Arkadaslar merhaba ben yurt disinda yasiyorum iphone 4s alamyi planliyorum bikac gune , interneti isim geregi cok aktif kullanan birisiyim ve burda artik sinirsiz data plani yok... 2 4 6 8 10 gb internet paketleri var , surekli mail alis verisi ve photo video gonderen birisiyim is icin olsun yada arkadaslara olsun sizce 10gb internet paketi yeterli olurmu???? cunku at&t nin sinirsiz paketi biraz fazla miktar :)
10 gb fazla bence
4 gb ile uçak yaparsin kafidir 4 diger paketler gereksiz.dagin basinda internet yoktur laptopuna wifi tentering yaparsin falan ona bile fazla 4 gblik paketi al yetecektir.
tabikide dag basinda yasamiyorum , isim make-up artist dolayisiyla her gun yaptigim makyajlarin resmini bazen videolarini cekmem gerekiyo arsivliyorum ve tr deki is yerime videolari , resimleri yolluyorum... tek tek pc ye atip ordan convert edip mail atmak zor geliyor bu yuzden nasil bi data paketi alicagimi bilmiyorum :(
Amerika da mi yasiyorsun? Yasiyorsan hangi eyalet? Bulundugun yerde Sprint varsa Sprint'in sinirsiz data plani var.
10 gb kaç para merak ettim ?
atnt de sinirsiz konusma 60$+ sinirsiz data paketi 60$ yani 120$+tax 130 140$fln yapiyo sprint te 180$ sinirsiz konusma +sinirsiz data + sinirsiz txt ve yurt disi arama verizonda sinirsiz paket 140$
atnt ve verizonda yurt disi kapali actirmak istenirse extra ucret ekliyolar , birde atnt ve verizon 15$ extra ile 4g data plani veriyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme