Şimdi Ara

iPhone için ofis uygulamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
18.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vertiqo

quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

quote:

Orijinalden alıntı: donjose

Ben dosya aktarmak icin App Store dan indirdiğim iki program Discover ve FileApp kullanıyorum. Sorun sadece wifi ile aktarım yapılabiliyor ama özellikle FileApp ile aktarılan dosyalar mail ile de atılabiliyor. Benim merak ettiğim kablo ile aynı özelliği yapabilecek bir program yokmu ???

wifi ile aktarım nasıl oluyor arkadaşım anlatabilirmisin?

iphone ile bilgaynı wi-fi ye bağlı olması gerekiyor. Sonra ağ bağlantısı ekleden prog içindeki ip yi ekleyeceksin. Bilg dan kopy paste yapacaksın sonra

ağ bağlantısı nasıl ekleyecem vistada? Programın içinde anlatıyor onu yapıyorum start here diye bir klasör çıkıyor sonrada bu klasöre erişim izniniz olduğundan emin olun diyor

• uygulamayi acinca altta yazanhttp://192.xxxx adresini internet explorere yapistir. quickoffice in icine girersin. sonra gozattan dosyayi sec ve yukle. ayni sekilde icindekini de pc ye indurebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

uygulamayi acinca altta yazanhttp://192.xxxx adresini internet explorere yapistir. quickoffice in icine girersin. sonra gozattan dosyayi sec ve yukle. ayni sekilde icindekini de pc ye indurebilirsin

tamam tşkler arkadaşım
  • quickoffice daha popüler ama ben docstogo kullanıyorum aşağı yukarı aynı gibiler docstogo daha kullanışlı geldiği için bunu tercih ettim.ayrıca slayt da hazırlanabiliyor ama ne kadar kullanışlıdır orasını bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

uygulamayi acinca altta yazanhttp://192.xxxx adresini internet explorere yapistir. quickoffice in icine girersin. sonra gozattan dosyayi sec ve yukle. ayni sekilde icindekini de pc ye indurebilirsin

tamam tşkler arkadaşım

Bilgisayardan tek tek dosya degilde klasörü iphone a atmanın bir yolu varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jajabo -- 11 Mart 2010; 1:09:51 >

• quick office in icinden varmıs klasör seklinde atma yolu:))
  • mailime gelen ekleri bu program ile nasil acabilirim??
  • office2 plus kullanıyorum gayet kullanışlı wifi ile atıyorum dosyayı gayet kolay ve kullanıslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

office2 plus kullanıyorum gayet kullanışlı wifi ile atıyorum dosyayı gayet kolay ve kullanıslı

hort olucak belki ama güncel başka bi yazı bulamadım, office2 plus uygulamasına wi-fi ile nasıl dosya gönderdiğinizi vs. açıklayabilir misiniz ? anlaşılır bir dille programın nasıl işlediğini ve dosya alışverişini nasıl yaptığımızı anlatan bir yazı olursa eminim çoğu kişi için yararlı olacaktır..

teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar burda söylediğiniz yazılımlar editlemek için sadece görüntüleme amaçlı yazılımlar varmı? Mesela maille gelen bir excel dosyasının içeriğini görmek istiyorum. Üstünde her hangi bir değişiklik yapılmayacak. Bunun için ücretli bir yazılım olmasada olur herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahnn

Merhaba arkadaşlar burda söylediğiniz yazılımlar editlemek için sadece görüntüleme amaçlı yazılımlar varmı? Mesela maille gelen bir excel dosyasının içeriğini görmek istiyorum. Üstünde her hangi bir değişiklik yapılmayacak. Bunun için ücretli bir yazılım olmasada olur herhalde..

zaten mail app i içinde gelen mail deki pdf, doc, xls uzatılı dosyaları sorunsuz görüntüleyebiliyorsunuz.
  • Keynote ve Pages de güzel diye biliyorum.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postacikaptan -- 7 Mayıs 2013; 4:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: postacikaptan

Iphone icin excel dosyalarini editleyebilecegim makro kayitlarini gosterebilecek formulleri gorup duzeltme yapabilecegim bir program ariyorum

pro duzeyde olmasada intermediate butun duzeltmeleri ve eklemeleri yapabilecegim bir program ariyorum quickoffice mi yoksa apple'in kendi uygulamasimi daha basarilidir bu konuda...

Salt bilgi verenler icin simdiden tesekkur ederim...

Not: bu mesaj suan avustralyaya giden bir gemiden atilmistir uydu uzerinden baglanti ve mbi 0,45 cent oldugu icin 50 mb sinirini gecmez ise sevinirim...

smart office 2 tam aradığınız program lakin ben ücretsizken indirmiştim şimdi 17.99TL olmuş. Ben excel oluşturuyorum ipadde ama ciddi anlamda zor oluyor. Boyutuda 25.1mb. Ücretsiz oluşu tam ipadi aldığım güne denk gelmişti hediye gibi oldu bana :)
    https://itunes.apple.com/tr/app/smart-office-2/id504520620?mt=8

• quote:

Orijinalden alıntı: postacikaptan

Iphone icin excel dosyalarini editleyebilecegim makro kayitlarini gosterebilecek formulleri gorup duzeltme yapabilecegim bir program ariyorum

pro duzeyde olmasada intermediate butun duzeltmeleri ve eklemeleri yapabilecegim bir program ariyorum quickoffice mi yoksa apple'in kendi uygulamasimi daha basarilidir bu konuda...

Salt bilgi verenler icin simdiden tesekkur ederim...

Not: bu mesaj suan avustralyaya giden bir gemiden atilmistir uydu uzerinden baglanti ve mbi 0,45 cent oldugu icin 50 mb sinirini gecmez ise sevinirim...

Ne kastin be gemideyim demek icin, tamam anladik gemicisin pasifiktesinde, her konuya mesajinin sonuna yazmana gerek var mi?

Quickoffice falan hikaye, isin excel ise apple uygulamasi numbers en iyisi.

• ...

• Guncel ucretsiz bir uygulama var mj ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.