Şimdi Ara

iPhone için ofis uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
18.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar madem cihazımız bizim cep bilgisayarı öyleyse bende cep bilgisayarı gibi kullanmak istiyorum. yolda giderken sunu dosyası hazırlamak, wordde bişeyler yazmak sonra bnları bilgisayara almak istiyorum. Bunları yapabileceğim ofis uygulamalarına ihtiyacım var App storeda free bi kaç yazılım denedim excel içindi bunlar ama pek sevmedim bi işe yaramaz.
    ikinci olarak bu cihazı flash bellek olarak nasıl kullanacaz. doğrudan bilgisayardan dosya atsak olurmu?
    3GS 16 GB

• bunun cevabını bende merakla bekliyorum, ozellikle jbsizler icin.
  • jb siz telefon için appstore da quickoffice var paraya kıyıp yuklıceksınız baska carenız yok :)
  • belki haklısın paraya kıymak gerekiyor ama daha programı görmeden kullanmadan da insan para vermek istemiyor jb yapamıyorum 39 sonrası yani ofis yazılımı kullanıp önerecek birilerine ihtiyacım var
    yoksa kimse kullanmıyor mu
    Cep bilgisayarı olarak nasıl kullanacaz sabırla öneriler bekliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: clax22

jb siz telefon için appstore da quickoffice var paraya kıyıp yuklıceksınız baska carenız yok :)
  • Bunu bende merak ediyorum, word excel kullanabilecegimiz ,düzenleyebilecegimiz ücretsiz veya ücretli kullandıgınız önerebileceginiz bir program varmı ?
  • "File Viewer " programını kullanan varmı arkadaslar , bu programlar word excel dosyalarını görebilirmiyiz kolaylıkla
  • Quick office kaliteli bir program, ihtiyacınız varsa bmce verilen paraya deger.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quick office jailbreakli telefonuma kurdum gayet güzel...
  • quickoffice çok kalitelidir şu anda kullanıyorum verdiğiniz parayada değer bence.
  • Bir de bizzat Microsoft tarafından yazılan Documents To Go uygulaması var. Onu da deneyebilirsiniz.
  • arkadaşlar ben genelde powerpoint atıyorum jb cihaza hangisini önerirsiniz Quickoffice Files-Quickoffice Mobile Office Suite-Quickoffice Mobile Suite hangisini ve slayları nasıl atacam cihaza? Birde cihazın içindeki resimleri nasıl görürüm itunesten?
  • Bilgisayarımdaki pdf, excel, word dosyalarını İphone3gs me yüklemek istiyorum, itunes ile nasıl yapılıyor acaba veya baska bir kolay yolu varmı ? jb olmadan veya jb li
    tsekkürler
  • kimse bilmiyormu bu dosyaları nasıl atacaz?? benim bir bildiğim yol e posta ile gönderin o zaman oluyor;) ama pcden nasıl atarız
  • Quickoffice uygulamasıyla word excel belgesi hazırlayabilirsiniz (hatta office 2007 belgesi de açıp düzenleyebilirsiniz). Ayrıca size gelen maillerdeki ekleri de iphone ye indirebilirsiniz(size gelen mailleri files@quickofficeconnect.com adresine forward edince iphone den indirebiliyoruz). Ama slayt düzenleyemiyoruz bildiğim kadarıuyla. PDF de açıyor. iphone deki belgeyi mail ile yollayabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertiqo -- 23 Şubat 2010; 20:40:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertiqo

Quickoffice uygulamasıyla word excel belgesi hazırlayabilirsiniz (hatta office 2007 belgesi de açıp düzenleyebilirsiniz). Ayrıca size gelen maillerdeki ekleri de iphone ye indirebilirsiniz(size gelen mailleri files@quickofficeconnect.com adresine forward edince iphone den indirebiliyoruz). Ama slayt düzenleyemiyoruz bildiğim kadarıuyla. PDF de açıyor. iphone deki belgeyi mail ile yollayabiliyorsunuz.

Quickoffice uygulaması paralı sanırım. birde mailde belgeyi nasıl ekliyoruz bende ekle gibi bi düğme çıkmıyo mailde.
  • Quicksoffice uygulamasının içinde var maile ekle seçeneği.
  • Ben dosya aktarmak icin App Store dan indirdiğim iki program Discover ve FileApp kullanıyorum. Sorun sadece wifi ile aktarım yapılabiliyor ama özellikle FileApp ile aktarılan dosyalar mail ile de atılabiliyor. Benim merak ettiğim kablo ile aynı özelliği yapabilecek bir program yokmu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: donjose

Ben dosya aktarmak icin App Store dan indirdiğim iki program Discover ve FileApp kullanıyorum. Sorun sadece wifi ile aktarım yapılabiliyor ama özellikle FileApp ile aktarılan dosyalar mail ile de atılabiliyor. Benim merak ettiğim kablo ile aynı özelliği yapabilecek bir program yokmu ???

wifi ile aktarım nasıl oluyor arkadaşım anlatabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

quote:

Orijinalden alıntı: donjose

Ben dosya aktarmak icin App Store dan indirdiğim iki program Discover ve FileApp kullanıyorum. Sorun sadece wifi ile aktarım yapılabiliyor ama özellikle FileApp ile aktarılan dosyalar mail ile de atılabiliyor. Benim merak ettiğim kablo ile aynı özelliği yapabilecek bir program yokmu ???

wifi ile aktarım nasıl oluyor arkadaşım anlatabilirmisin?

iphone ile bilgaynı wi-fi ye bağlı olması gerekiyor. Sonra ağ bağlantısı ekleden prog içindeki ip yi ekleyeceksin. Bilg dan kopy paste yapacaksın sonra
  • Docstogo isimli uygulama var son sürümde word excel ve ppt dosyalarını oluşturup editleyebiliyorsunuz şu an için bu işleri yapan başka bı uygulama yok pdf leri de gösteriyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.