Şimdi Ara

İphone eskiyi getir yeniyi götür kampanyası. (Zubizu içerir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
4
Favori
38.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6s var bende çalışıyor sorunsuz 1750 ye sayıyorlar. 8150 tl ödücem ama internette 8500e amazonda var 400 liraya 6si vermiş oluyorum fiyatları çok pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdsavas

6s 16 gb verip üzerine 5525 tl ye xr 128 gb aldım. Bana göre mantıklı oldu, mantıksız gelecek arkadaşlar elbette olacaktır.

Şunu versem bunu versem ne olur diyen arkadaşlar; paylaşılan listede herşey yazıyor. Troy sitesindeki liste fiyatlarından paylaşılan iade fiyatını çıkarın, kalan ücreti ödeyeceksiniz. Extra indirimli (8 plus red gibi) telefonlarda uygulamayı bilmiyorum. Normal liste fiyatı üzerinden indirim gibi düşünün. 7299 tl liste fiyatı vardı xr 128 in, 1774 tl ye sayıldı 6s ve kalan 5525 tl yi ödedim. Ne verirseniz verin (6 ve üzeri) alacağınız indirim listede açıkça yazıyor. Çizikler sıkıntı olmuyor ama Kırık telefon alacaklarını sanmıyorum.
    Malum sitede 𝓇 128 GB kapalı kutu Apple faturalı 6500-6600 civarında, pek mantıklı olmamış sizin iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Malum sitede 𝓇 128 GB kapalı kutu Apple faturalı 6500-6600 civarında, pek mantıklı olmamış sizin iş

Alıntıları Göster
    Malum sitede kredi kartı ile ödeme yapamıyorsunuz, yaparsanız komisyon falan alıyorlar %4 yada %5.

Hadi diyelim değeri 6600 olsun, çöpe atılacak ikinci elde kimsenin almayacağı 6s in bu durumda 1000 tl etmesi gayet güzel.

• iPhone 7 32gb (xr için) değişim bedeli; 2443TL
    iPhone Xr 128gb sitedeki satış fiyatı : 7299 TL

Aradaki fark 4856 TL...

i7’yi dışarda en kötü 1800’e maksimum 2000’e satarım.

Piyasada 7000 civarına tr garantili sıfır xr 128 gb rahatlıkla bulunuyor. Hatta çekle vs daha ucuza bile gelir. Bu sebeple bu kampanya uygun olmadı böyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Malum sitede kredi kartı ile ödeme yapamıyorsunuz, yaparsanız komisyon falan alıyorlar %4 yada %5.

Hadi diyelim değeri 6600 olsun, çöpe atılacak ikinci elde kimsenin almayacağı 6s in bu durumda 1000 tl etmesi gayet güzel.

Alıntıları Göster
    cihazınızın çöpe atılacak kadar kötü olduğunu bilemeyiz tabi ama 6s şuan piyasada durumuna göre 1200-1300 den gidiyor 32 gb ise 1500-1600 arası

fakat dediğim gibi aynı telefonun sıfır kapalı kutusu hatta biraz daha kurcalanırsa 6500 liraya kadar bulunur

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

cihazınızın çöpe atılacak kadar kötü olduğunu bilemeyiz tabi ama 6s şuan piyasada durumuna göre 1200-1300 den gidiyor 32 gb ise 1500-1600 arası
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-2-yil-apple-turkiye-garantili-ipone-xr-128-gb-6699-tl-ira-688119514/detay

fakat dediğim gibi aynı telefonun sıfır kapalı kutusu hatta biraz daha kurcalanırsa 6500 liraya kadar bulunur

Alıntıları Göster
    Tamam ne güzel anlatmışsınız işte;
    1300 e satsam 6799 a alsam ne etti; 5499 tl

Niye satmak için uğraşayım, ilan açayım, saçma sapan insanlarla muhattap olayım?

• quote:

6s 16 gb verip üzerine 5525 tl ye xr 128 gb aldım. Bana göre mantıklı oldu, mantıksız gelecek arkadaşlar elbette olacaktır.

Şunu versem bunu versem ne olur diyen arkadaşlar; paylaşılan listede herşey yazıyor. Troy sitesindeki liste fiyatlarından paylaşılan iade fiyatını çıkarın, kalan ücreti ödeyeceksiniz. Extra indirimli (8 plus red gibi) telefonlarda uygulamayı bilmiyorum. Normal liste fiyatı üzerinden indirim gibi düşünün. 7299 tl liste fiyatı vardı xr 128 in, 1774 tl ye sayıldı 6s ve kalan 5525 tl yi ödedim. Ne verirseniz verin (6 ve üzeri) alacağınız indirim listede açıkça yazıyor. Çizikler sıkıntı olmuyor ama Kırık telefon alacaklarını sanmıyorum.
    Kalanı nakit mi ödediniz?

Kredi kullandırıyorlar diye bir şey okudum ama doğru mu bilemiyorum?

Sadece cihaz mı teslim ettiniz yoksa full kutu ve içerik mi?

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Kredi olayını ben bilmiyorum ama kutuyla değil sadece cihazı veriyorsunuz. Aksesuar almıyorlar yani ama yeni cihazı kutuyla alıyorsunuz

• Konuyla cok alakali degil ancak merak ettigim bir konu var bu tur eskiyi getir yeniyi gotur kampanyalarindaki eski cihazlar nereye gidiyor

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    emin olmamakla birlikte yenilenmis adi altinda telefon satan bircok yer var, ihaleyle oralara satiliyordur veya onceden anlasma vardir o yerlerin adina bu firmalar topluyordur. turkiye'de ornegi elektromanya. geri donusturulduklerini zannetmiyorum.

• 6s 64gb verip 8 64 gb alsam mı acaba ? Yoksa 6s’in pilini değiştirip devam mı etsem ? Troy’da fiyatlar 400-500 tl daha pahalı bilemedim

• Elimde tertemiz ama eylülde 5. Yılını dolduracak iphone6 var. Çıktığı gün almıştım, hoparlör sesi azaldı. Neredeyse ses gelmiyor.

İp6 verip xr 64gb almayı düşünüyorum. Sitesinde 6.899 TL, 1456’ya ip6 sayılıyor. Bu durumda 5.500 gibi bir tutara geliyor. En uygun şuanda 6.250’ye falan geliyor xr. Bu durumda cihazı 750 liraya satmış oluyorum. Zaten satsam bu civarda ancak eder sanırım.

• sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı ikilemdeyim pil değiştirdiyseniz memnun kaldınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Bende aynı ikilemdeyim pil değiştirdiyseniz memnun kaldınız mı?
    Pili değiştirdim şuan gayet iyi , ancak yeni iphonelar tanıtılınca sipariş geçicem büyük ihtimalle

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Vatan Bilgisayar'da da benzeri kampanya var. Oradan da bir fiyat alın derim.
  • sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Pil değişim ücreti nedir?

Nerede yaptırdınız.
  • _GNC_ kullanıcısına yanıt
    Ben telefoncu arkadasıma verdim değiştirdi. Para almadı . Sadece batarya ücretini ödedim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.