Şimdi Ara

Iphone data plan help????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben yurt disinda yasiyorum iphone 4s alamyi planliyorum bikac gune , interneti isim geregi cok aktif kullanan birisiyim ve burda artik sinirsiz data plani yok... 2 4 6 8 10 gb internet paketleri var , surekli mail alis verisi ve photo video gonderen birisiyim is icin olsun yada arkadaslara olsun sizce 10gb internet paketi yeterli olurmu???? cunku at&t nin sinirsiz paketi biraz fazla miktar :)

• 10 gb fazla bence
  • 4 gb ile uçak yaparsin kafidir 4 diger paketler gereksiz.dagin basinda internet yoktur laptopuna wifi tentering yaparsin falan ona bile fazla 4 gblik paketi al yetecektir.
  • tabikide dag basinda yasamiyorum , isim make-up artist dolayisiyla her gun yaptigim makyajlarin resmini bazen videolarini cekmem gerekiyo arsivliyorum ve tr deki is yerime videolari , resimleri yolluyorum... tek tek pc ye atip ordan convert edip mail atmak zor geliyor bu yuzden nasil bi data paketi alicagimi bilmiyorum :(
  • Amerika da mi yasiyorsun? Yasiyorsan hangi eyalet? Bulundugun yerde Sprint varsa Sprint'in sinirsiz data plani var.
  • 10 gb kaç para merak ettim ?
  • atnt de sinirsiz konusma 60$+ sinirsiz data paketi 60$ yani 120$+tax 130 140$fln yapiyo
    sprint te 180$ sinirsiz konusma +sinirsiz data + sinirsiz txt ve yurt disi arama
    verizonda sinirsiz paket 140$

atnt ve verizonda yurt disi kapali actirmak istenirse extra ucret ekliyolar , birde atnt ve verizon 15$ extra ile 4g data plani veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.