Şimdi Ara

İphone için kullanışlı uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek çok uygulama var ancak bazıları tam bir hayal kırıklığı olabiliyor bende telefonumda olan ya da işe yarayabilecek uygulamaları sizlerede önermek istedim.

1- Kısa bir sürede istenilen şarkılarınıza ulaşabilirsiniz kullanımı kolay ve gayet güzel bir görüntüye de sahiptir.

2- Sizlerle birebir egzersiz yapan bir uygulama istiyorsanız eğer tam burada, evet kilitli olan kullanımı sınırlı yerleri var ama ücretsiz olmasına rağmen indirmeye kesinlikle değer.

3- Bayanlar saçınınızdan tırnağınıza kadar bir kombin yapıp ona göre karar vermek için birebir bir uygulama getirdim. Ama ingilizce istemiyorum yapamıyorum derseniz 'giysicini' uygulamasını öneririm.

4- Bu iki uygulama sadece sizin galerinize seçtiklerinizi resim olarak kaydediyor ama seçtiğiniz her şey birebir oturuyor şahsen ben çok sık kullanıyorum.

5- Bu uygulama seçtiğiniz bir fotoğrafın üzerine telefonunuzda kayıtlı olan bir şarkıyı yükleme imkanı sunuyor instagram gibi uygulumalarınızı canlandırmak için birebir.

6- Oyunlarda şart tabi şahsen görüntü ve ses kalitesi çok güzel. Sıkılmadan oynayacağınız bir oyundur.

7- Bayanlar kilo verirsem nasıl dururum diye düşünüyorsanız buyurun. Boyunuzu ve kilonuzu buraya girdikten sonra sizin görünüşünüzü tamamen aynı olmasa da gösteriyor. Kıyafet ve vücut hatları değiştirme gibi özellikler de mevcut.

8- Yemek tariflerinde mükemmel olan tek uygulama. Kestane patlatmaktan tutunda bir ziyafet sofrasına kadar her çeşit var.

9- Sırf sıkıldım ben yaa diye girip saçma sapan fotoğraflarınızı oluşturabilirsiniz.

10- Sınırlı sayıda da olsa (sonradan ücretlisini indiredebilirsiniz) videolarınızı hızlıca indirebileğiniz bir programdır youtube videolarına izin yok(telif hakkı isteyen) o üzücü tabi.

11- GTA gibi bir oyun olmasıyla beraber onun gibi keyif vericidir. Arabaların içinden attığınız adamların üzerinden kendi arabalarıyla geçmeyelim lütfen kötü bir şey.

12- Çektiğiniz veya telefonunuzda kayıtlı olan verileri sanki kağıda basmış gibi gösteren sevdiğim ve basit bir uygulama.

13- Ya şöyle bir ingilizceye giriş yapayım diyorsanız tavsiye ediyorum.

14- Anonim olup soru soracağınız ya da insanlarla boş boş konuşmak istiyorsanız ask.fm gibi ama bir tık daha kaliteli olan sosyal ağ.

15- Bunu kullanmıyorum ama yorumlarından yola çıkarsam herkesin çok beğendiği ve önerdiği bir uygulama. Çektiğiniz görselde ki yabancı dili çevirme olanağı sunuyor.

16- Efektli video ve fotoğraflar çekebilir fotoğraflarınızı ufak düzenlemeler yapabilirsiniz. Retrica dan nefret eden biri için(bu ben oluyorum) mükemmel bir yapıt.

17- Araba yarışı denildiği zaman Asphalttan iyisi yoktur.

18- Aynı Flappy Bird gibi sizi deli eden ama aynı zamanda oynamayı bırakamayacağınız oyuna merhabaa deyiin.

19- Kurgu hikayelerinizi yazıp yayınlayabileceğiniz veya okuyabileceğiniz anonim olarak içinizi dökebileceğiniz şu sıralar çok yaygın olarak kullanılan bir uygulamadır.

Yeterince uzun olduğu için burada kesiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.