< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone Fotoğrafçılığı [ANA KONU] (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 7 Eylül 2023; 15:44:11 > -
artık bende likya yoluna gidersem böyle resimler paylaşırım .
-
Likya yolunu bi türlü denk getiremedim ben, çok istiyorum gitmeyi. En azından bir kısmını geçmeyi...
-
-
-
-
eşimle gittim aynı gece dönmek zorunda kaldım. Bu sene arkadaşımla gidecem inş. Bakalım ben denk getirebilecek miyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay arkadaş meğerse kamera çok iyi, problem benim çekemememden kaynaklanıyormuş, örnek fotoğraflardan bunu anladık :)
-
kesinlikle aynı fikikrdeyim hocam. gelen fotografların nasıl çekildiğine bakarak telefondan bulmaya çalışıyorum : )
-
Gün ışığında üst seviye telefonların hepsi aynı çeker. Mesele gece yada ışıksız ortamlarda.
-
Buraya galerideki gibi orijinal kalite düşmeden nasıl yükleyebilirim? Çok kırpılıyor buradan
-
-
Valla @pasifik. hocam İstanbul'da olsaydı bir yemek ve kahve ısmarlar işin sırlarını canlı öğrenmek isterdim:)
-
-
1 sene sonra istanbula taşınıyorum rizeden☺️artık tarihi yerleri çeker atarım☺️☺️
İlk yapacağım kız kulesine uzun pozlama yapmak tripotla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 8 Eylül 2023; 16:39:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X