Şimdi Ara

Iphone ekran parlaklığı kendi kendine değişiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
173.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynısı az önce aynı oyunda bana da oldu

Kaptan çıkartıp oynuyorum aşırı ısınınca düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı sıkıntı bende var iphone 7 32gb var bendede cihazım daha 2 haftalık pubg oynarken tahmini 5 dk sonra biraz kısıyor ama zararsız ondan 15 dk sonra baya kısıyor ve artık sıkıntı yaşıyorum bi 5 dk sonra daha artık cihaz kasmaya başlıyor. HDR de oynuyorum kare hızı da en yüksekte belki ondan ısınıyordur

• Merhaba aynı sorun bende de var sinir olmamak elde değil. Fakat ayarlarda büyüteç diye bi yerde otomatik parlaklık diye bişey vardı. Kapalıydı ve ben bunu ekran parlaklıgı sanıyordum. Meğer ayarlar -genel -ekran kolaylıkları -otomatik parlaklık hala acıkmıs. 5 dakikadır kapalı şimdilik kararmadı. Umarım düzelmiştir. Hazır burda konu varken paylaşayım dedim. Belki benim gibi ekran parlaklıgını büyüteçte zannedenler vardır :)

• eminozdamar E kullanıcısına yanıt
    oyun oynarken bu durumu yaşayanlar için çözüm; telefonun arkasına ıslak mendil koyun veya eski bi kılıfın arkasına ıslak mendil koyup telefonu üstüne takın 10dk da bir değiştirin sorun çözülüyo. ısınmasından kaynaklı bi problem
  • Isınmadan kaynaklı diyorsunuz da benim cihaz 1 yılı geçti önceden çok oyunlarla haşır neşirdim o kadar ısındığını halde olmuyordu. Ekran parlaklığı birden azalma mevzu ( full sev. İken) yeni olmaya başladı. Normal kullanımda oluyor.

• Isınmayla alakalı. Soğuyunca geçiyor.
  • ip11 de aynı sıkıntı varmı ?
  • arkadaşlar xs max aynı sorun bende de vardı yukarıdaki arkadaşımızın izah ettiği gibi erişilebilirlik-ekran ve metin puntosu-en altta otomatik parlaklık seçeneği var orayı da kapatmak gerekiyormuş.
  • Up benim de böyle düzeltemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de iPhone 11 var aynısı Pubg oynarken basıma geliyor aşırı sinir bozucu durum xs maxda da yapıyor ise tüm iPhone modellerinin genel sıkıntısı kanaitindeyim çözümü yok :(

• M.Uzun kullanıcısına yanıt
    Bu bir problem değil. Cihazın işlemcisi ısındığında herhangi bir sorun yaşamaması, sıcaklıgın zarar vermemesi için cihaz kendini korumaya alıyor. Çok ısındığı zaman yapar, soğuduğu zaman kendine gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sensör olabilir

• Sıkıntı değil, belirli bir ısının üzerine çıkınca ekran ışığını kısıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.