Şimdi Ara

iPhone ile kullandığınız kulaklıklar hangileri? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mm 50 veya kablosuz almayı dusunuyorum ama karar veremedım :(
  • Iphone 2g'm var. Orjinal kulaklığım geçenlerde yeni bozuldu. Hem telefonla konuşabileceğim hemde müzik kalitesi güzel hemde "2g" de çalışacak bir bluetooth kulaklı önerebilir misiniz? Uzun bir süredir araştırıyorum ancak pek bişey bulamadım. Malum 2g ile ilgili bulmak o kadar kolay değil artık. Kendimde direk bi tane kulaklık alıp pişman olmak istemiyorum.. Şimdiden teşekkürler..
  • Audio-Technica CKS-90
  • Westone 3 başkası da yalan... Daha önce yani telefonu almadan önce kulaklığın yanımda olmaması nedeniyle başka kulaklıkla dinlemiştim sesi de fena değil demiştim ama telefonu alıp kulaklığımı taktığımda oha filan oldum...

Şaka bir yana dinleyen bilir ama diğerleri gerçekten kötü kalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Westone 3 başkası da yalan... Daha önce yani telefonu almadan önce kulaklığın yanımda olmaması nedeniyle başka kulaklıkla dinlemiştim sesi de fena değil demiştim ama telefonu alıp kulaklığımı taktığımda oha filan oldum...

Şaka bir yana dinleyen bilir ama diğerleri gerçekten kötü kalıyor...

KATILIYORUM bendede westone um1 var dunyanin en dengeli kulakligi olarak geciyo westone 3 ise dunyanin en iyi kulakligi imis denemek isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

iPhone ile kullandığınız kulaklıklar hangileri?

iPhone ile kullandığınız kulaklıklar hangileri?

beats kulaklığı nereden bulabiliriz

burada var arkadasim http://urun.gittigidiyor.com/MONSTER-TOUR-BEATS-BY-DR-DRE-KULAKICI-KULAKLIK_W0QQidZZ30679701

Sahtedir kesin ya bu

bu kadar ucuz olmasindan dolayi bende dusundum ilkonce ama satici %94 + feedback almis ve mor kurdeleli yani guvenmek yada guvenmemek sana kalmis haa ne olur cok cok paran havuzda oldugu icin onay vermezsin mali iade eder parani geri alirsin...

beats bende sahtesi de var orjinal de ben almanyadan aldim turkıyede guvenmem kimseye okdar paraya. sahtasiyle orj arasinde gunduz gece farki var resmen. ama tavsiem beats studio lar

•  iPhone ile kullandığınız kulaklıklar hangileri?

altec lansing im616
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

Iphone 2g'm var. Orjinal kulaklığım geçenlerde yeni bozuldu. Hem telefonla konuşabileceğim hemde müzik kalitesi güzel hemde "2g" de çalışacak bir bluetooth kulaklı önerebilir misiniz? Uzun bir süredir araştırıyorum ancak pek bişey bulamadım. Malum 2g ile ilgili bulmak o kadar kolay değil artık. Kendimde direk bi tane kulaklık alıp pişman olmak istemiyorum.. Şimdiden teşekkürler..

Beyler, yokmu bi tavsiye verecek?
  • Sennheiser olsun yeter... bass mı istiosun tiz mi istiosun ona göre modelini seç ve kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOLKY

Sennheiser olsun yeter... bass mı istiosun tiz mi istiosun ona göre modelini seç ve kullan.

Bass istiyorum ama bluetooth olmasını istiyorum. Ve kulak içi olmasını istemiyorum. GG den de sürekli araştırıyorum ama iphone 2g ye uyumlumu değilmi yazmıyor bile artık kimse varmı 2g ye uyumlu sennheiser in güzel bir bluetoothlu kulaklığı?
  • Creative hn-700 kullanıyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-hn-700-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd700763

Kulakiçi kulaklıklar hoşuma gitmiyo. Bu da zaten katlanabilir bi kulaklık. Taşınması kolay. Ayrıca iki küçük pil takarak telefonun şarjından yemesine de engel olabilirsiniz. Kulakiçi düşünmeyenlere tavsiye ederim.
  • Altec Lansing IM-616 Kullanıyorum
  • nokia bh 503 kulaklık iphone 2g de çalışırmı acaba arkadaşlar, bileniniz varmı?
  • Baya bir süre araştırdım sonunda Shure SE420 ve Shure Mpa-3c ile kullanmaya karar verdim.Saygılar.
    Ek Not: Bilen arkadaşlar zaten bilirler fakat farkında olmayanlar için yazıyorum.İphone aşırı derece radyoaktif etkili kulaklıka kullanmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drumkem -- 16 Aralık 2010; 18:58:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.