|
iPhone eSIM hakkında (62. sayfa)
-
-
imei kaydı yaparken iki imei numarasını da tek bir seferde kayıt yapabiliyorsun, ayrı ayrı değil. Sistem soruyor sana imei 1 ve imei 2 diye.
-
bende tt bayi de sistemden e sim için numara seçtim ve işlemin sonunda barkod çıktı, okuttum ve hemen aktif oldu.
-
E-sim ücreti için ne kadar ödediniz arkadaşlar? vodafone bayisi bugün 350 tl istedi normal mi bu. sim kart değişikliğinden farkı nedir bunun sitelerinde 53 tl yazıyor.
-
350₺ mi ? Şikayet edin o işletmeyi manyaklaşmış muhtemelen. 50-70₺ bir şeydir. O da niye öyle aklım almıyor. Yurt dışında uygulama üzerinden ücretsiz yapılıyor bu işlem. Telefon vs farkı da yok.
-
Dediğiniz gibi şikayet edince sonuç aldım hocam. 70 liraya hallettim.
-
Hayırlı olsun 👏
-
-
Vodafone e sim de bazı bölgelerde 4g çekmesine rağmen internete giremeyen oluyor mu?
-
Hocam hortlattım ama sıfırladıktan sonra yeni iphone olarak mı kurulum yaptınız yoksa icloud yedeği yükleyerek mi?
-
MERHABA. fiziki sim kartlı turkcell hattımı iphone 11 pro max 256 gb ile kullanıyorum. çekim kalitesinde binanın en üst katında ve pek başka yüksek binanın olmamasına rağmen sıkıntı çıkabiliyor. e- sime geçersem sinyal kalitesinin düşük görünmesi sorunum çözülür mü ?? e- sim; çekim kalitesi ve gücünü etkiler mi ??
-
Etkisi yok…
-
-
Merhaba turk Telekom da e sim alırken imei belirleyip imei 1 yada imei 2 e sim açtırmak istiyorum diyebiliyor muyuz. İkinci el yurtdışı iPhone 11 aldım. Aldığım arkadaş ocakta e sim actirmis actirirken imei 2 yi verdim ve ikinci imei üzerine açtırdim dedi. Böyle birşey yapılabiliyor mu ben sadece karekod ile e sim aktivasyon yapılıyor diye biliyorum. İmei vererek e sim aktivasyon u mümkün mü acaba -
Kayıtsız kullanım süresi var 2 ay 3 ay neyse işte yani o süre dolunca pasaport kaydı yaptırmadan (6 bin tl ) kullanamazsın sim1/imei1 zaten fiziksel oda aynı şekilde
tekrar kullanmak istesen kayıtsız olarak seneye Ocak 1 de kullanmaya başlarsın yine sınırlı süre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 21 Mart 2023; 0:26:10 > -
Kardeş ben bunları biliyorum ben bunu sormadım ki soruys bir daha bak istersen. Ben e sim aktivasyonu sırasında imei seçilebiliyor mu dedim. -
arkadaşlar lütfen birisi yardımcı olsun bir çözüm bulamadım/lar amerikan aldığım iphone telefonunda çift e simli var. Ve bu telefonu türk telekom e sim ile kullanıyordum.(Sorun yoktu) şimdi ikinci bir türk telekom hattı aldım ancak bunu bayi e sim olarak telefonuma tanımladı ancak hiç bir şekilde şebeke gelmedi.Gelmediği gibi telefonun hücresel kısımından hatları açık hale getirdiğimde şebeke 2 hatta da gidiyor.ANcak sonra dan e sim yaptığımı kapalı hale getirdiğimde ilk başta kullandığım hatta şebeke geliyor.
Bu durumu nasıl çözülür yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
-
-
14 pro aldım TR de garantisi olan cihazdan adıma faturalı henüz sim card takmadım daha, şimdi takarsam 4+4 ay kullanacağım e-sim ve normal sim olarak, yılbaşından sonra tekrar 4+4 ay kullanabiliyormuyum ? E sim ve normal sim imei kullanım süresi yılbaşında yenileniyor mu ?
-
Evet zaten yilbasina 8 aydan daha az kaldi. Direk takip kullanabilirsin. Yeni yilda yenileniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X