Şimdi Ara

iPhone eSIM hakkında (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.309
Cevap
34
Favori
173.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
Giriş
    E sim aktifleştirilirken başka hat takılı değilse telefonun mutlaka bir internet bağlantısı olmalı. E sim aktifleştirmeden önce en azından wifi ye bağlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iphonedaki hattimi esim seklinde ipade aktarabilir miyim?

Yani telefonda fiziksel, ipadde esim, ayni numara.

Ipadde isim varken e-simi acsam iphonedaki fiziksel sin deaktif olsa, ipaddeki isim bitince e-simi kapatip iphone daki fiziksel sim ile devam edebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakalsız messi kullanıcısına yanıt
    hem fiziksel hem esim aynı anda aktif olmuyor esim alınca fiziksel sim iptal ediliyor. tekrar fiziksele geçmek istediğinde esim iptal ediliyor yeni simkart veriliyor.

• scanh kullanıcısına yanıt
    Bu ayarları yapmama rağmen, bir hatla görüşürken diğeri servis dışı oluyor. Çözümünü bilen bilgilendirirse sevinirim.

• birkaç gün önce durduk yere servis yok yazdı telefonda (iphone 11). turkcelli aradım bir problem göremiyoruz dediler, apple store'a gittim, bir hata tespit edemedik ama telefona reset atabiliriz isterseniz fakat açılmama durumu var dediler ( reset attıklarında tek tek tüm hizmetleri sıfırlayıp tekrar başlattığı için sıra hücresele geldiğinde o sırada veri alamadığından dolayı hata alıp bir daha açılmıyormuş telefon) . o riske girilmez diyip turkcelle gittim, fiziksel simkart takınca sorun düzeldi. 2021den beri e sim kullanıyorum ilk defa böyle bir şey başıma geldi aklınızda bulunsun diye yazmak istedim.

• Arkadaslar bnesim kullanmanizi tavsiye ederim gayet ucuz hizida guzel
    Bnesim 5 euro indirim veren kodum. NE4PG529

https://www.bnesim.com/

Sınırsız olmasada ucuz paketleri olan Bnesim referans kodumuda eklemek istedim 5 Euro indirim alabilirsiniz. Yurtdışı paketleri mevcut
    İndirim koduyla Türkiye 10gb, Türkiye dahil Avrupa'da 5gb 2.07 euro yaklaşık olarak 76 liraya alıp kullanabilirsiniz
    Süre sınırı olmayan paketleri mevcuttur. Aylık paketlere göre %30 daha pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi uygulama ile birden fazla sim kart tanımlanıyor hangisi o bilen var mı ?

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.