Şimdi Ara

Iphone İçin Video Dönüştürme Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette yüzlerce program mevcut ama Iphone için en iyi ve sorunsuz çalışan video dönüştürme programı hangisi acaba ?

• xvid4psp oldukça kaliteli bir programdır ancak biraz yavaştır. limited sharpen gibi filtrelerle videolarda kalite denemeleri yapabilirsin.
    imzamda örnek video bulabilirsiniz.
  • Aslında bende uzun zamandır Total Video Converter'ı kullanıyorum ve çokta memnundum programda iphone için seçeneğin bulunmasına rağmen çevirdiğimde telefon videoları oynatmıyor ...
  • Xilisoft Video Converter
    Kesinlikle aralarında en iyisi bu
  • Hocam programcılar sağolsun video convert derdinden kurtardı. OPlayer diye bir uygulama var, ayrıca üvretsiz OPlayerLite versiyonu da var. Bu program ile avi, divx dosyalarını ve srt uzantılı altyazı dosyalarını açıyor. Apple Store den indirebilirsin. Ben OplayerLite uygulamasını kullanıyorum. tek problemi bedava olduğu için ekranın üst kısmında reklam çıkıyor. Bu problemin çözümünü de tesadüfen buldum. Internet bağlantını (Wireless,3G, Edge) kesiyorsun ve reklam kayboluyor :). Film izlerken de internete ihtiyacın yok sanırım.

benim telefon Iphone 4 ve JB yaptım. Sonrada Oplayer ın kırılmış versiyonunu kurdum. artık lite uygulamasını da kullanmıyorum.
    Aşağıdaki link de detayları bulabilirsin

http://www.iphoneturkey.biz/2010/10/oplayer-ile-iphone-ve-ipade-ozel-cevirmeden-video-izleyin.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sadmansad

Hocam programcılar sağolsun video convert derdinden kurtardı. OPlayer diye bir uygulama var, ayrıca üvretsiz OPlayerLite versiyonu da var. Bu program ile avi, divx dosyalarını ve srt uzantılı altyazı dosyalarını açıyor. Apple Store den indirebilirsin. Ben OplayerLite uygulamasını kullanıyorum. tek problemi bedava olduğu için ekranın üst kısmında reklam çıkıyor. Bu problemin çözümünü de tesadüfen buldum. Internet bağlantını (Wireless,3G, Edge) kesiyorsun ve reklam kayboluyor :). Film izlerken de internete ihtiyacın yok sanırım.

benim telefon Iphone 4 ve JB yaptım. Sonrada Oplayer ın kırılmış versiyonunu kurdum. artık lite uygulamasını da kullanmıyorum.
    Aşağıdaki link de detayları bulabilirsin

http://www.iphoneturkey.biz/2010/10/oplayer-ile-iphone-ve-ipade-ozel-cevirmeden-video-izleyin.html

Çok teşekkürler dostum ! Hemen deniycem...

• gOM ENCODER.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.