İphone almak için bahane arıyorum. kafamda şimdilik bu iki soru var. WİNDOWS XP yüklü bilgisayarımdan iphona yükleyeceğim pdf veya başka formatta e.kitap okunur mu? Ayrıca film kaydetme ve izleme ile ilgili gb sınırı veya format sınırı var mı? itunesle aktaracağız ama bu işleri uygulamış kişilerden performans değerlendirmesi alsam iyi olacak.
Film izleme ile ilgili sadece format problemi var '' MPEG-4 Movie (.mp4) '' şeklinde olmalı.Bunu yapan piyasada bir sürü free program var dönüştürücüler var onlarla yapabilir halledebilirdin.İphone da film izlemek çok eğlenceli ve keyifli ben izliyorum çok iyi.Gb sınırlamasıda yok sadece İphone un hafızası kadar alabiliyorsun.Bunun haricinde video ile ilgili bir sıkıntı yok.Film in Mb ına göre iphone yükleme süresi okadar uzun olucaktır performansını merak edersen.
Ekitap taibiki okunmakta Appstorede bununla ilgili bir sürü prgram var.Hatta sayfaları iphone u sallayarak veya parmakların la değiştirebiliyorsun.PDF ile ilgili bişi diyemeyeceğim çünkü hiç denemedim