Şimdi Ara

iphone için msn var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
17.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: baha40n

Aylar önceki benim acemilik dönemime denk gelen bir sayfaya şimdi biraz daha tecrübeyle yazılmış bir yazı olacak ama her ne kadar bu işi biliyoruz öğrendik desek yalan çünkü teknolojiye yetişmek mümkün değil.Her kim ki ben bu işin üstadı oldum artık her şeyi biliyorum dese de sakın inanmayın,herkesin bir bilmediği mutlak vardır.
    Uzun zamandır kullandığım bir msn programı...
    Mobile Chat...................Güzel bir msn programı "Tavsiye ederim
    Ayrıca,
    Safari'den giriyorsun.www.beejive.com yazıyorsun.Gerekli yerleri doldurduğunuzda, sorunsuz olarak msn programını kullanabiliyorsunuz.En az Mobile Chat kadar kullanışlı.
    Bu ikisini tavsiye ediyorum.
    Bağlanamama gibi bir durum da lütfen kullanıcı adı ve şifrenizi kontrol ediniz,büyük - küçük harf duyarlıdır.
    Kolay gelsin.

şu beejive.com ve meebo dan bağlanamıyorum.hiçbir işlem yapmadan direk msn adımızı ve şifremizi girmemiz gerekmiyormu?yoksa yeni kullanıcı adı ve şifremi almak gerek?

• quote:

Orjinalden alıntı: snek1
    şu beejive.com ve meebo dan bağlanamıyorum.hiçbir işlem yapmadan direk msn adımızı ve şifremizi girmemiz gerekmiyormu?yoksa yeni kullanıcı adı ve şifremi almak gerek?

Hangi maili kullanıyorsan o maile ait mevcut kullanıcı adı ve şifreni yazman yeterli olacaktır.
    Bağlanamıyorsanız,mutlak yanlış yazdığınızdandır.Yoksa bir sorun yok.
  • Flicker denen programı kullanın Gmail Yahoo Skype Msn desteklio sesli konuşmada yapabiliyorsunuz...(Program yanılmıyorsam Flickerdı suan tam hatırlayamiorm bakınca doğrulamasını yapıp size yazarım)
  • Flickr
  • Fring programın adı arkadaşlar

Sonunda iphone için Skype çıktı...!!
    iPhone üzerinden bedava telefon görüşmesi veya MSN Chat yapabilmek artık mümkün. Nasıl mı?
    Yaratıcı bir uygulama. Fring isimli uygulama ile artık iphone üstünde skype, skype out, skype chat , msn , msn sesli arama, icq, yahoo gibi tüm anında mesajlaşma programları kullanılabiliyor.

Ayrıntılarınıwww.fring.com/iphone adresinden alabileceğiniz program iPhone üzerine de Internet'ten kolayca yükleniyor.

Yükleme
    Eğer bir iPhone sahibi iseniz ve programı hemen kullanmak istiyorsanız, tek yapmaniz gereken installer'i açıp, sag alttaki sources bölümüne girip, edit--add seçip, açılan yerehttp://fring.com/iphone.xml yazmak.

Done'a tıklayıp altta install'a gelirseniz fring isimli bir menü göreceksiniz. oradan fring pre-release 0.978'i yükleyin.

Programın kullanımı son derece basit. İstediğiniz hesapları msn, yahoo, skype gibi simgelere tek tek tıklayıp kullanıcı bilgilerinizi girerek aktif hale getirebiliyor ve iletişim listenizi alıp anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: goks34

öncelikle Tüm donanim haber ailesine merhabalar ve saygılar...

konu baya eski ama ben anca para ayırıp alabildim iphone umu fakat meebo.com a giriyorum msn i seciyorum kullanıcı adı parolayı giriyorum ama hata veriyo açmıyor. frings messenger i yükledim ama onuda açamıyorum yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim ayrıca bazı programları installer programından göremiyorum yani o bazı indirdigim programları silemiyorum örn: ringtones bu uygulamayı çalıştıramadım ama siliyim dedim installer silin bölümünde gözükmüyo başka bi yerde bulabilirmiyim?

kardes ornegin goks34 yazicaksin sadece. yani mail uzantisi yazmicaksin ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: can119

Fring programın adı arkadaşlar

Sonunda iphone için Skype çıktı...!!
    iPhone üzerinden bedava telefon görüşmesi veya MSN Chat yapabilmek artık mümkün. Nasıl mı?
    Yaratıcı bir uygulama. Fring isimli uygulama ile artık iphone üstünde skype, skype out, skype chat , msn , msn sesli arama, icq, yahoo gibi tüm anında mesajlaşma programları kullanılabiliyor.

Ayrıntılarınıwww.fring.com/iphone adresinden alabileceğiniz program iPhone üzerine de Internet'ten kolayca yükleniyor.

Yükleme
    Eğer bir iPhone sahibi iseniz ve programı hemen kullanmak istiyorsanız, tek yapmaniz gereken installer'i açıp, sag alttaki sources bölümüne girip, edit--add seçip, açılan yerehttp://fring.com/iphone.xml yazmak.

Done'a tıklayıp altta install'a gelirseniz fring isimli bir menü göreceksiniz. oradan fring pre-release 0.978'i yükleyin.

Programın kullanımı son derece basit. İstediğiniz hesapları msn, yahoo, skype gibi simgelere tek tek tıklayıp kullanıcı bilgilerinizi girerek aktif hale getirebiliyor ve iletişim listenizi alıp anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

fring programını yükledim.bu program hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz.
    1-karşıda arıyacağım kişininde mi bu programı olması gerekiyor ücretsiz konuşmak için?evi yada cebi arasam fiyat nasıl oluyor?
    2-bu program üzerinden nasıl msn'e bağlanacağım?

• quote:

fring programını yükledim.bu program hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz.
    1-karşıda arıyacağım kişininde mi bu programı olması gerekiyor ücretsiz konuşmak için?evi yada cebi arasam fiyat nasıl oluyor?

fring güzel bir program kurcala biraz nerdeyse tüm msn gmail im vs hepsini açabiliyorsun ayarlarda görürsün kullanıcı adı ve parola bölümü mevcut kurcala yani biraz ama unutmadan fring üyeliğin olması şart.skype üyeliğin varsa yani kontorun heryeri arasın+ alan kodu koycan yanlız yanındaki adamı bile arasan :)

2.sorun gayet kolay kullanıcı adı parola yaz msn bölümüne o açar zaten.

yardımcı olduysam ne mutlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

quote:

fring güzel bir program kurcala biraz nerdeyse tüm msn gmail im vs hepsini açabiliyorsun ayarlarda görürsün kullanıcı adı ve parola bölümü mevcut kurcala yani biraz ama unutmadan fring üyeliğin olması şart.skype üyeliğin varsa yani kontorun heryeri arasın+ alan kodu koycan yanlız yanındaki adamı bile arasan :)

2.sorun gayet kolay kullanıcı adı parola yaz msn bölümüne o açar zaten.

yardımcı olduysam ne mutlu.

msn bölümü nerde?bulamıyorum.şifre falan girilecek yer yok.communities setup yazıyor.hiçbirşey yok altında.buddy list bölümü boş.

• app store dan ücretsiz nimbuzz programını indirin..
    içinde msn den tutu paltalk da vr .

sitelerden msn e girerseniz adres ve şifreniz direk sitelere vermiş oluyorsunuz.

gerçi 3. partı yazılımların hepsi oyle madem siteden gireceksiniz webmassenger dan girin.
    msn in kendi sitesi en azındna
  • Ben agile messenger kullaniyorum super gercekten sorunsuz herkese tavsiye ederim ia'da olmasi lazim app

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 25 Mayıs 2009; 22:04:00 >
  • Agile Messenger gerçekten çok kullanışlı Msn dışındaki adreslerede girebiliyorsun bir çok işlem yapabiliyorsun(engelleme vb...).
  • HORT!
  • HORT!
  • Ebuddy'yi oneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar
    Ebuddy'yi oneririm

Yaşayan ölülerin dirilişi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: merong

HORT!

hastalıklı mısınız kardeşim anlamıyorum ki 2007 de açılan bi konuyu hort latmanın anlamı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.