Şimdi Ara

iPhone İle İlgilenen Arkadaşlara Birkaç Sorum Olacak(Lütfen İlgilenin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize iyi geceler öncelikle. yakın zaman sonra bi akrabam amerika'ya gidecek gelirken bana iPhne getirmesini söyledim tamam dedi, ama pek anlamıyorum iPhone'dan. şu ana kadar hep nokia kullandım, birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler;

1) bizim alacağımız iPhone unlocked olmalı değil mi? yoksa itunes'a bağlanınca telefon kendini kitleyecektir?

2) akrabam alacağı telefonu kendi pasaportuna işletecek. bundan sonra yapmamız gereken bi işlem var mı? buraya kadar her şey yasal değil mi? bunları yaparsam telefon sorunsuz çalışır değil mi?

3)internetten apple'ın sitesinde 8 gb iphone 4 599$ gözüküyor usa'de. apple store'larda da aynıdır değil mi?(türkiye'de mağazada -nternette fiyat fark ettiği için soruyorum)

4) apple'ın storeları dışında iPhone satılıyor mu amerika'da? fiyatları fark ediyor mu? ediyorsa genel olarak fiyatları nasıldır?

bilgilendirirseniz sevinirim...

• 3. fiyat aynıdır bu kadarını biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: makita31

3. fiyat aynıdır bu kadarını biliyorum

teşekkür ederim.
  • 1-Evet
    2-Pas. kayıdı yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

1-Evet
    2-Pas. kayıdı yeterli.

usta çok sağolun ilgilendiğiniz için.
  • 4) apple'ın storeları dışında iPhone satılıyor mu amerika'da? fiyatları fark ediyor mu? ediyorsa genel olarak fiyatları nasıldır?

4. sorumu cevaplasanız süper olurdu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.