Ben de Razer Moray+ kullanıyorum, o da azıcık pahalı ama denediğim çoğu kulaklığa bin basar (Shure gris seviyesinden tut, cx500'e kadar). Hedefim W3 ya da IE8. Um3x'e de hayır demem :)
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
Sennheiser MM200 Benim gibi kulak ici sevenlere tavsiyemdir. Ses kalitesi olsun uyum olsun super, disariya ses vermeyisi, sizi alip konser salonuna goturmesi, telefon ile gorusurkenki ses kalitesi hepsi harika bunlarin ustune bide kablosuz olusuda tadindan yenmez hale getiriyor olayi
Zaten Sennheiser markasi herzaman verilen parayi sonuna kadar hakkediyor. Modeli ne olursa olsun...
kablosuz oluşu derken?
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
quote:
Sennheiser MM200 Benim gibi kulak ici sevenlere tavsiyemdir. Ses kalitesi olsun uyum olsun super, disariya ses vermeyisi, sizi alip konser salonuna goturmesi, telefon ile gorusurkenki ses kalitesi hepsi harika bunlarin ustune bide kablosuz olusuda tadindan yenmez hale getiriyor olayi
Zaten Sennheiser markasi herzaman verilen parayi sonuna kadar hakkediyor. Modeli ne olursa olsun...
kablosuz oluşu derken?
Direk kablosuz diyor işte
Bluetooth yani.
quote:
Orijinalden alıntı: One-Turk
beats kulaklığı nereden bulabiliriz
bose istiyorum ama çok pahalı :S shure yada tecknicks de olabilir. ama uyarıyım bu senhessierların heryerde sahtesı var alcağınız yere dikkat.
**** AKG kulakları kullanıp tavsıye edebılcek olan var mı ?
Orjinal kulaklık akar
orjinal kulaklık ..
cx300 kullanıyorum.ama kablosuz bir tane kulaklık almak istiyorum. önerebileceğiniz stereo bluetooth kulaklıklar nelerdir??
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan15
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
quote:
kablosuz oluşu derken?
Direk kablosuz diyor işte
Bluetooth yani.
aynen oyle Bluetooth
Kullanılmayı bekleyen se 420 kulaklığım var da, piyasada o kulaklığı takacak telefon yok
quote:
Orijinalden alıntı: Arphenion
Kullanılmayı bekleyen se 420 kulaklığım var da, piyasada o kulaklığı takacak telefon yok
hocam boylesine iyi bir kulakligi neden takamiyorsun Shure cok iyi bir markadir hatta piyasadaki birkac sayili iyi markanin icindedir, telefon yok derken???
hocam boylesine iyi bir kulakligi neden takamiyorsun Shure cok iyi bir markadir hatta piyasadaki birkac sayili iyi markanin icindedir, telefon yok derken???
Kulaklığı tabii ki kullanıyorum da, almak için iphone yok demek istedim piyasada. w910 ile kullanıyorum, bu telefon da beni çıldırtmaya başladı. Kulaklık çevirici aparat temassızlık yapmaya başladı
bu kadar ucuz olmasindan dolayi bende dusundum ilkonce ama satici %94 + feedback almis ve mor kurdeleli yani guvenmek yada guvenmemek sana kalmis haa ne olur cok cok paran havuzda oldugu icin onay vermezsin mali iade eder parani geri alirsin...