmeyecek kadar hızlı yazarsın.mesaj için tereddüt etme iphone alacaksan gönül rahatlığıyla al -
Yok rahalıktan kastım bakmadan yazmk değil seri bir şekilde mesj atıyım yeter bi mesajı 3 dk. atmayım istiyorum yani normalde ben bir mesajı en fazla 45 sn içinde atıyorumraht yazılıyorsa dediğinizi gibi trkcel 3g iphone alacağm o zaman -
1-2 günde alışıp seri mesaj atabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: marikanwap
Rahattan kastın bakmadan yazmaksa imkanı yok onun.
Ama msj yazmak tuşlu telefonlardan çok daha kolay. İnsanın parmaklarını yormuyor. iPhone'a alıştıktan sonra tuşlu telefon ile 2 msj yaz parmaklarının yorulduğunu hissedersin.
+1 -
İlk birkaç gün çok zorlanicaksin. Sürekli yanlış harflere basicaksin. Ama birsure sonra iphone harici bir telefonla mesaj yazmak sana angarya gelicek... -
şöyle söyleyeyim, alıştıktan sonra blackberry'dekinden bile daha hızlı yazabiliyorum :) -
biri mesaj atsa da cevap atsam diye düşünüp durucaksın. ya da durmadan sen mesaj atıcaksın. o kadar diyim sana niyazi onbaşı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deck -- 6 Ağustos 2009; 3:37:06 > -
oyle cokta serı degıl arkadasım.. burda yazılanlara aldırma... ıphoneden sonra e71 kullanıyorum.. msj yazmak boyle bısey dedım... -
kişisine göre değişiyor gördüğünüz gibi bende iphone kullanmaya başladım ve msj yazmak böyle bir şey dedim
quote:
Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit
oyle cokta serı degıl arkadasım.. burda yazılanlara aldırma... ıphoneden sonra e71 kullanıyorum.. msj yazmak boyle bısey dedım...
-
bende iphonedan sonra e71 aldım kullanıyorum. ancak iphone gibisi yok, buna kesinlikle eminim... özledim keratayı... -
çok rahat ve daha hızlı yazarsın. çükü mesaj yazarken karşına bir klavye çıkıyor. yani bir harf yazmak için bir tuşa 2-3 kere basmana gerek kalmıyor. 3.0 verisyonlşa bereaber artık mesajları yatay klavyeylede yazabiliyorsun ve buda klavye boyutunun büyümesi ve yanlış tuşa baasma olasılığının düşmesi demek. iphone süper bi icat bundan sonra başka bir cep telefonu kullanabileceğimi hiç sanmıyorum -
ireal sms programını kullanıyorum, cydia'dan türkçe klavyeyi yükledim, yağ gibi akıyor resmen iphone kadar rahat sms kullanabileceğin bir cihaz var mı bilmem -
quote:
Orijinalden alıntı: deck
biri mesaj atsa da cevap atsam diye düşünüp durucaksın. ya da durmadan sen mesaj atıcaksın. o kadar diyim sana niyazi onbaşı..
İşte bu dogru okudum bi tebessüm oldu yüzümde :) bende hissetim bu duyguyu ama iponede değil 5800 da tel için demiyorum arkadaşn yazdıgı bendede olduda bi ara ondan yzıyorum :)
-
İphone 3 g s 32gb kullanıyorum mesaj yazmak çok eğlenceli ve zevkli -
Daha önceki telefonum Nokia E71'di. QWERTY full klavyesi vardı. Bir telefonda yazı yazmak bundan rahat olamaz diyordum. iPhone'a geçince tükürdüğümü yalamak durumunda kaldım. :) Sanal klavye ama kullandığım tüm gerçek telefon klavyelerinden daha hızlı yazıyorum.
Tek dezavantaj bakmadan yazılamaması. Tuşlu telefonda tuşların yerine alışınca bakmadan da yazabilirsin. iPhone'da her zaman ekrana bakmalısın. Araba kullanırken mesaj atıp da sağ kalmak imkansız. Ona göre... Yok ben zaten o kadar aşmadım, ekrana bakmadan mesaj yazmam zaten diyorsan merak etme, iPhone bu konuda da en iyisi. -
araba kullanırken sms atmak, helikopterden helikoptere atlarken şarjör değştirmek gibi araba kullanırken kim niye sms atar hayret ediyorum
Benzer içerikler
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- itunes destek
- en iyi şebeke çekim gücü olan telefonlar 2024
- aa/a iphone hangi ülke
- 2 telefonda aynı apple kimliği
- iphone se
- en iyi fotoğraf çeken telefon
- iphone çentik
- iphone 15 arka cam fiyatı
- iphone zil sesi yapma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X