bana tavsiyeniz var mı ?
hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım.
arkadaşım kalmadı. beş parasızım... moralmen göçtüm.
bana tavsiyeniz varsa özelden yazabilirsiniz.
majör depresyon okb ve anksiyetem var. ilaç kullanıyorum. sağ beynim hafif hasarlı.
işyerimde yalnızım diyebilirim. karşılıklı büyük hatalar olduğundan durum bu arkadaşlarla ve onlarla konuşmayacağım. sosyalleşmek açısından kursa yazıldım ancak sıramı bekliyorum kursa alınmak için.
derlenip toparlanma ihtiyacı hissediyorum. evde de yalnız yaşadığım için iyice internete gömdüm kendimi ve şu an en çok bundan muzdaribim.
bana tavsiyeniz var mı ?
Laptopumun klavyesine ne olmuş olabilir?
|
|
SPOTİFY DONMA SORUNU...
İPHONE 11 PRO MAX KULLANICISIYIM. YAZILIMIM İOS 16.6 VE PROGRAM OTOMATİK GÜNCELLEME AÇIK. SPOTİFY KULLANIRKEN DONMA PROBLEMİ YAŞIYORUM AMA SORUN KENDİLİĞİNDEN ÇÖZÜLÜYOR SONRA. NEDENİ NE OLABİLİR ?
MERHABA. İPHONE 11 PROMAX 256 GB KULLANIYORUM. CİHAZ ŞARJDAYKEN KENDİ KENDİNE KAPANMIŞ. %100 DÜ ŞARJI AMA YİNE DE ŞARJDA DURUYORDU. ORJİNAL ŞARJ ALETİ PERT OLDUĞU İÇİN SAMSUNG USB GİRİŞİ GİBİ UCU OLAN BİR ADAPTÖR VE DAHA ÖNCEKİ İPHONE'UMDAN KALAN UYGUN KABLOMLA ŞARJ EDEBİLİYORDUM TELEFONU ŞİMDİ HEM ISINMIŞ; HEM DE AÇILMIYOR ! NE OLMUŞ OLABİLİR Kİ ???
MERHABA. DİGİTÜRK MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN İŞİNE-KONUSUNA HAKİMİYET DÜZEYİNDEN MEMNUN MUSUNUZ ?
Ben değilim ! Her sorunda fişi tak çıkar; kurulum yap; olmazsa teknik servis için işini gücünü bırakıp eve gel ya da haftasonunu evde pinekleyerek geçir…
408. Kanalda kafa radyo vardı noldu ona diye sorduğumdaysa trt kent radyo var diye cevap aldım! Trt kent radyoları kapanalı yıllar oldu ama ben bu cevabı aldım !!
Siz de müşteri hizmetleri İle sık sık sorun yaşıyor; tartışıyor musunuz diye merak ediyorum.
MERHABA. İPHONE 11 PROMAX 256 GB KULLANIYORUM VE ÇIKTIĞI İLK HAFTA ALDIM. MEMNUNUM GENEL OLARAK TELEFONUMDAN FAKAT TURKCELL HAT KULLANMAMA RAĞMEN SİNYAL PROBLEMİ YAŞIYORUM BİNANIN EN ÜST KATINDA OTURMAMA RAĞMEN. Bİ DÜŞÜYOR Bİ ÇIKIYOR. YANİ Bİ EN DİBİ GÖRÜYOR; Bİ TABİRİ CAİZSE FULL ÇEKİYOR !! SEBEBİ NEDİR NASIL DÜZELİR ? TURKCELL DATA HATTI OLAN İPAD TABLETLE TELEFONU AYNI ANDA KULLANDIĞIMDA BİRİNİN SİNYALİ YÜKSEK DİĞERİNİNKİ DÜŞÜK! SİNYAL PROBLEMİNİ İPAD DE DE YAŞIYORUM. NEDENİ NE OLABİLİR ?
uyku problemim var! yardım !!
merhaba. 38 yaşındayım ve 137 kiloyum. vücut kitle indeksim 40 civarı yani obezim. yalnız yaşıyorum ve yorucu bir iş hayatım olması nedeniyle ve psikiyatrik rahatsızlıklarım (okb, anksiyete ve majör depresyon) nedeniyle akşamları sağlıklı beslenemiyorum ve geceleri de uyanınca atıştırmalık tüketiyorum. son derece stresliyim. huzursuz bacak sendromu da çıktı.
İŞİN İLGİNÇ TARAFI HAVA 16 DERECEDEYKEN BİLE VANTİLATÖRÜ VE PENCEREYİ SONUNA KADAR AÇMADAN UYUYAMIYORUM. NEDENİ NE OLABİLİR ; FİKRİNİZ VAR MI ??
|
Merhaba. Zihnim susmuyor her an olduğu gibi. Zihnim çöp tenekesine döndü. Dışarıda kahve içerken bile geriliyorum. Bu ilk defa değil çok kez başıma geldi. Huzur arıyorum ölmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum yardım edin lütfen. Cevabınız benim için çok önemli. Zihnim adeta geviş getiriyor temcit pilavı gibi ısıtıyor geçmişi. ilaçlarımı kullanıyorum; sakinleştirici tranko buscas yazılmış olmasına rağmen Hiç ama hiç huzurlu olamadım son zamanlarda. Beynim kafelerde bile başımı ağrıtıyor. Kaldıramıyorum artık. terapistle görüşmek dışında Ne yapayım?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 185
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.771 (Bu ay: 275)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic