İphone 4s te kullanmak istediğim iyi bir kulakiçi kulaklık almak istiyorum. orjinal kulaklığının sesi bana iyi gelmiyor. Bunu için 200TL ye kadar verebilirim. İstediğim kulaklık ta microfon ve ses kumandaları, şarkı atlama kumandaları olsun istiyorum.. Her tarzdan müzik dinliyorum (Arabesk hariç). Disko tarzında Bass Dinlemeyi severim, tabiki tizleri örmeyecek seviyede güçlü bir bass isterim. Burdaki forumları o kadar çok okudum ki, fikir edinmek için, ama okudukça kafam daha çok karıştı. Sizler kadar profosyonel müzük dinlemiyorum belki gunde 3-4 saat kadar dinlerim. Belki sizin söylediğiniz kulakıklar arası farkları ben algılayamaya bilirim. Ama yinede 200TL ye aınacak temiz bir ses ve kaliteli bir kulakık istiyorum. Aklımda şu modeller var sizce nasıldır? Yada bana sunu al diyebileceğiniz başka bir model var mı?
SENNHEİSER MM 70i iPHONE KULAK İÇİ KULAKLIK PLANTRONICS BACKBEAT 216 CREATİVE EP-630i (Bunun umandası şarkı atlama, ses açma kapama, çağrı cevaplama yapıyor mu? bilmiyorum) AUDIO TECHNICA ATH-CK400İ NIXON THE WIRE 3 AKG K350
KAFAM ÇOK KARIŞTI LUTFEN BİR ÖNERİDE BULUNUN...
Ben de aynı durumdayım ultimate ears 350vi modeline bakıyordum en son ama hala karar veremedim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Mm70i aldim bass lar tatmin etmedi 230 tl verene kadar keske tekrar ep630i alsaydim dedim. Ep630i de sadece tek buton var yani sarki atlatmaya ve cagri cevaplamaya yariyor.
Bu arada k350 veya q350 kullanan varsa yorumlarini merak ediyorum mm70i ve q350 arasinda kalmistim. Ayrica k ve q arasinda fark var mi ?
200 TL bile vermene gerek yok, Creative ep-630i kulaklık işini fazlasıyla görür. harika bir kulaklık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme