Şimdi Ara

iPhone için bir kaç programsal sorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben genelde Photoshopla çok uğraşan biriyim ancak ben böyle bir programı telefonumada yüklemek istiyorum. Adobe Photoshop Benzeri veya Adobe Photoshop'un iPhone için böyle bir yazılımı var mı?

Birde iPhonelerde tüm türk radyolarını programla dinleye biliyoruz ancak internet üzerinden acaba standart radyo yazılımıda varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Best in the World -- 10 Şubat 2013; 1:07:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Best in the World

Ben genelde Photoshopla çok uğraşan biriyim ancak ben böyle bir programı telefonumada yüklemek istiyorum. Adobe Photoshop Benzeri veya Adobe Photoshop'un iPhone için böyle bir yazılımı var mı?

Birde iPhonelerde tüm türk radyolarını programla dinleye biliyoruz ancak internet üzerinden acaba standart radyo yazılımıda varmıdır?

Artstudio, Photogene, Photoforge2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar yarın hemen deniyeceğim hepsini hangisi cazip gelirse onu kullanacağım
  • Bende bu işle uğraşıyorum ve Photoshop Touch benim ihtiyacımı tamamiyle gideriyor. Adeta benimle uğraş hızlanmamı bekle tasarımını benimle yap(tabi ki çok zor bişeyde müşteriye iş gösterirken 5 kilokuk macbook taşıcağınıza iPad çok pratik:))) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.