Şimdi Ara

IPHONE GEVEY İLE SMS-3G AYARLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bu forumda çok yeniyim ama birtakım bilgileri paylaşmak istedim. Geçen yaz ABD den sprint kilitli iphone 5 aldım. İlk önce pasaporta işlettim. sonrasında kilitli olduğı için gevey ile cihazı açtım ve kullanmaya başladım. versiyon 6.1.4 dü sonrasında ios 7 çıktı bende itunes den yükseltme işlemi yaptım. Bu yülseltme işlemi ile birlikte sms ve 3g ayarları kullanılamaz hale geldi. Iphone nu sonrasında jailbreak işlemi yaptım ama sms ve 3g ayarları yine aktive edilemedi. Çok uzun uğraşlar sonrası iphonu içersindeki dosyalara ulaşarak sprint olan hattı halen kullandığım Turkcell hat olarak değiştirdim ve işlem tamam. Öncesinde yapılan işlemlerde hafta da bir telefon bekleme durumunda hat iptali oluyordu elime alınca şebeke arıyor ikazı ile hattı bulup çalışıyordu. bu sorunu da yaptığım işlemlerle çözdüm şuan hiçbir sıkıntı yok. Bu gibi sorunları olan arkadaşlar var ise yada Jailbreak ten sonra hata alan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Elinde sim klitli cihaz arkadaş varsa kullanması için gerekli yardımları yapabilirim. Geveyle kullanan ve sms 3g sorunları yaşayan arkadaşların sorunlarını çözebilirim. Diğer ükle cihazları da aynı işlemle orjinal bir iphone gibi kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erharp32 -- 14 Şubat 2014; 17:58:49 >

• yurt dışından alınan cihazlarda sms ve 3g sorunu çözülmüştürrr. Elinizde kullanamadığınız telefonlar var ise yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.