Bildirim
iphone dokunmadan siriyi calistirmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: adanaoyun
beyler lutfen biri cevap versin iphone dokunmadan siri deyince siriyi acan bir tweak vardi adini unuttum biri soylesin lutfen
evet lütfen böyle bir sey varsa lütfen söylesin bende aynı programı arıyorum -
Telefonu kulağınıza yaklastridiginizda açılıyor diye biliyorum, öyle tweak mı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 1 Haziran 2012; 19:48:28 > -
Bluetooth kulaklikla telefon cebinizdeyken siriyi acip konusabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ingilizcemiz yokki siriyle muhabbet edek -
tam hatırlamıyorum ama siri ayarlarında bir anahtar vardı ismini tam hatırlamıyorum,o anahtarı açık konuma getirirseniz hiç bir şey yapmadan telefonunuzu kulağınıza yaklaştırarak siriyi kullanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: iDenis
Telefonu kulağınıza yaklastridiginizda açılıyor diye biliyorum, öyle tweak mı var?
Aynen telefonu kulağınıza yaklaştırdiginiz zaman kendiliğinden açılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Parn
quote:
böyle bişey varsa illa kulağımızı yaklaştımamıza gerek yok, elimizle tutarkende aktif olabilir istemeden.. sonuçta ordaki sensörün önü kapanınca devreye giriyodur ama bana saçma geldi biraz.. jb yabınca oluyorsa ise tmm ama jb siz alette de yapılıyorsa garip yani -
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
quote:
quote:
böyle bişey varsa illa kulağımızı yaklaştımamıza gerek yok, elimizle tutarkende aktif olabilir istemeden.. sonuçta ordaki sensörün önü kapanınca devreye giriyodur ama bana saçma geldi biraz.. jb yabınca oluyorsa ise tmm ama jb siz alette de yapılıyorsa garip yani
Sensorle alakasi yok. Kulaga goturme olayi accelometer ile alakali. Belli bir aciyi bulmadan calismiyor siri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
quote:
quote:
quote:
böyle bişey varsa illa kulağımızı yaklaştımamıza gerek yok, elimizle tutarkende aktif olabilir istemeden.. sonuçta ordaki sensörün önü kapanınca devreye giriyodur ama bana saçma geldi biraz.. jb yabınca oluyorsa ise tmm ama jb siz alette de yapılıyorsa garip yani
Sensorle alakasi yok. Kulaga goturme olayi accelometer ile alakali. Belli bir aciyi bulmadan calismiyor siri.
hmm öyle bi sistem varsa iyimiş o zaman peki bunu nasıl aktif ediyoruz ayarlardan mı? ben kulağıma götürüyorum ama bi hareket yok, biraz kurcalıyayım bari
-
"Hands-Free Control" (cydia'da ararken tırnakları kaldırın)
Activates Siri without pressing the “Home button”
http://cydiablog.com/top-siri-tweaks-for-jailbroken-iphone-4s/
http://www.youtube.com/watch?v=oldRap44K8s&feature=player_embedded
-
haa jb ile oluosa ben almıyayım jb siz böyle bi özellik var sandıydım -
quote:
Orijinalden alıntı: bAzI
"Hands-Free Control" (cydia'da ararken tırnakları kaldırın)
Activates Siri without pressing the “Home button”
http://cydiablog.com/top-siri-tweaks-for-jailbroken-iphone-4s/
http://www.youtube.com/watch?v=oldRap44K8s&feature=player_embedded
Saolasin kardesim rahatladim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
cydia da siriboard tweakini kurabilirsin . -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
quote:
quote:
quote:
hmm öyle bi sistem varsa iyimiş o zaman peki bunu nasıl aktif ediyoruz ayarlardan mı? ben kulağıma götürüyorum ama bi hareket yok, biraz kurcalıyayım bari
Jb le alakasi yok ayarlardan raise to speak i acmaniz lazim sadece.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
@gduman saol valla yeni bi özellik öğrendim sayende, şimdi yaptım oldu -
Jbsiz kulağa götürerek açmayı aktifleştirmek için; Ayarlar-genel-siri- konuşmak için yaklaştır seçeneğini açık konuma getirin. Ayrıca bu algılama özelliği hem sensörün hem de accelerometerın ortak çalışması..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X