arkadaşlar merhaba benim amerika da bir tanıdığım var boston'da ocak ayının ortasında türkiye ye gelecekler gelirken yanlarında bir iphone getirtmek istiyorum fakat çeşitli söylentiler var net bir bilgi almak istedim. öncelikle iphone apple ın sitesinde 399 $ olarak görünüyor bunun dışında ek bir ücret ödemem gerekli mi yani bu at&t olayını da yanında almam şart mı? sonrasında ise cihaz türkiye ye girerken herhangi bir vergisi olacak mı? ayrıca cihazı burada kayıt ettirirme işlemini nasıl yapacağım? son olarak bir de ben avea hattı kullanıyorum burada da iphone la bu hattımı sorunsuz kullanabilecek miyim? ve bunların bana maliyeti ne olacak? şimdiden teşekkürler
o kadar konu var iphone hakıında onları okusan bu konuyu açmana gerek kalmaz benimde dayım kanada da 8 yıldır görmüyorum msn hariç dayıma
quote:
Orjinalden alıntı: erkahn
o kadar konu var iphone hakıında onları okusan bu konuyu açmana gerek kalmaz benimde dayım kanada da 8 yıldır görmüyorum msn hariç dayıma
Bu arada +1, okumadan etmeden...
399$ üstüne eyalet vergisi ödenip alınır; yanında gelirken kişisel eşyan gibi getirilir vergisiz, getiren kişi Türk pasaportuna giriş damgası vurdurur ve gidip herhangi bir turkcell extra eya hangi operatöre bağlıysa orda kaydettirir (2TL). Sonra iphone versiyonu 1.1.2 çıkar ve kırılamadan elde patlar
Kırılmadan kullanamazsın ve en son sürümün halen kırılması için uğraşılıyor. Eski versiyon da bulman "zor"...
evet yaklaşık 40 $'da vergisi var.. buraya getirirler ama kayıt yaptıramazsın sistem çökmüş vaziyette Plutos'un dediği gibi ayrıca kayıt işini başarsan bile bu seferde versiyondu bilmemneydi uğraş anam uğraş he bide unutmadan erkahn'ın dayısına
bide benim kuzenlere ban almanyadalar 2-3 bmw galerileri var ban ki ne ban
quote:
Orjinalden alıntı: kmerdal
evet yaklaşık 40 $'da vergisi var.. buraya getirirler ama kayıt yaptıramazsın sistem çökmüş vaziyette Plutos'un dediği gibi ayrıca kayıt işini başarsan bile bu seferde versiyondu bilmemneydi uğraş anam uğraş he bide unutmadan erkahn'ın dayısına
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme