Bildirim
iphone için msn var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
acaba senin okumana yazman varmı aramana kısmına iphone msn yaz bak bakalım kaç tane çıkacak hala başlık açıyorsun sanırım okuman yok msn yi kullanamazsınki .. -
Arkadasim OKUMANA yazmam var cok sukur fakat senin yazma ile bir sorunun var anlasilan sen once bir attigin cevaba bakta ondan sonra polemige gir benimle mubarek gunde gereksiz tartisma yaratma, arattik cikmadi da konu actik heralde buraya cevap vermek istemiyorsan vermessin bu kadar basit... -
safariden bu adresi yazıp bağlanacaksınız
www.meebo.com
bu adresleri safariden yazın ve sayfaya bağlanın gerçektende en iyisi ikisi başka adres aramayın.
teşekkürler -
cok tesekkur ederim, bu forum sizin gibi uyeler sayesinde en iyisi olma ozelligini her zaman koruyacaktir sagolun... -
Rica ederim.
Güle güle kullanın.
Selamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: neyzen123
cok tesekkur ederim, bu forum sizin gibi uyeler sayesinde en iyisi olma ozelligini her zaman koruyacaktir sagolun...
-
bence iphone.beejive.com daha iyi. meeboda sadece konusabiliosun ama beejivede bloklama kisi ekleme status message hersey var.meebo sadece konusmak icin -
beejive den bende cok memnunum. bir de mesaj gelince uyarı sesi yapsalar süper olur. -
beejive çok daha kullanışlı bencede.. -
safari dışında installerdan yüklenebilen msn olsa keşke. umarım yapar birileride direk menüden basar msne gireriz. bide skype lazm. Aynı bu şeklide bi skype sitesi vardı ama oraya girdim baktım login oldum ama galiba paralı arkadaşa arattırdım beni arasın diye bende gözükmüyodu arayınca ben arayıncada out of skype credits diyodu.... -
quote:
Orjinalden alıntı: Sentinal
safari dışında installerdan yüklenebilen msn olsa keşke. umarım yapar birileride direk menüden basar msne gireriz. bide skype lazm. Aynı bu şeklide bi skype sitesi vardı ama oraya girdim baktım login oldum ama galiba paralı arkadaşa arattırdım beni arasın diye bende gözükmüyodu arayınca ben arayıncada out of skype credits diyodu....
Tamamen katılıyorum dediğin gibi birşey olsa süper olurdu.. -
Benim düşünceme göre apple'ın iphone'a msn'i yüklemiyor olması yaptığı anlaşmalardan kaynaklanıyor sanırım bildiğiniz gibi apple'ın mail bölümündede hotmail ile bir bağlantısı yok, bundan dolayı sanırım apple'dan msn mesenger'ı iphone'a eklemesini beklemek yanlış olur fakat programcıların bir şekilde bunu aşacağına inanıyorum... -
bence google veya apple microsoftun msnine karşı bir chat programı yapsın. ve bayada güzel yapsınki insalar o programı kullanmaya başlasın. sıkıldk artık valla msnden. eminimki mac veya google çok daha güzel bi program yapabilir istese... -
Ben de beejive kullanıyorum ve hiç yoktan iyidir işimizi şimdilik görüyor.İlerde daha da gelişmiş msn ler yapılırsa çok daha kullanışlı olur kanaatindeyim.Bu arada msn deki kolaylıkları kısa yolları,kısacası bulduğunuz gelişmeleri yazarsanız herkes istifade eder.Mesela ben yazılan yazıların geçmişini göremiyorum.Yani takip etmezsem birkaç satır öncesini nasıl göreceğim.gönderilen giftleri görebiliyorum ama biz nasıl göndereceğiz? vs vs Teşekkürler. -
bende 1.1.4 versiyonu var ancak hep invalid password hatası veriyor -
quote:
Orjinalden alıntı: baha40n
Ben de beejive kullanıyorum ve hiç yoktan iyidir işimizi şimdilik görüyor.İlerde daha da gelişmiş msn ler yapılırsa çok daha kullanışlı olur kanaatindeyim.Bu arada msn deki kolaylıkları kısa yolları,kısacası bulduğunuz gelişmeleri yazarsanız herkes istifade eder.Mesela ben yazılan yazıların geçmişini göremiyorum.Yani takip etmezsem birkaç satır öncesini nasıl göreceğim.gönderilen giftleri görebiliyorum ama biz nasıl göndereceğiz? vs vs Teşekkürler.
arkadaş 1.sayfanın altında 1.1.3 msn programı diye konu var orayı okumadan gidiyorsun 3 ay önceki konuyu hortlatıyorsun -
Arkadaşım sen de okumadan ahkam kesme bari.Bak, yukarıda konu benim söylemimden önce açılmış. Ben de ilave ettim.Ne var bunda sitem edecek? Neyse...olur böyle şeyler :) -
öncelikle Tüm donanim haber ailesine merhabalar ve saygılar...
konu baya eski ama ben anca para ayırıp alabildim iphone umu fakat meebo.com a giriyorum msn i seciyorum kullanıcı adı parolayı giriyorum ama hata veriyo açmıyor. frings messenger i yükledim ama onuda açamıyorum yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim ayrıca bazı programları installer programından göremiyorum yani o bazı indirdigim programları silemiyorum örn: ringtones bu uygulamayı çalıştıramadım ama siliyim dedim installer silin bölümünde gözükmüyo başka bi yerde bulabilirmiyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goks34 -- 13 Haziran 2008; 2:45:11 > -
Aylar önceki benim acemilik dönemime denk gelen bir sayfaya şimdi biraz daha tecrübeyle yazılmış bir yazı olacak ama her ne kadar bu işi biliyoruz öğrendik desek yalan çünkü teknolojiye yetişmek mümkün değil.Her kim ki ben bu işin üstadı oldum artık her şeyi biliyorum dese de sakın inanmayın,herkesin bir bilmediği mutlak vardır.
Uzun zamandır kullandığım bir msn programı...
Mobile Chat...................Güzel bir msn programı "Tavsiye ederim
Ayrıca,
Safari'den giriyorsun.www.beejive.com yazıyorsun.Gerekli yerleri doldurduğunuzda, sorunsuz olarak msn programını kullanabiliyorsunuz.En az Mobile Chat kadar kullanışlı.
Bu ikisini tavsiye ediyorum.
Bağlanamama gibi bir durum da lütfen kullanıcı adı ve şifrenizi kontrol ediniz,büyük - küçük harf duyarlıdır.
Kolay gelsin.
-
ebuddy die bi site var ben ordan takılıyorum arkadasım ara sıra google dan bak bulursun bu arada arkadas yardım ıcın bı konu acmıs ıster yardım edersınız ıster etmessınız sız herseyı bılıyosunuz dıe onunda bılmesını veya yapmasını beklemeyın yardım ıstıcek tabı kolpacılıgın geregı yok umarım bu yazımdan bısı cıkartırlar en yakın okulda okula yenıden baslayıp okumasını yazmasını anlamasını dınlemesını geliştirir.....
Benzer içerikler
- iphone powerbank şarj etmiyor
- apple türkiye garantili ne demek
- iphone arama yaparken dıt sesi gelmiyor
- true tone nedir
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- ipad mini 7 fiyat
- telegram indirim kanalları
- format nasıl atılır
- iphone kilit modu kullananlar
- iphone 15 batarya kaç mah
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X