Pek çok uygulama var ancak bazıları tam bir hayal kırıklığı olabiliyor bende telefonumda olan ya da işe yarayabilecek uygulamaları sizlerede önermek istedim.
1- Kısa bir sürede istenilen şarkılarınıza ulaşabilirsiniz kullanımı kolay ve gayet güzel bir görüntüye de sahiptir.
2- Sizlerle birebir egzersiz yapan bir uygulama istiyorsanız eğer tam burada, evet kilitli olan kullanımı sınırlı yerleri var ama ücretsiz olmasına rağmen indirmeye kesinlikle değer.
3- Bayanlar saçınınızdan tırnağınıza kadar bir kombin yapıp ona göre karar vermek için birebir bir uygulama getirdim. Ama ingilizce istemiyorum yapamıyorum derseniz 'giysicini' uygulamasını öneririm.
4- Bu iki uygulama sadece sizin galerinize seçtiklerinizi resim olarak kaydediyor ama seçtiğiniz her şey birebir oturuyor şahsen ben çok sık kullanıyorum.
5- Bu uygulama seçtiğiniz bir fotoğrafın üzerine telefonunuzda kayıtlı olan bir şarkıyı yükleme imkanı sunuyor instagram gibi uygulumalarınızı canlandırmak için birebir.
6- Oyunlarda şart tabi şahsen görüntü ve ses kalitesi çok güzel. Sıkılmadan oynayacağınız bir oyundur.
7- Bayanlar kilo verirsem nasıl dururum diye düşünüyorsanız buyurun. Boyunuzu ve kilonuzu buraya girdikten sonra sizin görünüşünüzü tamamen aynı olmasa da gösteriyor. Kıyafet ve vücut hatları değiştirme gibi özellikler de mevcut.
8- Yemek tariflerinde mükemmel olan tek uygulama. Kestane patlatmaktan tutunda bir ziyafet sofrasına kadar her çeşit var.
9- Sırf sıkıldım ben yaa diye girip saçma sapan fotoğraflarınızı oluşturabilirsiniz.
10- Sınırlı sayıda da olsa (sonradan ücretlisini indiredebilirsiniz) videolarınızı hızlıca indirebileğiniz bir programdır youtube videolarına izin yok(telif hakkı isteyen) o üzücü tabi.
11- GTA gibi bir oyun olmasıyla beraber onun gibi keyif vericidir. Arabaların içinden attığınız adamların üzerinden kendi arabalarıyla geçmeyelim lütfen kötü bir şey.
12- Çektiğiniz veya telefonunuzda kayıtlı olan verileri sanki kağıda basmış gibi gösteren sevdiğim ve basit bir uygulama.
13- Ya şöyle bir ingilizceye giriş yapayım diyorsanız tavsiye ediyorum.
14- Anonim olup soru soracağınız ya da insanlarla boş boş konuşmak istiyorsanız ask.fm gibi ama bir tık daha kaliteli olan sosyal ağ.
15- Bunu kullanmıyorum ama yorumlarından yola çıkarsam herkesin çok beğendiği ve önerdiği bir uygulama. Çektiğiniz görselde ki yabancı dili çevirme olanağı sunuyor.
16- Efektli video ve fotoğraflar çekebilir fotoğraflarınızı ufak düzenlemeler yapabilirsiniz. Retrica dan nefret eden biri için(bu ben oluyorum) mükemmel bir yapıt.
17- Araba yarışı denildiği zaman Asphalttan iyisi yoktur.
18- Aynı Flappy Bird gibi sizi deli eden ama aynı zamanda oynamayı bırakamayacağınız oyuna merhabaa deyiin.
19- Kurgu hikayelerinizi yazıp yayınlayabileceğiniz veya okuyabileceğiniz anonim olarak içinizi dökebileceğiniz şu sıralar çok yaygın olarak kullanılan bir uygulamadır.