Şimdi Ara

iphone fm transmitter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aklıma geldi de şu iphonelarımızı fm transmitter olarak kullanamazmıyız arabada . bilgisi olan varmı konu hakkında. fizik olarak mümkün mü ???

olsa aslında harika olur

• Radyo bile yok ki. Yanlış miyim?
  •  iphone fm transmitter
  • omega radyolu yapm©¥ş iphone u ama dediğimz bu değil tabi
    ne yaz©¥kki radyo bilie yok iphone 4 ald©¥k ama bakal©¥m san©¥r©¥m iphone 44 te olacak radyo
    hani kastettiğim şey uygulama ile olabilecek bişemidir ??
    unlimted cahilm bu konuda :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrgim

omega radyolu yapm©¥ş iphone u ama dediğimz bu değil tabi
    ne yaz©¥kki radyo bilie yok iphone 4 ald©¥k ama bakal©¥m san©¥r©¥m iphone 44 te olacak radyo
    hani kastettiğim şey uygulama ile olabilecek bişemidir ??
    unlimted cahilm bu konuda :))

nasıl senin dediğin bu değil yaw...
    fm transmitter demişsin bizde koyduk cihazını...

bunu takıp frekansını ayarlarsın
    radyodanda o frekansı açarsan handsfree+internet radyo+ipod v.s. sesini radyodan duyarsın.

• @ omega

ya pardon ozaman ben onu sadece radyo olarak anladım

eğer öyleyse tabi harika bişe peki bunu kullanıyomusun ses kaltesi vs nasıl değermi almaya ?
  • istanbul da yaşayanlar için fm transmitter in bir işe yaramadığını hatırlatırım.. 0.2 mhz de bir radyo kanalı var .. frekanslar karışıyor .
  • eski telefonumda sınırsız navigasyon, fm yayını,radyo, 8mp kamera-flas hepsi vardı , yok yok idi. degerini gec anlıyorum telefonumun. ip4 ü jb leyebilirsek maharetlerini gorecez inş.

tgezerin dedigi gibi buyuk sehirlerde cızırtı cok oluyor. eger yayın yapılan kanala girerseniz(yada yayın sizin kanala girerse ) hep cızırtı oluyor,duyulmuyor birsey. bos kanalda bulmak zor :(
  • radyo vs için yazılımlar var. Gayet güzel radyoları 3g ile dinleyebilirsiniz. JB yapaarsanız nav. içinde bolbol program var.
  • @ bekoc radyo yazılımları var ancak maksat arabanın hoparlöründen yüksek sesle dinlemek

jb yaptık ancak bunu ne yazıkki ben çok kullanmayı bilmiyorum nasıl indirilir cydya kullanım klavuzu istiyorum
  • Arkadaşlar hort oldu ama yeni konu açmak istemedim aradan 3 yıl geçti iphone için var mı fm verici program aabanın teybinden dinlemek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_sea53

Arkadaşlar hort oldu ama yeni konu açmak istemedim aradan 3 yıl geçti iphone için var mı fm verici program aabanın teybinden dinlemek için

Radyo programları var internet üzerinden dinlenilen. Ben aracımda Bluetooth ile istediğim radyoyu dinliyorum. Onun dışında yok

• Hocam tam anlamadım ama benim amacım tam olarak başlka yöntemlede olabilir telefondaki müzikleri arabanın teybinde dinlemek mümkün müdür aparatla programla falan ?

• Kablolu olarak kulaklık çıkışını ses girişine bağlayabilirsiniz.
    Kablosuz olarak düşünüyorsanız için blutooth ya da airplay destekli bir oto teybine ihtiyacınız var. Ya da eski teybinizi airplay destekli hale çevirmeye.

http://www.youtube.com/watch?v=qyey7tzbEFY
    http://lifehacker.com/how-to-add-airplay-to-your-car-for-high-quality-wirele-512312902

• Fm transmitter'lar bu sorunu çözmez. Boş bant bulamazsınız temiz ses için.

Araştırırken güzel bir seçenek gördüm. Ama konu fm transmitter çözümünden farklı olduğundan ve farklı bir kitleyi ilgilendirebileceğinden ayrı bir konu açıyorum:

http://forum.donanimhaber.com/m_83833432/f_//tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.