Sevgili arkadaşlar dün telefonuma bir çağrı geldi açmaya çalıştım ama telefon kilitlenmişti. Bunun üzerine DFU mode getirip itnes ile 1.1.4 e tekrar restore edip arkasındanda ziphone ile "do it all" ile unlock işlemlerini bitirdim telefon ekranı normal olarak geliyor. iphone browser ve itunes da telefonu görüyor ama ekrandan hiçbir işlem yapamıyorum. Bu işlemleri defalarca denedim recovery modunda da yaptım ama sonuç değişmedi. Bilgisayarımda Vista kurulu olduğundan ziphone 3.0 var , ziphone 2.6b yi kurmaya çalışıyorum ama bilgisayar hata mesajı verip kurmuyor. Bu arada telefonumun IMEI ' i kendi numarası ile kayıtlı ve onayın geldi. Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler
aynı sorun benım basımıda geldı bır anda durup duruken dokunmayı algılamadı telefon. extra hıc bır program yenı yukledıgım hıc bırsey yoktu.Lutfen bılen bırı yardım etsınn
ekran algılamamasının kırma işlemiyle ne alakası var? anlamadım
belli olmaz elektronik alet bu =D televizyona wurunca duzelio mesela :D saka bi yana bnm bi arkadasımın basına gelmisti bu islemi yapmıstı duzelmisti bn sadece tavsiyede bulundum ister yapar ister yapmaz onun secimi =D
anladım arkadaşım. denesin arkadaş kaybedicek bişeyi nasılsa yok inşallah düzelir ama sanmıyorum.
normalde ekran algılamamasının hardware bir sorun oldugu dusunulsede telefon arada bır kendı kendıne ıslem yapıyor gıbı ekranda yuvarlak donuyor . sadece dokunma algılamama sorunu olsa nıye oyle bırsey yapsın telefon?
belli olmaz ya bnm mesela birisyle konusurken onun sesi bna gelmiodu sonra telefonu sessize alsamda sesi cıkıodu titrememeye fln baslamıstı bi restore da hepsi duzeldi hic belli olmuo =D
iplus 2.0 ilede kırdım gene olmadı.:( apple store bu telefonun hacklenmedıgını nasıl anlayabılır? apple a iade etmeyı dusunuyorum eger oyle ekran omru bıtme gıbı bır durumu varsa. apple kendı sıtesınde de bu sorunla ılgılı acıklama yapmıs garantı dısı bıle olsa yenısını verıyorlar yada tamırını yapıyorlar. ziphone 2.6b den refurbish yaparsam telefonun hacklenmıs oldugunu gızleyebılırmıyım? yada bunun ıcın bır cozum yolu bılen varsa sevınırım
sanırım telefonunda installer olmadıgı surece anlamıolar ama yine de emin deilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme